torstai 17. kesäkuuta 2010

Porkkanahousut ja nahkatakki

Päivän kaupunkiasuun kuului tänään porkkanahousut ja perusnahkatakkini, joka on liiankin helppo vetäistä joka asuun...

aurinkolasit/sunglasses Asos, korvikset/earrings GinaTricot, mokkabiker/suede biker jacket Just Female, vyö/belt Asos, porkkanahousut/trousers Soaked in Luxury, kengät/shoes Acne

Tänään onneksi sää näytti jo vähän lupaavammalta, joten oli ihana istuskella katukahvilassa ja tuijotella ihmisten asukokonaisuuksia sekä nähdä vähän korkokenkiäkin. Musta on jotenkin mielettömän harmillista, kuinka vähän ihmiset käyttävät korkokenkiä. Tietenkin huikean korkeilla koroilla on raskasta kävellä koko päivän, mutta jo pienikin korko piristää asua ja ryhtiä niin mahtavasti!

vyö/belt Asos, verkkotoppi/net top H&M

Nyt pakkailen Tukholman reissua varten, en tiedä yhtään mitä ottaa mukaan... Lento lähtee huomenna klo 9 aamulla, mutta olen ajastellut joitain pieniä juttuja tänne teidän huviksenne. Tukholmassa olisi tarkoitus vain rentoilla, syödä hyvin ja päivittää kuulumisia ystävän kanssa, mutta voihan sieltä jotain pientä mukaankin tarttua ;)

11 kommenttia:

 1. Korkokengät kyllä piristävät asua mukavasti, mutta itse olen joutunut luopumaan lähes jokapäiväisestä käytöstä, sillä olen huomannut vaivaisluun kasvavan liikaa ulospäin. Ottaen huomioon nuoren ikäni (kohta 16-vuotta) vaivaisluu ei saisi vielä näkyä ollenkaan. Joten kysymys, miten ihmeessä saat pidettyä jalkasi kauniissa kunnossa vaikka kävelet korkokengillä useasti? :--)

  VastaaPoista
 2. Sallin itseni olla eri mieltä korkojen ryhdistävästä vaikutuksesta. Itselläni asento muuttuu jäykäksi ja maha röllähtää eteen päin, mitäs naisellista siinä on? Ja korottomilla kengillä pääsee lujaa ja voi hyppiä :) .

  VastaaPoista
 3. Kivan näköne asu, tykkään tosi paljon noista kengistä!

  Kyl kadulla kävelles huomaa suomalaisten tuulipuku kulttuurin: Mentiin kavereiden kanssa kattoon SATC2, jolloin kaikilla oli korkkarit ja mekot päällä, niin saatiin matkan varrel kerättyä aika paljon katseita... Musta olis tosi kiva, jos Suomessa pukeuduttaisiin iltaan samalla tavalla kuin vaikka Lontoossa :)

  VastaaPoista
 4. nuo porkkanahousut näyttävät niin äärettömän hyviltä! Itsekkin tahtoisin kovasti jotkut tuollaiset :-) Perus beiget papat löytyy,joten harmaille olisi vielä tilaa!

  Hei, oothan huomannut että se Mulberryn kukkaro Crazy horse coin purse(josta sillon aiemmin puhuit) on nyt alessa 45e!

  VastaaPoista
 5. Elina hei, missä sivustolla toi kukkaro on???????????? :DDDD

  Ja kävelisin enemmän korkkareilla, jos osaisin paremmin. En oikein kehtaa mennä horjumaan Helsinkiin :D

  VastaaPoista
 6. Ihana asu sulla, taas! Hei tuli mieleen, että kuka ottaa nää sun asukuvat aina? :)

  VastaaPoista
 7. Mä pidän korkkareista, mutta mun jalat tulee tosi kipeeksi jos niillä kävelee kauan. Mä en tiedä onko se vaan tottumuskysynmys? Ja toi vaivasenluu on aika totta. Mun ystävä kävelee aina korkkareilla ja sil on kauheat vaivasenluut, lisäksi mun mummo käveli suurimman osan elämästä korkokengissä ja sil on kans kauheat vaivasenluut...

  VastaaPoista
 8. Love these pants and the way you wear that belt! Great look! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 9. Niin ikävä kyllä se taitaa olla niin että harvat korkokengät ovat malliltaan sellaiset etteikö niiden aktiivinen käyttö saisi aikaan vaivaisenluun kasvua.
  Työssäni näen aika kamalan näköisiä jalkoja ihmisillä enkä todellakaan halua pilata omiani.
  Rakastan korkoja ja kenkiä ylipäänsä, siksi työskentelenkin niiden parissa. Ikävä kyllä omat jalkani eivät kestä jatkuvaa korkojen käyttöä. vaikka ikää on vähän alle 30 vuotta niin yliliikkuvien nivelien ja muiden rakenteellisten seikkojen takia olen jo onnistunut osittain rikkomaan jalkani käyttämällä korkoja. Aion jatkossakin käyttää korkoja silloin tällöin mutta ihan lääkärin suosituksesta ja oman hyvinvoinnin takia aion arkisin kulkea matalissa kengissä.

  Jos käyttää paljon korkokenkiä niin suosittelen ainakan hankkimaan laadukkaat ja hyvälestiset nahkakengät. Unohtakaa kaikki halpisketjujen muovikengät. Kunnon kenkiin kannattaa satsata.

  VastaaPoista
 10. täällä toisinajattelija. Korkkareita on nykyään katukuvassa ihan liikaa, siksi en niitä itse halua käyttää (paitsi juhlissa). Enkä myöskään halua saada ikäviä jalkavaivoja jatkuvalla korkojen käytöllä. Kyllä sitä omaa terveyttäkin kannattaa ajatella jo ihan nuorenakin.

  VastaaPoista
 11. I love your style!!! Your are very inspiring!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.