torstai 3. kesäkuuta 2010

Harjoittelua pallopaidan kanssa

Tiedättekö sen probleeman, kun vaatekaappiin saapuu uusi tulokas, joka on itsessään ihana, mutta sen paras mahdollinen käyttö on vielä hieman hämärän peitossa? Yleensä kumoan ongelman testailemalla asuja kotona ja siten päättämällä, mikä parhaiten sopii - mutta kiireessä, kuten eilen, kiskaisin vain riskillä päälle.

turbaani/turban eBay, pallopaita/dotted shirt Vila, shortsit/shorts Weekday, bleiseri/blazer 2nd hand, kengät/shoes Jeffrey Campbell, laukku/bag Alexander Wang
Kiitos kuvasta Emmille


Kaupungilla viilettäessäni kuitenkin aloin katua valintaa - olisin ehkä sittenkin halunnut vaihtaa jakun mokkabikeriin tai jättää sen kokonaan pois ja ujuttaa jalan ja sandaalin väliin harmaat sukat. Turbaanilla sen sijaan tuntuu olevan mystinen kyky toimia kaikkien asujen kanssa, joten se olisi siihen toiseenkin kyllä sisältynyt. Ongelma tämän paidan kanssa lieneekin siinä, että haluaisin yhdistää siihen vähän kaikkea - eli vaarana on täysin sekopäinen yhdistelmä kaikesta vaatekaappini sisällöstä :D Kokeilut jatkunevat lähiaikoina, ainakin sukkasandaali-versiota on testattava.

Somedays when you're in rush and have a new superb piece in your wardrobe the most efficient way to get over the hazard of over-wearing is to leave the new piece there and wear something you're already used to. I wanted to go with the new piece and started regretting it on my way to the city. Combinations for new pieces should always be considered with time so they wouldn't end up in most awkward combinations of all content of my closet... Next time the dotted shirt dress will be combined with something else than pink blazer. ;)

29 kommenttia:

 1. Puukengät, pallopaita, turbaani JA bleiseri samassa asussa on pikkuisen sekaista! Btw, oon ruvennut himoitsemaan turbaaneja, joka on luonnollisesti _sinun_ "vikasi"... :D

  VastaaPoista
 2. okei hei pakko sanoa noi turbaanit on jotenki ihan järkyttäviä. sori...

  VastaaPoista
 3. Mullla on ollu jo pitkään "turbaanikuume" ja se on sinun syytäsi : DD Tämä asu on hieman sekava, mutta otsikkohan oli HARJOITTELUA pallopaidan kanssa ; ) Minultakin löytyy kyllä kaapista ihania uusia vaatteita, mutta en tiedä mitä pukisin niiden seuraksi..

  VastaaPoista
 4. Aaaa, tykkääntykkään! Mä olen suhtautunut turbaaneihin vähän maanisesti jo aika kauan, ehkä olisi vihdoin aika ostaa sellainen...eikä paitakaan näytä pahalta!

  VastaaPoista
 5. bikeri tai jakun pois jättäminen ois selkeyttänyt asua hyvällä tavalla, mutta pallopaita on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. I love the dots.. I got a black one with white dots..looks nice as well

  VastaaPoista
 7. Tykkään kyllä tästäkin combosta, mutta jakku pois ja sukat tilalle- kuulostaa hyvältä! Ja odotan innolla eri versioita pallopaita-asuista!

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää tämäkin, mutta varmaan vieläkin paremmalta näyttäisi ilman mitään bleiseriä! Vielä sukat noiden clogsien kanssa niin tadah! Sitten vielä rennosti pallpaidan hihat ylös käärittyinä ja menoksi. :))

  VastaaPoista
 9. Tiedän tunteen, pahinta on jos jollain esim. kirppisreissulla moisia vaatekappaleita on kotiutunut vaatekaappiin yhtä aikaa, ja mieli tekisi survoa kaikki vaatteet päälle yhtä aikaa. Sukat olisivat kyllä käyneet tuohon asuun, mutta tosi kivalta näyttää silti! Tuo turbaani tosiaan kruunaa komeuden :)

  VastaaPoista
 10. Laitappa se paita tuonne housun sisään, kun nyt tuo paita printteineen syö koko asun ja näyttää pyjamapaidalle ja ei siis mitenkään kivasti pyjamalle.

  VastaaPoista
 11. Hmm, itse ehkä kärsin vain tuosta värien sekaisuudesta, tai siis lähinnä tuosta vaaleanpunaisesta :D Hih, vinkki turbaanihullulle: eBaysta lähtee halvalla ;)

  VastaaPoista
 12. On, korkea aika :D eBayhyn mars!

  VastaaPoista
 13. Haha, turbaanit ovat vieläpä jotain maailman parhaita bad hair dayn pelastajia, suosittelen ehdottomasti hankkimaan :) Mulla menee aina pari harjoitteluasua ennen, kuin huomaan, mikä se paras kombo on :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos! :) Mun mielestä toi vaaleanpunainen on vaan vähän liikaa, mutta oonkin väriallergikko ;)

  VastaaPoista
 15. Totta, ja karsinut tuon ällön pinkin värin, en tykkää siitä yhtään tässä asussa :P

  VastaaPoista
 16. Sitä mäkin!! Olis niin paljon parempi :D Täytyy kokeilla tuota versiota asap

  VastaaPoista
 17. Kiitos :) Tätä paitaa tullaan varmasti näkemään ja useasti! :D

  VastaaPoista
 18. This is a totally amazing outfit!

  Just came across your blog! It is lovely!

  colormenana.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. Thank you sweetie! :)

  VastaaPoista
 20. Haha, just toi sama fiilis :D Mun pitää niin kokeilla sitä sukallista versiota, viitsisiköhän heittää päälle vaikka tänään :?

  VastaaPoista
 21. Oh thank you so much! :)

  VastaaPoista
 22. Voi enpä laita, kyseessä kun on paitamekko ja sen on tarkoituskin loistaa pääosassa. Kyllä sunkin silmä vielä tottuu ;)

  VastaaPoista
 23. I'm in love with your dots shirt! It's adorable! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 24. Mä en ole ennen kommentoinut sulle, mutta nyt on ihan pakko kysyä sulta tätä asiaa. Tuolla Topshop;in sivuilla kun aina jotkut koot loppuvat niin olet sä huomannut että tuleeko siellä enään uudelleen kokoja myyntiin?:) Sulla on ihan älyttömän kiva blogi ja mä tykkään varsinkin sun sisustustaidoista.;)

  VastaaPoista
 25. Tykkään paidasta sun yllä, sopii mainiosti! -mutta olen ihan samaa mieltä, että ilman jakkua vielä parempi!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.