torstai 24. kesäkuuta 2010

I'll give it a try

Viimeksi oli kai puhetta pienenpienistä shortseista, joten jatketaan linjalla ja siirrytään pieniin toppeihin. Itse asiassa tämä trendi on mielestäni paljon käyttökelpoisempi kuin se lyhyet shortsit - knickersit -trendi, joka taas on huomiotaherättävämpi.


Miksikä tuota toppia nyt voisi kutsua, bra top:iksi? Toisin kuin voisi luulla, trendi ei vaadi mielestäni vatsalta mitään mallimittoja, koska tyyliin kuuluu mielestäni yhdistää toppi korkeavyötäröiseen alaosaan. Matalan alaosan kanssa toppi näyttää väistämättä mauttomalta. Napaa ei siis kuulu paljastaa, vaan vähän vilauttaa ihoa rinnan ja navan välistä :)

Tätä ajattelin koittaa, koska itse asiassa ostin Tukholmasta yhden tarkoitukseen sopivan pienen mustan topin, joka varmasti halajaa seurakseen nahkahaalaristani taitettuja nahkashortseja. Palataanpa tuossa juhannusviikonlopun aikana asiaan!

First knickers -trend, now bra top trend... or what is that called? A bra top? I feel like this could be my piece of cake. I actually bought a little black top from Stockholm (haven't shown it here) that would match with my leather shorts. I have to give it a try!

pics. hanneli.com, stylesightings.com

15 kommenttia:

 1. Olen kanssasi täysin samaa mieltä siitä, että tämän topin kanssa ei missään tapauksessa voi käyttää mitään muuta kuin korkeavyötäröisiä alaosia. Verkkokalvoni ovat vieläkin traumatisoituneet taannoisesta napapaitamuodista. Tykkään erityisesti tuosta vasemmanpuoleisesta kuvasta. Muutenkin trendi toimii mielestäni hieman paremmin vaaleissa väreissä.

  VastaaPoista
 2. Jep, kyllä toi toimii - ja hyvin jopa! - yhdistettynä korkeavyötäröisiin alaosiin. Seksikäs, mutta ei missäännimeesä liian antava. Itsekin sytyn tähän trendiin :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ootko jo bongannut Zaran ruskeat chloe-nahkashortsit? :--) Toissapvänä silmiini osui nuo upeudet, ruskeat ja mielettömän pehmeätä nahkaa.

  VastaaPoista
 4. Sinkkareiden Carrie on kayttanyt 'napapaita' toppia jo monta kertaa (jos muistatte vanhoja jaksoja). Jalleen kerran ollaan todistettu, etta Patricia Field osaa! :) Kylla silti hoikka vartalo tarvitaan, vahan niin kuin silla "leggings are not pants, so cover your ass" - periaatteella. Mutta toimii!! Aurora oot upea! Paras ja ainoa suomalainen blogi, jota seuraan.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tästä trendistä, varsinkin kun sen vatsan ei tosiaan tarvii olla ihan timmissä kunnossa ;) Toi eka asu varsinkin näyttää oikeen käyttökelpoiselta..

  VastaaPoista
 6. kyllähän tää trendi vähän kolahti, kieltämättä. vähän kuitenkin pelkään, että tää on tällanen juttu, että näyttää hyvältä vain mallien ja mannekiinien päällä.. mutta jos ei, niin miksipä en ostaisi ;)

  VastaaPoista
 7. eihän toi hassummalta näytä :) mielestäni kuitenkin suht timmi kroppa vaaditaan, että tuollaista yhdistelmää voi käyttää, ainakaan jos meinaa istua. Itselläni tuo kyseinen kohta on kropassa hoikin, joten voisi ehkä kokeilla, jos saan kerättyä tarpeeksi rohkeutta:) esim. reisiä kun en vaan voi vilauttaa ilman sukkahousuja (lölleröläskiä+epätasainen kalpea väri, yöööööööööööööööööööööh)

  VastaaPoista
 8. Mä taas tykkään, että väristä riippumatta toimii :) Vasemmanpuoleinen yhdistelmä on kieltämättä kivempi - itsekin yhdistin mieluummin shortseihin ja jakkuun.

  VastaaPoista
 9. Totta! Mun mielestä avainjuttuna on se, ettei näytä liikaa ihoa - silloin vaatekappale on seksikäs, muttei trashy :)

  VastaaPoista
 10. Se itse asiassa taitaa olla Alexander Wangin rintsikat. Jos s/s 10 mallistoa katsoo, niin kyse taitaa vielä olla juuri urheilurintsikoista :) Munkin mielestä todellakin voi! :D

  VastaaPoista
 11. Patricia Fieldilla on varmasti paljon sellaista ymmärrystä, joka meille muille aukeaa vasta näin vähän myöhemmin ;) Kiitos ihana sinä! :)

  VastaaPoista
 12. Juu olen, ne ovat ihanat! :) En silloin joskus ostanut niitä, kun löysin nahkahaalarin, jonka voi taittaa melko samantyylisiksi shortseiksi :)

  VastaaPoista
 13. Toi eka asu onkin paljon kivemmin yhdistelty munkin mielestä :) Totta, esim. mun vatsa on ihan rapakunnossa, mutta mielestäni voin silti käyttää tuota yhdistelmää :)

  VastaaPoista
 14. Mä en usko ennen kuin kokeilen :) Joskus kun ostin maksimekon, ihmiset epäilivät senkin sopivuutta normaalikropalle, mutta nythän kaikilla on jo sellainen! :)

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä tuo sopii varmasti hyvin usealle, en osaa määritellä sitä rajaa, millaiselle ja minkä kokoiselle kropalle mikäkin trendi sopii :) Pääasia, että itse tuntee näyttävänsä hyvältä - ja että yhdistelmä on ns. siveellinen, koska toi on helposti tehtävissä myös trashyksi... ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.