perjantai 28. toukokuuta 2010

Relaxed Friday

Olen ollut kerrankin koko viikon miltei joka päivä töissä ja pitänyt kovin yksinkertaisia asuja. Tänään mentiin perusmustalla. Jossain ulkomaisessa blogissa tai tyylisivustolla näin lookin, jossa oli piristetty kokomustaa asua harmailla sukilla, jotka pilkottivat kengistä. Päätin apinoida tyyliä - ja tosiaan, muuten kovin tavanomainen asu piristyi välittömästi, kun kiskaisin vaaleat sukat maihareiden varsista pilkottamaan.

hattu/hat H&M, neuletakki/cardigan MTWTFSS Weekday, mekko/dress Nanso Lempivaate, sukkahousut/stockings Lindex, sukat/socks Topshop, kengät/shoes Dr. Martens, laukku/bag Mulberry

Tässä vielä lähikuva asun puhutusta detaljista:

Nyt jatkan vielä vähän aikaa töissä, mutta Thank God it's Friday. Milloin ne aurinkoiset ilmat tulee takas? Huomenna? Olisin todella kiitollinen, paljassäärisyyteen oli tuossa viime viikolla niin helppo tottua! :)

24 kommenttia:

 1. Amazing tights! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 2. Päiviä!
  Yleensä pidän asuistasi ja mielestäni sinulla on uskomattoman hyvä maku, mutta täytyy myöntää, että tällä kertaa mielestäni mokasit tuon harmaasukkajutun. Tai, en tiedä muista, mutta minä en kovasti pitänyt siitä. Mutta muuten asu kyllä oli hyvä :) Pidin kaikesta muusta paitsi sukista mutta ei niistä nyt sitten enää sen enempää. Huh, kuinka tuli taas läpistyä.
  P.s. Hyvää viikonloppua!
  <3

  VastaaPoista
 3. Minkä niminen (ja kenen) mahtaa olla tuo keittiössänne majaileva aivan mahtava sitruspuserrinhärveli? Rakastan sitä. Rakastan myös asuntoanne.

  VastaaPoista
 4. Moikka,
  oli ihan pakko kertoa, että surukseni näin tänään Primarkissa (Englannissa) täydellisen kopion Acnen(?) maksimekosta, jonka omistat. Ensin katoin, että joo puna-valkoinen, mutta sitten huomasin musta-valkoisen. Hintaa ovat tuolla kopiolle lyöneet vaivaiset £8. Eli näin nämä halpisketjut saavat kalliista yksilöistä massaa.

  VastaaPoista
 5. Heips!
  Tuo hattu on vaan niiiiiin täydellinen ja se sopii sulle! Nappivalinta!

  VastaaPoista
 6. Oi, saimpa pientä sydämen tykytystä tästä asusta! Muutenki tyylisi on huiman kokeilevaa, pakko nostaa hattua!

  VastaaPoista
 7. Oon aina pitänyt sun tyylistä, mutta tän asun takia vaivaudun tänne kommenttiboksiinkin :) Ihana! Ai ai, toi neuletakki on niin ihanan kevyt ja sukkikset+sukat+maiharit yhdistelmä toimii! Sun vaatteet on aina tosi laadukkaan näköisiä, joten kaikki kokeilut usein toimii. Esimerkiksi tänkin asun olisi voinut pilata huonolaatuisella neuletakilla tai laukulla :)

  VastaaPoista
 8. You never get your outfits wrong....always gorgoeus, epistääää .

  VastaaPoista
 9. Oikeassa olet, sukat piristävät kivasti mustaa asukokonaisuutta! Joskus sen täydellisen asun löytäminen/stailaaminen on kyllä todella pienestä kiinni... ;)
  Hattu olisi itselleni liikaa, mutta sinun tyyliisi se sopii loistavasti!
  Jatka samaan malliin! ;)

  VastaaPoista
 10. Se on Starckin suunnittelema, Alessin sitruspuserrin :) Kiitti! :)

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä ne taas pelastivat asun tylsyydeltä, mutta makujahan on monia :) Kiitos kuitenkin!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kiltti! Toi hattu on ihan ykkönen mun mielestä :)

  VastaaPoista
 13. Höh, voi ikävä. Vaan ainahan kaikista parhaista paloista tehdään kopioita ;P

  VastaaPoista
 14. Kiitos paljon! Musta on hauska leikitellä tyylillä, pukeutumista ei kannata ottaa vakavasti :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos, itse olet! :)

  VastaaPoista
 16. Kiitos ihana sinä :) Juuri tuo neuletakki on täydellinen näihin säihin: päästää ilmaa läpi, mutta lämmittää enemmän kuin pelkkä paita :)

  VastaaPoista
 17. Se on, yritän etsiä aina jonkin piristävän pikkujutun (vähintään yhden) asuun, kun tuppaavat olemaan muuten niin mustia nuo mun asut :> Kiitos ihanasta kommentista!

  VastaaPoista
 18. Hahhahaha näkisitpä mun kotiasun :D Kiitti!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.