sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kesäillan pimetessä...

...on aikaa kokkailla sushia ja nauttia kesäistä kuohuviiniä. Pidimme pienimuotoisen tyttöjenillan, johon saimme sattumalta testattavaksi uutta mansikkaista rosé-kuohuviiniä, jonka espanjalaista nimeä (Pñscal) on vaikea lausua. En osaa espanjaa sanaakaan, mutta itse viini oli erittäin hyvää, juuri sellaista kesäviiniä :)


Kaksi kaunotarystävääni Turusta :)Ready, set, sushi!Rakastan sushin, ystävien seuran ja rosékuohuviinin kombinaatiota, joten ilta oli yksinkertaisuudessaan täydellinen :) Turku-ystäviänikin näen aivan liian harvoin, joten jo pelkkään kuulumisien päivittämiseen menee roppakaupalla aikaa, nigireitä ja skåleja.

Olen kehittynyt sushikokkina viime vuoden aikana - nykyään makit melkein maistuvat ravintolasusheilta :D Ainoa kompastuskivi sushin laittamisessa on edelleen riisin keittäminen - toisinaan se on liian kovaa tai sitten vetelää tai silloin kerran kymmenestä se on juuri sopivaa :)

13 kommenttia:

 1. Näyttää aivan täydelliseltä illalta, pitääpä ehdottomasti maistaa tuota roséeta, aika ihanan väristäkin... :)

  VastaaPoista
 2. miten turku liittyy suhun/on osa sua :) ? ootko asunnut siellä joskus vai asuuko siellä vain ystäviä jne :) ?

  VastaaPoista
 3. Sushi, rosé ja ihana seura on rakkautta! <3

  VastaaPoista
 4. Tossa espanjalaisessa on kyllä nätti väri, pitäis varmaan testata. Ja hei tosta sun riisiongelmasta, ootko miettinyt riisinkeittimen hankkimista? Edullisimmat ei kustanna kun parikolmekymppiä ja kaikesta riisistä, varsinkin sushiriisistä, tulee niin paljon parempaa. Suosittelen! =)

  VastaaPoista
 5. kuvat antavat näyttää, että ilta on ollut upea :)

  VastaaPoista
 6. Ilta näyttää tosiaan erittäin hyvällä tavalla yksinkertaiselta mutta kivalta :) Kuohuviini, ystävät ja hyvä ruoka = täydellistä! Sushista sen kuitenkaan en ole ainakaan vielä oppinut tykkäämään. Hauska muuten, että teillä kaikilla on mustat paidat :]

  VastaaPoista
 7. Oli ihan loistava ilta! Tuo rosé on tosi hyvää, jos esim. tykkää Fresitasta :)

  VastaaPoista
 8. Periaatteessa opiskelen edelleen Turussa, nyt mulla on vain gradu jäljellä, joten siten pystyn asumaan Helsingissä. Opiskelu on tuonut mukanaan paljon ystäviä tietty :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, oli kyllä todella hauskaa! :)

  VastaaPoista
 10. Eräs kaverini ehdotti myös riisinkeittimen hankkimista, pitää varmaan ostaa, niin häviää nuo riisin kypsyyshuolet sen siliän tien. Kiitos muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
 11. Yksinkertaiset reseptit ovat joskus niitä parhaita ;) Sushiin totuttelu vie aikansa, mutta jos ja kun siihen pääsee sisälle, niin sitä voisi syödä vaikka joka päivä. Näin ainakin omalla kohdallani :)

  VastaaPoista
 12. Täytyy sanoa, että olet valehtelematta kaunein näkemäni nainen! Olisipa itsellä tuollainen ulkonäkö.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.