torstai 10. kesäkuuta 2010

Short + short = supershort


KNICKERS. En tiedä uskaltaisinko, vaikka lyhyillä shortseilla sitä nytkin vedetään - ehkä kamalat mielikuvat jenkkijulkkiksista alushousuviritelmät jalassa parin vuoden takaa karmaisevat vieläkin. Pukisin nuo kuitenkin pitkän neuletakin, pienikaula-aukkoisen paidan ja suhteellisen matalien sandaalien kanssa, hiukset kiinni. Uskaltaisitko sinä?

PS. oikealla alhaalla ovat Näytös10:n mallistoa, eli TaiKista valmistuneen maisterin käsialaa. Nimeä en pysty nyt muistamaan, valaiskaa ihmeessä, jos tiedätte paremmin!

Knickers: I don't know if I dared, would you?

pics: style.com, my archive

18 kommenttia:

 1. Haha mun papalla on tollaset ruskeet melki samanlaiset vaippakalsareina! :'DD Sori oli pakko kommentoida, en kyllä itse uskaltais niin.

  VastaaPoista
 2. Katoin heti että mitkä ihmeen villahousut nuo alaoikealla on, hihi :D Mutta siis en ite uskaltais, ei mun reidet oo siinä kunnosa (vielä) että kehtais :) Tosin vaikka oiski, niin ei oo ihan mun tyyliä tämä.

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla sellainen trendi, että parempi jättää ihan vaan malleille. :) Omat jalkani ovat kyllä nippanappa katseenkestävät, mutta kyllä voisi olla hieman vaivaantunut olo noissa pöksyissä. Sitäpaitsi puolet vastaantulijoista varmasti luulisi jotain unohtuneen kotiin. heh!

  Ja noi TaiKin maisterin pöksyt painii mun mielestä samassa sarjassa kuin ns. punttipäivikit (lahkeelliset puuterin/lohenväriset n.60-luvun alkkarit). Koulutus ei vissiin tälläkään alalla takaa työn jälkeä. ;)

  VastaaPoista
 4. I love short shorts but I think these are too short to wear during daytime... maybe nighttime ?

  VastaaPoista
 5. sanon nyt karusti, mutta totta puhuen: Nuo. Ovat. Kamalat.

  VastaaPoista
 6. Juurikin tänään pääsin toteamasta, että sortsit ovat liian lyhyet, jos pyllyposket vilkkuvat. :-D Muutamat paljaat pakarat satuin nimittäin aiemmin päivällä bongaamaan ja olen kyllä sitä mieltä, että peppu pitäisi peittää ennen kuin kotiovesta astuu ulos.

  VastaaPoista
 7. nuo ovat mun mielestä ihanat!:-) mutta meidän pikkukaupungissa varmaan katsottaisiin aaika pitkään jos ulos lähtisi tuollaisissa, höh

  VastaaPoista
 8. Kyse ei ole uskaltamisesta vaan terveen järjen käytöstä ja tyylitajustani, joka sanoo, että nuo pöksyt ovat yksinkertaisesti rumat ja mauttomat - myös mallivartaloisen naishenkilön päällä (jollainen itsekin olen).

  VastaaPoista
 9. Kyllä mä kehtaisin, nuo kahdet ensimmäiset mallien päällä olevat on tosi hienoja ainakin (koska niitä nyt ei tule sekoitettua alushousuihin)

  VastaaPoista
 10. Mä kyl lähen kanssa tonne terveen järjen puolelle ja sanon vaan lyhyesti että nuo ei oo shortsit, noi on alushousut! :D Ja koska tapanani ei ole kulkea julkisilla paikoilla pelkissä alusvaatteissa, saavat nuo pökät jäädä puolestani catwalkille.

  VastaaPoista
 11. En kehtaisi lähteä mihinkään tuollaisissa, tuntuisi siltä kuin ei olisi housuja. Ja varmaan moni muukin luulisi mun unohtaneen housut kotiin. Näin ainakin noiden oikealla alhaalla olevien kanssa, mutta niiden päällä olevassa kuvassa on ihan shortsien näköinen vaate, ei näytä pikkareilta. Niitä voisin käyttää, on sentään pikkuisen lahjetta ja vyökin.

  VastaaPoista
 12. Mä yleensä ymmärrän melkein kaikkia trendejä, mutt tuollaiset alushousujen tapaiset shortsit menevät jo vähän yli :-D Meinasin tiputtaa silmät päästäni kun tiistaina helsingissä näin tytöllä shortsit, joissa näkyi puolet pakarasta! hyh.....

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä pradan ja stellan menee, koska ne ei oo kireät. Toi malli on sinänsä ihan hauska, ja jos ne peittää koko pepun niin miks ei? Mulla saattais kyllä tulla vähän alaston olo, että ehkä sitten sukkikset alle ja pitkä neuletakki päälle. Mutta noita kireitä en käyttäis, koska ne ei näytä shortseilta, vaan alusvaatteilta.

  VastaaPoista
 14. Noi on alushousut. Noi Taikista valmistuneen on kamalimmat ja alushousumaisimmat :D
  En kehtais käyttää, mutta en kyllä käyttäis vaikka kehtaisin :D
  Ja oikeesti kuka on niin mauton, että pitää shortseja, joissa näkyy pakaraa? :o

  VastaaPoista
 15. Onks noissa kuvissa pää ja muu vartalo samaa paria vai ovatko paperinukkeja ;)

  VastaaPoista
 16. Kesällä rannalla kyllä, keikoilla kyllä, sukkiksilla kyllä mutten ilman sukkiksia kaupungilla.

  VastaaPoista
 17. Ei se kehtaamisesta ole kiinni, vaan ulkonäöstä. Noi on kaikki siis niiiin rumia - oli ihminen mallimitoissa tai ei.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.