maanantai 28. kesäkuuta 2010

Too short for sure

Vaikka tosiasiassa tällä hetkellä makaan sohvanpohjalla kuumemittarin ja antibioottien kera, niin tässä teille vihdoin se asu, jonka lupasin kokeilla. Kyseessä on siis kokeilu ns. bra top:in kanssa, jollaisen satuin ostamaan edellisviikonloppuna Tukholman Urban Outfittersista. Meinasin käyttää tuota lähinnä sellaisten toppien alla, joissa on ns. leveät käsiaukot (en nyt kuumeisilla aivoillani pysty keksimään parempaa nimitystä), mutta käyhän se tähänkin tarkoitukseen.

"turbaani"/"turban" H&M (dress), toppi/top Urban Outfitters, nahkashortsit/leather shorts 2nd hand, bleiseri/blazer 2nd hand, kengät/shoes Acne, rannekoru/bracelet Indiska, aurinkolasit/sunnies Asos Spitfire, reppu/rucksack Zara

Tarvitsin asuun jotain kuviollista, joten kietaisin turbaaniksi sen Givenchy-henkisen mekon, jonka esittelin jokunen postaus sitten. Muuten se ei olekaan päässyt vielä käyttöön, mutta asia korjaantunee kun oloni paranee sen verran, että pääsen ulos kotoa :)

Tässä vielä vähän lähempää tuo oma lyhyt toppini. Siinä on tuollainen pitsireunus, joka ei mun mielestä kuitenkaan ole liian alusvaatemainen, koska pääosin toppi on puuvillaa. Kuitenkin sellainen fine line siinä menee, etten käyttäisi tuota toppia ilman mitään jakkua/takkia, ainakaan näin aluksi asiaan totutellessa.

Nyt menen vihdoin aamupalalle, palataan :)

Here's one outfit from last week - actually I'm lying on the sofa taking antibiotics and fighting fever - so this will act as today's outfit. I bought that "bra top" from Stockholm on last weekend thinking that it would look great under some slouchy tops. Now I think it actually looks cool dressed like a top itself, even though the lace reminds easily more of bra than a top. Wouldn't wear the top without a blazer/jacket, but with it a top like this looks fun!

10 kommenttia:

 1. Awesme shorts! Love them so much! So stylish!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 2. Käytätkö sää noita nahkahaalareita enää muina kun shortseina? :D
  Anyways näytät tyylikkäältä bra-topissa. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olisitko mahdollisesti kiinnostunut myymään jonkin ebaysta ostamistasi turbaaneista? Jos kiinnostusta löytyy, niin voit laittaa minulle mailia :).

  VastaaPoista
 4. hyvin onnistunu kokeilu kyllä :-)

  VastaaPoista
 5. Thanks babe, lisäsin ne... Listaa tehdessä iski epävarmuus listan pituudesta... No kyl ne sinne mahtui :D tästä asusta muuten, vitsit kun sä osaat. Olen lukenut sun blogia aika pitkään vapaa-ajalla inspiraation takia. Jospa se tyylikkyys tarttuisi muhunkin :DD

  VastaaPoista
 6. Vaikka oma tyylini on aivan erilainen, niin tykkään tästä asusta. Näyttää kivalta yhdistelmältä sinun päälläsi :). Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.