maanantai 21. kesäkuuta 2010

Mina (relativt) nya köp

Huhhuh, aika maanantaikooma on ollut, kiiruhdin suoraan töihin aamulennolta, jolle heräsin 4:40 ja nyt vihdoin olen kotona. Tukholmasta lupaan muutaman lomakuvan myöhemmin, nyt esittelen vain pikaisesti muutaman ostetun jutun, jotka ovat jääneet näyttämättä täällä.

Nämä kaksi hankin kirppiksiltä viime viikolla - jotenkin aina sekoan kirpputoreilla ja ostan kaikkea outoa. Seeprajakku kylläkin käy käytännössä vaikka mihin asuun, mutta ns. "cropatun" eli suomeksi napapaitamaisen solmittavan kukkapaidan käyttö lieneenkin vähän haastavampaa... vaikka uskon täysin, että farkkushortseihin yhdistettynä se on täydellinen :)


En koskaan löydä aleista yhtään mitään, joten ainoa ostokseni Tukholmasta vahvistakoon poikkeuksena pääsäännön. En taida enää tietää, miten Tukholmasta selvitään pois ilman Acnen kenkiä, koska viime kerralla nappasin mukaan Pistolit ja tällä kertaa nämä kaunottaret huutelivat mua alehyllyltä. Olen niiden ruskeaa versiota itse asiassa joskus hehkuttanutkin...Samantien ostettuani nuo vetäisin ne innoissani jalkaani ja kaikessa tyypillisyydessään juuri silloin iski rankkasade päälle. No, ainakin jalat olivat korkealla maasta ja pysyivät tulvivista kaduista huolimatta kuivina, mutta nahkapohjat eivät niinkään tykänneet :)

Nyt taidan yksinkertaisesti ottaa torkut, palataan viimeistään huomenna.

Back in Helsinki - loved Stockholm but the early flight + working day has totally taken all the sharpness out of me today... This is what I've bought lately - a floral top and a zebra jacket from flea market and Acne Maya sandals from Rizzo in Stockholm couple of days ago. That's weird, usually I don't find anything from sale but I just couldn't leave these to Rizzo's sale shelf. They were calling me and I think they had it right, we may have a super good and long affair from now on :)

19 kommenttia:

 1. uuh! meitsi kuolaa täällä kateellisena kengille!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kengät!!!:) Eikö ruskeita ollut vai miksi päädyit ottamaan mustat? paljonko ihanuuksille jäi hintaa ja mistä tukholman liikkeestä ostit?

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät! Paljon maksoi?

  VastaaPoista
 4. Kirppi sekoamiset on ihania, vaikka sä taidat seota paljon pahemmin kuni mä :) Onneks osaat myös käyttää ostamiasi vaatteita!

  Kengät ovat upeat

  VastaaPoista
 5. Ääää Mayat houkuttaa niiiiin kovasti, samoin ne Pistolit. Heti kuvia jalassa! :D

  VastaaPoista
 6. Makeet kengät! Oli pakko tulla mainitsemaan, että näytät ihan brittinäyttelijä Alice Eveltä! Kävin tuossa vkl katsomassa she's out of my league-leffan ja yhdennäköisyys on huomattava. Tässä vielä linkki tytöstä; http://www.moviecritic.com.au/images/shes-out-of-my-league-jay-baruchel-alice-eve1.jpg

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kengät!! Siis tosi upeat..

  VastaaPoista
 8. Ne ovat pure love... <3

  VastaaPoista
 9. :)) ne maksoi vähän alle 200e

  VastaaPoista
 10. Kiitti! Musta on kuitenkin se mun perusväri, plus et niitä keskiruskeita ei ollut. Ostin Rizzosta ja hintaa oli vähän alle 200e :)

  VastaaPoista
 11. nnoi on niin ihanat !! ite haluaisin ehkä mielummin sen vaaleemman vaihtoehdon sen valkosen/harmaan, mikä se nyt oikeesti on.. :) ja miten hinta voi olla alle 200e ?!! kun niitä myydään tai myytiin jollain yli 300e, ihanat olis ihan mahtava saada !!

  VastaaPoista
 12. Haha, mulla on tosiaan paha tapa seota kirppareilla, onneksi siis muillakin on niitä! :D

  VastaaPoista
 13. :) <3 Kannattaa muuten vilkaista Acnen nettikaupan ale, niitä oli siellä vielä eilen! :)

  VastaaPoista
 14. Oh my, oudointa on, että et ole ensimmäinen, joka noin sanoo! :D Olen todella imarreltu! :)

  VastaaPoista
 15. Nonnii, nyt se on päätetty: sitten kun tulen syksyksi työharjoitteluun Helsinkiin varastan sut niiiiin mun kirppariseuraksi,"kirppismentoriksi";)todella herkulliset löydöt!

  VastaaPoista
 16. this boots are made 4walking :) great!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.