perjantai 11. kesäkuuta 2010

Dagens detail


kello Friis&Company, ketju Chanel classic flap, kännykkä Nokia, kynnet Essie Shift Power

Oon aivan hurahtanut kaikkeen kultaiseen juuri nyt. Kullanväriset vaatekappaleet eivät olisi nekään pahasta, metallivärit kun ovat in tänäkin kesänä...

14 kommenttia:

 1. :D mäki oon hurahtamaisillani ;)

  VastaaPoista
 2. girl you really are gorgeous! i love your blog! x

  VastaaPoista
 3. Ah, voisin vaikka kuolla ton puhelimen puolesta. Tosin en kyllä luultavasti uskaltais käyttää sitä, koska pelkäisin naarmuttavani sen tai muuten vaan jättäväni sen johonki! :D Mutta tyylikäs ihminen tarvii tyylikkään puhelimen, joten sulle toi kyllä sopii kun nenä päähän ;)

  Ps. Jos joku himoitsee vielä H&M Fashion Against Aids mustavalkoisia printtisandaaleja, niin mulla olis nyt yhdet myynnissä!

  http://www.huuto.net/kohteet/hm-fashion-against-aids-printtisandaalit-koko-37/140973604?published

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Tiedän että tämä saattaa olla hieman kulunut aihe, mutta voisitko tehdä postauksen Chanelin laukuista ja ehkä joistain muistakin isomman budjetin laukuista (Miu Miu, LV, Gucci, YSL jne.) Olen jo hetken säästänyt rahoja laukun hankintaan, mutta nyt kun enää vähän puuttuu en osaakkaan päättää mikä olisi se ns. täydellinen sijoitus! Toinen kysymys, oletko itse käyttänyt eBaytä ostolinkkinä vai oletko ostanu upo uutena? Jos Ebayta niin miten on toiminut? Onko tuotteet olleet aitoja ja onko ollut mitään kommervenkkejä ostotilanteessa vai kaikki mennyt hyvin? Olen miettinyt ebayta vaihtoehtona mutta sen käyttö ja luotettavuus pelottaa. Onko pk-seudulla muista kun Della Marga mistä Chanelin laukkuja voisi lähteä hakemaan? Muista hyviä isomman merkin jälleenmyyjä putiikeja tai second hand shoppeja tähän tarkoitukseen?
  Kiitos paljon jos jaksat tällaisesta postauksen tai jonkunmoisen vastauksen lisätä. Arvostaisin kovasti:)

  ps. Blogisi on mieletön!

  VastaaPoista
 5. Me too... can't get enough of gold ;)

  VastaaPoista
 6. Kannattaa! Oon ihan luopunut kaikesta hopeajutuista jo, kultaa it is :D

  VastaaPoista
 7. Toi on kyllä vähän ottanut jo iskuja, mutta ihan hyvin se kestää! Kultapinta ei ole rapistunut minnekään edes tällaisen rähmäkäpälän käsittelyssä... :)

  VastaaPoista
 8. Moikka! Kiitos ihana! Voisin tehdä laukkupostauksen vaikka ajastetuksi sille aikaa kun olen Tukholmassa, joten ensi viikonloppuna olisi sitten sellainen luvassa. Voin kertoa siinä enemmän muutamasta kiinnostavimmasta merkistä ja designerlaukkujen nettishoppaamisesta :)

  VastaaPoista
 9. Oi ihanaa! Kiitos kiitos kiitos paljon! :) Alan jo nyt innolla odottamaan!
  Hauskaa Tukholman reissua! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.