perjantai 18. kesäkuuta 2010

DinSko F/W 2010

Kävin tuossa joku aika sitten vilkuilemassa Din Skon syystulokkaita ja on kyllä pakko sanoa, että mahtavalta näyttää! Mulla on jemmassa yksi joskus joululahjaksi saatu lahjakortti Din Sko:hon, joten nyt varmasti säästän sen syksyyn!


Platopohjaiset harmaat mokkajäljitelmäkorot ja ruskeat chloémaiset nilkkurit ovat aivan-pakko-saada-listalla.Muutamat nauhalliset korot kiirivät myös ylös suosikkilistalla. Etenkin oikeanpuoleiset ovat mun mieleen.Ilmeisesti olen listannut kaikki absoluuttiset suosikkini oikealle, sillä tästäkin herkullisesta parista juuri tuo oikeanpuoleinen on vielä enemmän mieleeni, vaikka myöskään vasemmanpuoleisesta pikkumyykengästä ei löydy moitteen sijaa. Alkaa niin tekemään mieli syksyä. Ei nyt ehkä säitä, mutta syysmallistojen herkkuja kyllä ;)

Some favourites out of Din Sko's fall/winter collection 2010. Best ones are the brown chloé-ish ankle boots in the first picture and then maybe the last ones with fur lining... Why does fall collections always look better than the ones for spring?

15 kommenttia:

 1. aaa herranjests kuinka täydelliset noi alarivin oikeenpuoleiset ovat!

  VastaaPoista
 2. Noi ylimmät oikealla puolella olevat ruskeat kengät on tosi kauniit!

  VastaaPoista
 3. Ihania kenkiä, juuri tuollaisia tarvitsen talveksi!
  Kuinka korkeita korot ovat? Jos silmäni ei valehtele, ne ainakin näyttävät melko hillityiltä, jolloin niitä voisi käyttää ihan päivittäin...

  VastaaPoista
 4. Muuten, ovatko kengät nahkaa? Tuli vain mieleen....

  VastaaPoista
 5. Oi mitä ihanuuksia! Harmi ettei Jyväskylästä löydy vieläkään Dinskoa. Pitää syksymmällä sitten kiertää Dinskon Helsingin tai Tampereen reissuilla. :)

  VastaaPoista
 6. Hyi järkky mitä ysärihirvityksiä :D hyvä puoli jos noista tykkää, että niitä löytää varmasti kirppiksiltä edelleen. Varsinkin nuo viimeiset oikealla, kammosin noita nauhasysteemejä jo silloin yläasteella kun ne oli viimeksi muotia ja niitä oli joka toisella. No, katsotaan josko totun näihin jossain vaiheessa jos ne kerran on tulossa taas muotiin, vaikka nyt epäilyttääkin ;)

  Noi ekat harmaat korot on kyllä kauniit <3

  VastaaPoista
 7. Voi näyttääpä kivalta! Muistatko/osaatko sanoa paljon noissa keskellä oikealla olevissa ihanuuksissa oli korkoa?

  VastaaPoista
 8. Näyttää siltä että syksyllä on tulossa pientä valinnan vaikeutta kenkien suhteen. Siis nuo kaikkihan on aivan täydellisiä!

  VastaaPoista
 9. Nuo yläoikean nauhanilkkurit, auuuh! Mikä siinä onkin, että syyskokoelmat tuntuvat aina kolahtavan kaikkein kovimpaa. Sisäinen synkkämielisyyteni nostaa kai päätään...

  VastaaPoista
 10. Ihanat noi alimmat oikealla olevat!
  Oispa niissä joku vetoketju sivussa, koska en jaksa/inhoan sitoa nauhakenkiä tolleen noin ylös ja sit ne on kauheen vaikee saada jalkaanki :DD

  VastaaPoista
 11. Hetkinen, miksiköhän mun edellinen kommenttini tähän postaukseen on jäänyt julkaisematta? :O

  VastaaPoista
 12. Hih, kerrankin osuu ja uppoo tähänkin suuntaan maltillisemman tyylin omaajalle (lue tylsemmälle). Tiedätkö milloin syysmallisto saapuu kauppoihin?

  VastaaPoista
 13. Ihastuin nuihin ylimmäisen ja alimmaisen rivin oikeenpuolimmaisiin kenkiin. Pakko saada ne. Millonka nämä ilmestyvät kauppoihin? Onko mittään hajua? Entä tiedätkö minkä hintasia ovat?

  VastaaPoista
 14. Moi,

  muakin kiinnostaa, että oliko mitkään noista nahkaa?

  VastaaPoista
 15. tukholmassa yksi pieni kenkä kauppa myi samantapaisia kenkiä viime syksynä kuin nuo alimmat kengät oikealla. meinasin ne ihanaiset silloin ostaa, mutta olivat kovin kalliit :- ( ehkä nyt löydän rakkaani uudestaan, hihah.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.