lauantai 5. kesäkuuta 2010

Some days ago

Ainiin, tämä asu on pitkään pitänyt julkaista, se on itse asiassa alkuviikon asuja, tai jopa sunnuntain asu (?), menen sekaisin päivissä... Taas vaihteeksi vetäisin nuo raidalliset sukkikset jalkaan - mutta uhkasinhan, että niitä tullaan näkemään - sekä lempihatun päähäni.


Puukengillä kävely on vaatinut totuttelemista, sillä jollain mystisellä tavalla puinen korko on erilainen kävellä kuin normaali korko. Voi olla, että se johtuu vain puun kolahtelun äänestä, joka assosioituu nilkkavaarallisiin hollannikkaisiin, mutta kuitenkin. Sitä paitsi, ovatko hollannikkaat ihan oikeasti erityisen vaaralliset nilkalle? Muistan isovanhempieni niin varoitelleen, mutta tuskin he olisivat toista mieltä mun 13cm piikkikoroistakaan...?hattu/hat H&M, neule/knit Weekday, nahkashortsit/leather shorts 2nd hand, sukkahousut/stockings Lindex, laukku/bag vintage Chanel, puukengät/clogs Jeffrey Campbell

Tuo neule on kivasti pidempi takaa kuin edestä - vaikka tässä se näyttääkin tuulen ansiosta siltä, että mun takapuoli on käsittämättömän muotoinen :D - sekä ihanan ohut. Olen pyörtänyt mieleni sen suhteen, etteikö neuleita voisi käyttää kesällä. Ainakin ohuet ja ilmavat versiot suorastaan kuuluvat kesään!


aurinkolasit/sunglasses GinaTricot

Joka tapauksessa vaikka kuinka pidänkin noista sukkiksista, niin mielelläni ottaisin vaan niin tajuttoman lämpimät ilmat, että ei tarvitsisi pitää mitään sukkahousuja :)

Here's one outfit I forgot to publish earlier this week. I just love those stockings and that hat, can't stop including them in every second outfit that I wear... I thought that knits wouldn't suit the summer but I guess I had it severely wrong. At least this kind of light knits are perfect on summer nights, I got mine from Weekday.  Have a sunny weekend you all!

5 kommenttia:

 1. Oon ihan sun fani :) tosi kiva asu taas. Ja puukkarit tuskin tosiaan on sen vaarallisempia kuin muutkaan, taisivat silloin ennenvanhaan saadan sen leiman, kun olivat usein ne ainoat arkikengät, joissa oli korkoa, arvelen mä, joskin voin toki olla väärässä.

  VastaaPoista
 2. I am so in love with your leather shorts, they scream perfection :)

  xx
  www.thefashioncloud.com

  VastaaPoista
 3. samaa mieltä, mustakin sellainen olis kiva koklaus ;))

  Hyvä vinkki Cecilia ;))

  VastaaPoista
 4. mulla on sellainen hame, joka on takaa pidempi kuin edestä ;)

  VastaaPoista
 5. wow I love this outfit!!!!
  I'll follow you, will you follow me back?
  XOXO
  violaine
  http://www.2girlstonight.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.