tiistai 25. toukokuuta 2010

Syksy state of mind

En ole ilmeisesti päässyt kesästä oikein missään vaiheessa kärryille, kun melkein heti ilmojen lämmettyä aloin jo ihastelemaan syysvaatteita. Ruskea tosin voi olla kai keväänkin väri, mutta voiko ruskea neule olla kevätneule? Vähän epäilen.

neule/knit Weekday 25€, jakku/jacket 2nd hand 6€

Tällaisia on kuitenkin tarttunut viimeaikoina mukaan, neule jopa vasta tänään. Jakku sen sijaan on Turusta mun lempparikirppikseltä. Pitäisi ostaa tavalliset mustat (pilli)farkut, mutta jotenkin yläosien ostelu on vaan niin paljon hauskempaa. Johtunee kai siitä, että jo ajatus farkkujen sovittelusta kuumalla kesäsäällä... huh. Onneks Cheap Mondayta saa kuitenkin nyt niin helposti ja läheltä :)

24 kommenttia:

 1. Mikä on sun lempparikirppis turusssa..?

  VastaaPoista
 2. Missä käyt Turussa kirppiksellä, mitä paikkoja suosittelet? :)

  VastaaPoista
 3. jos olisin nähnyt vain kuvat ja olisi kysytty, kenen vaatekaapista nämä ovat, olisin heti arvannut :) Ihan "sun näköisia". Ja samma här, yläosat on niin paljon helpompia ja kivampia ostaa!

  VastaaPoista
 4. Mikä sattuu olemaan tämän lempparikirppiksen nimi Turussa? :)

  VastaaPoista
 5. Mutta toi beigehän on just keväällä ollut ihan kaikkialla, farkkushortsit kaveriksi ja joku aluspaita-pitsi-hömpötys alle niin eiköhän sulla toimisi ihan kympin veroisesti?

  juliet xxx

  VastaaPoista
 6. Thank god for Weekday! En malta odottaa että pääsen hypistelemään Weekdayn vaatteita. Onneksi viikonloppuna Helsinkiin koko kesäksi!

  VastaaPoista
 7. Tampereella on satanut vettä........
  Mutta tänään aurinkokin näyttäytyi taas :)
  --------------Fail. Mielenkiintoinen puheenaihe; sää

  VastaaPoista
 8. hei! missä kirppiksellä käyt turussa?

  VastaaPoista
 9. Minä olin se hölmö tänään Aleksin Lindexillä, joka alkoi juttelemaan sun (eli käytännössä ventovieraan) kanssa ;) Piti vain kysellä kumman vaatekappaleen päätit ostaa? Itse lähdin tyhjin käsin, vaatteiden materiaalit oli mun mielestä huonoja... Olit tosi symppiksen oloinen ja nätti livenä!

  VastaaPoista
 10. Tuo ylempi on tosiaan lemppari, mutta keskustassakin on kivoja paikkoja, kuten UFF. Sit Manhattanilta joskus löytää jotain...

  VastaaPoista
 11. Sellainen Pelastusarmeijan kirppis Virusmäentiellä :)

  VastaaPoista
 12. Haha, joovai? :D Oonpa ennalta-arvattava! Ne todella ovat... talvella on liikaa kerroksia housujen sovitteluun ja kesällä liian kuuma. Aina huono :D

  VastaaPoista
 13. You said it!! Loistavaa, tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 14. Hih, katso ylempänä vastaus :)

  VastaaPoista
 15. Joovai? Vitsit miten mä en oo nähnyt sitä... kuulostaa kivalta toi yhdistelmä, ajattelin myös nahkashortseja farkkushortsien vaihtoehdoksi :)

  VastaaPoista
 16. Haha, tosiaan... mut jatkanpa vielä: ei täälläkään mitään yli +15°C oo ollut, toivottavasti pian taas on! :)

  VastaaPoista
 17. Hei, oli tosi kiva tavata! Musta on aina tosi kiva, kun joku tulee tunnustamaan lukevansa :D Jätin maksimekon kauppaan, mutta tuolla ylempänä nuo ostokset näkyvätkin :)

  VastaaPoista
 18. Just katselinkin, tuli siis näköjään tuhlailtua ;D Itse olen nykyään aika nirso matskujen suhteen, en tykkää ollenkaan polyesteristä. Jotenkin yllätti, että ns. luksusmallisto on tekokuitua. Muuten, etkö sä joskus puhunut, että alat kiinnittää huomiota materiaaleihin? Vai muistanko väärin...

  VastaaPoista
 19. Heh, nooo me saatiin sellaiset lahjakortit tuonne Lindexiltä, niin en mennyt ihan konkkaan :P Mä aina toisinaan kiinnitän huomiota, mutta lähinnä neuleissa. Inhoan sitä niin paljon, kun neule a. ei lämmitä b. hiostaa tai c. nyppyyntyy jo ennen ekaa pesua :) Tosiaan, ajattelin noiden olevan silkkiä, mutta toisin todellisuudessa..

  VastaaPoista
 20. joku on saanut minunkin päässä napsahtamaan ruskean suhteen ja ehdottomasti kevät/kesävaatteissa. Jotenkin nimittäin kyseinen väri yhdistää viime aikaiset ostokseni :) Joten, upeita löytöjä! Tykkään varsinkin tosta Weekdayn neuleesta.

  ja niistä farkuista, itsellä ollut n. puolivuotta huutava tarve juuri mustille pilleille, joten onneksi weekday vastaa tähän huutooni :) Tosin, vielä pitäisi saada itsensä helsinkiin.

  VastaaPoista
 21. Lahjakortti selittää paljon, kyllä mäkin olisin sit jotain löytänyt ;) Oi jos noi olis ollu silkkiä, mulle olis kelvannut monikin niistä räteistä! Polyesteri tuntuu helteellä aivan kauheelta päällä, onneks meillä ei niitä ihan ongelmaks asti kuitenkaan ole...

  VastaaPoista
 22. Voi, olispa munki helpompi ostaa yläosia. Tuun hulluksi, ku vaatekaappi täynnä farkkuja, mut muita vaatteita ei sit ookkaan. Kai mä oon liian vaikee tapaus, ku ei saa olla liian erikoista, liian tyttömäistä eikä liian perusjuttuja.

  Tykkään muuten sun blogista sen takia, ku täällä pystyy tavallaan kokeilemaan mukana uusia juttuja, vaikka todellisuudessa rohkeus ei riittäis kokeilemaan. Sun tyyli on niin erilaista ja rohkeaa.

  VastaaPoista
 23. hahaha! ihme et mainitsit cheap mondayn farkut ja kesäkuuman sovittelemaan alaosia samassa lauseessa. nimittäin tääl tampereen galleryssa kaikki vaatteet -70% ja löyty just "mun" kokoo mustat cm pillifarkut naurettavaan pilkkahintaan. noh, ehkä hieman liian kireet, mut menee menee päälle, heleposti tai vaikka itkee ja menee. oli sit ni kammottava soija päällä (ulkona sen 27 astetta viikko takaperin) siin vaihees ku sain kiskottuu farkut jalkaa ettei mitää toivoo enää saada niit pois. eli ei muuta ku myyjälle kainoa toivetta voisinko millää jättää nää päälle ja jos hälärin sais jotenki pois.. siinä sitte keskellä kauppaa koitettii saada siitä hälärin piikkiä pois mun krhm perseestä, todella hikisestä sellaisesta. pahoittelin kovasti myyjältä tapahtunutta ja paremman omatunnon toivossa ostin vielä paidan ja vyön :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.