lauantai 15. toukokuuta 2010

Quickly wanted: spotty shirt

Juuri silloin kun mun pitäisi lukea kuin viimeistä päivää tenttiin, tulee mieleen kaikenlaista muuta, kuten ostoslistan laatimista. Tajusin tarvitsevani lisää pallokuosia kaappiini, yhdet leggingsit eivät vielä pitkälle vie. Suuret pallokuviot parantaisivat ja pelastaisivat helposti kiireisten päivien täysmustat asut...
carolina-engman086
Picture 8
Tarkemmin ottaen tarvittaisiin pallokuosinen kauluspaita, joka toisi hauskan säväyksen asuun kuin asuun. Onko kukaan nähnyt vastaavia kaupassa, vai pitäisiköhän vaan suosiolla surffata suoraan eBayhyn..?

I need a spotty shirt right now. It's so funny that usually all these ideas and inspiration strikes me right at the moment when I ought to read for an exam and do absolutely nothing else...

pics: style.com, fashionsquad.com

11 kommenttia:

 1. näin vastaavan laisia minimarketilla, luulen että tais olla miniformany mallistosta? http://europe.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=694&DisplayItemID=53376&Position=5&ListType=1&SizeID=0 taisin nähä tämän pitkähihasena jossain nettikaupassa?

  VastaaPoista
 2. Bubbleroomissa muuten näytti olevan Mini for Manyn pallomekkoja. Hmm, tilatako vaiko eikö...

  Taidan kallistua tilaamisen kannalle!

  VastaaPoista
 3. ihana toi paita alemmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. Sellanen musta silkkinen rento mutta naisellinen hieman läpikuultava pallopaita ois tosi jees, voisin kuvitella sen sopivan tyyliisi täydellisesti :)

  VastaaPoista
 5. Ihan samassa tilanteessa..ei nyt paidan kanssa..vaan tentti+cravingsit.. Pitäisi lukea, mutta vaikea keskittyä kun chanel-logot loistavat silmissä.. Ihan mahdotonta löytää classic flap EU:n sisäpuolelta, ja käytettyjenkin hinnat nousee koko ajan..! En tiedä mistä omasi löysit, mutta sulla tais olla hyvä tuuri ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla on melko samanlainen paita kun tuo alin, mutta se on oversize, en oo vielä jotenkin päätynyt sen käyttöön koska tuntuu niin vieraalta käyttää pallokuosia.

  VastaaPoista
 7. Can you please please write in english too? Otherwise I can't understand. I love your blog but it will be better if you could write so we understand. Please?!!

  VastaaPoista
 8. pyöriessäni huuto.netissä törmäsin tähän http://www.huuto.net/kohteet/hm-logg-armyvihrea-maiharitakki-s/137205595 , katso tuotteen esittelykuva. Bongasin tutunnäköiset nahkashortsit ja ajattelin, ettei taida olla kuvasi laillisessa levityksessä? (kyseisellä myyjällä myös piretin kuvia kohteissaan.)

  VastaaPoista
 9. Hihi, du e Elins favorit :) http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=58553

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.