sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Sunnuntain rentoiluasu

Tällaisella maalaistyttö - ranskalaischic - sekoitusasulla olen tänään liikkunut ympäriinsä. Asu toimi tänään hieman huonosti kävellessä, sillä vähänkin kovemmat tuulenvireet nostavat tuon äidin vanhan mekon helmat kirjaimellisesti korviin, eli tekevät ns. marilyn-efektin. Toisin sanoen näytin todella oudolta konkatessani mekon helma toiselta sivulta nyrkkiin puristettuna pitkin katuja.

hattu/hat H&M, mekko/dress mom's old, sukat/socks Topshop, kengät/shoes Jeffrey Campbell, laukku/bag Chanel, mokkabiker/suede biker jacket Just Female

Kyseinen mekko on kuitenkin mun nostalgisin ja lempparein kukkamekko (no, omistan yhteensä 2 kukkamekkoa), joten välillä koitan epätoivoisesti miettiä, miten helmat saisi pysymään alhaalla, vaikka tuulta olisikin yli 0,1 m/s. Tämänhetkinen voitolla oleva ratkaisuehdotus on pienet, siimalla helmaan ripustettavat lyijypainot. Ainakin todella maalaistyttömäinen ratkaisu tuohon maitotyttömekkoon :D Katsotaan, mitä keksin vai keksinkö mitään, palataan kuitenkin huomenissa! :)

17 kommenttia:

 1. tosi kaunis mekko ;)

  VastaaPoista
 2. laita alle esim mekkoa lyhyemmät pyöräilyshortsit tms, siten ei ole ehkä ihan niin katastrofi jos helmat nousevat ylös ? :)

  VastaaPoista
 3. siis mistä toi hattu vielä kerran oli? :) Se on niin iiihana!

  VastaaPoista
 4. Tiukka trikoinen aluhame alle :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu! Mäkin suosittelisin jonkin näköistä alushametta alle..

  VastaaPoista
 6. Laittaisitko välillä taas kotipostauksia? Kotisi on niin kovin kaunis :) Olisi ihana nähdä pitkästä aikaa sitäkin :)

  VastaaPoista
 7. mä oon laittanut omaan helmat ylös heilauttelevaan kukkamekkoon helmapäärmeeseen lyijynauhaa. eli ratkoin sauman nätisti ja pujotin lyijynauhan päärmeeseen ja neuloin reiän kiinni.
  muistaakseni sitä saa ihan kangaskaupasta?

  VastaaPoista
 8. Joo mä uskoisin myös, että lyijynauha ois tohon just sopiva. Testattu on ja toimii! : )

  VastaaPoista
 9. Hei tiedätkös että missä hinnoissa nuo vintage chanelit liikkuvat noin suunnilleen? Olen katsellut juuri tuota 2.55 :sta.. :)

  VastaaPoista
 10. Kukkamekot ja aurinkohatut on mulla tan kesan top listalla. Loysin oikean hattuparatiisin (ja edullisen sellaisen) jossa kayn valkkaamassa pari tyylikasta yksiloa mukaani taman kesan menoihin.

  VastaaPoista
 11. Ihana mekko! Mäkin haluun tollasen.

  VastaaPoista
 12. Sandals+socks=love!
  Great look! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 13. Onnistunut yhdistelmä, kukkamekko ja clogsit toimii yhdessä yllättävän hyvin.
  :)

  VastaaPoista
 14. Aiempien kommentoijien ehdottamat pyöräilyshortsit tai tiukka alushame eivät kuulosta kovin viehättäviltä; suosittelisin korkeavyötäröisiä pikkareita, esim. Wolfordilta. Varsinkin jos alushousut ovat valkoiset (tai mustan hameen kanssa mustat, jne.) ei haittaa yhtään vaikka tuuli hametta nostaisikin, päinvastoin, se on osa kellohelman viehätystä.

  VastaaPoista
 15. vahinko kello kaulassa14. kesäkuuta 2010 klo 18.46

  Mun mielestäni kellohelmaista hametta ei saisi pitää kiinni vaan sen tulee lentää tuulessa. Se on ihanaa kun saa ola kerrankin seksikäs!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.