keskiviikko 26. toukokuuta 2010

WANTED: pallopaita

Tähän väliin pikku pala valitusta ja itkuparkua: onko joku nähnyt tämän puseron Helsingin Viloissa? Puhuin jokunen aika sitten täällä pallopaidoista ja selaillessani sen jälkeen Ruotsin Elleä bongasin täydellisen yksilön.


Tänään lähdin kaupungille tasan vain tämä paita mielessäni ja kävin Kampin sekä Forumin Viloissa tarkastamassa asiaa. Niissä ei tuollaista kauluspaitaa ollut. Nappasin Papperin mukaan siinä ravatessani ja sitten avaistessani sen pomppasi paita verkkokalvoille taas! Ah, raastavaa! Onko noita nyt jossain vai eikö ole ja ennen kaikkea: ketä voin syyttää kaikesta henkisestä kärsimyksestäni? ;)

13 kommenttia:

 1. Pakko saada näin itekki ton ruotsin ellessä, apua kauhee kuumotus! hihkase jos löydät ja hihkasen jos itse löydän!

  VastaaPoista
 2. Kävin viime viikonloppuna Turussa ja ainakin Hansakorttelin Vilassa näin tuollaisen paidan.

  VastaaPoista
 3. Samaa paitaa olen koettanut etsiä, ei ole vielä sattunut. Tilasin ensin samannäköisen Whistlesin version, mutta oli liian suuri, joten olen pallopaidaton taas. Pah.

  VastaaPoista
 4. Hay dear blogger!
  How are you? I'm glad that I've visited this blog! She's lovely.

  Please, check mine too & maybe we can follow eachother!
  You can also join my GIVEAWAY!
  Love, Cindy.

  VastaaPoista
 5. Eli onse mukavaa että pitää lähteä turkuun asti helsingistä yhden paidan perässä :DDD kaikkea sitä tekeekin vaatteiden takia haha

  VastaaPoista
 6. Hei hheeiii!! ei hätää näin ihan samannäkösen topshopissa pari päivää sitten!!! sama pituus... ei niin läpinäkyvä ja vähän enemmän slimfit! sitä ei enää löytynyt nettisivuilta.. mutta ehkä järjestyy jos haluut :) toivottavasti sitä vielä löytyy.. mailaa mulle koko niin voin käydä nappaamassa...

  xxx sandra
  http://5inchandup.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. ehei ole tuollaista paitaa turun hansakorttelin vilassa. palloja löytyy trikoisena ja puhvihihaisena, mutta ei tuollaisena ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 8. Jos hetken jaksat odottaa ja katot nellystä, sinne tulee ihan kaikki vilan tuotteet mitkä ei tuu välttämättä kauppoihin. Ite metsästin yhtä paitaa stadin viloista, ei kuulemma ollut edes tulossa, mutta onneks sain napattua sen nellystä!

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Kävitkö muuten katsomassa Stockalta tai Aleksanterinkadun Selected Femme/Vila -liikkeestä?

  VastaaPoista
 10. Apua mäki haluun!! Pitää ilmeisesti alkaa vierailemaan Vilassa edes kerran kuusssa jos siellä kerran tollasia helmiä on mahdollista (ainakin teoriassa) löytää... :) Onnea jahtiin!

  VastaaPoista
 11. Heeii tuolla alemmassa postauksessa mainitset, että ruskee jakku on Turusta sun lempparikirpparilta, missä tämä kirppari sijaitsee? :)

  VastaaPoista
 12. Ei kyllä näkynyt Turun Vilassakaan jälkeäkään noista=( Jotain pallollisia trikoopaitoja kyllä oli...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.