keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Jejeje

Tein tänään sitten pienen tilauksen Topshopille hetken mielijohteesta. Alun perin ja pitkän aikaa mun on ollut tarkoitus klikkailla tilaus Asosta kohti, mutta toisin kävi. Tällaiset ovat siis reissaamassa brittien saarelta Suomeen päin, toivottavasti saapuvat jo ensi viikolla. Joku saattaa ihmetellä noita sukkia - kyllästyin etsimään täydellisiä burberryprorsummaisia sukkia ja Topshopissa sattuivat nuo silmien eteen. Oivalliset esimerkiksi puukenkien kanssa!


Tuon leopardijumpsuitin olisi tarkoitus tulla korvaamaan leopardipuutetta kaapissani, sillä pohdiskelin tässä, että melko paitsioon nyt jääneet leokorkkarit saisivat ehkä lähteä blogikirppikselle tai jonnekin.

Joku kysyi edellisessä kommenttiboksissa, että miksi shoppaan, jos en tiedä mitä haluaisin ostaa. Oikeasti mulla on aina jotain, mitä edes vähän haluan ostaa - niin hullulta kuin se kuulostaakin. Näitä olen hieman halunnut, mutta pääsyy tämän tilauksen tekemiseen juuri tänään oli kyllä ihan mielihyvän tuottaminen itselleni. Tämä ostaminen kulkee siis kai toisinaan nimellä lohtushoppailu tai mielenhäiriöshoppailu, miten sitä sitten haluaa luonnehtia ;)

Disclaimer: en tarkoita, ettenkö haluaisi näitä yhtä paljon kuin esimerkiksi halusin puukenkiäni, mutta viimeinen sysäys tilauksen tekemiselle oli se itsensä palkitsemisen halu.Olen myös miettinyt tätä "high school -takkia", voiko tuo näyttää hyvältä? Näyttäisi vahvasti olevan muodissa, sen verran on eri (ruotsalaisissa) blogeissa vilkkunut, ainakin se GinaTricotin versio. Hot/not?

Up there is something I ordered from Topshop today. Hopefully they'll arrive on the beginning of next week... I've been thinking about that "high school jacket" a lot. Is it cool? Or is there some greater fashion power that makes me think that it is when it's actually not hip at all? ;)

kuvat: topshop.com, linadimoda.freshnet.se

8 kommenttia:

 1. High school takki- hmm... Kyllä se sulle sopis! :)
  On vähän jätkämäinen kyllä, voisit yhdistää johki naisellisempaan, tasapainon luomiseks. :-)

  P.S. Ouh kiva safariliivi/mikä toi nyt sitte on. =D

  VastaaPoista
 2. High school -takille ehdoton jees! Mut paras versio siitä on ehottomasti kokoa liian iso, kunnon jenkkifutis pelinrakentajan villakankainen tiimitakki. Punainen pohja, valkoiset hihat ja valkoiset nahkaset printit. Rakkautta<3

  VastaaPoista
 3. Jos toi takki on sun mielestä hieno ja todella tarvitset sitä, olisit jo ostanut sen... Mitä väliä sillä on, onko se hot vai not?

  VastaaPoista
 4. Hot yhdistettynä johonkin edes vähän naiselliseen :) Pitäisin!

  VastaaPoista
 5. High School takki on paras silloin, kun se on AITO eikä mikään Gina kakka. :D Käy missä tahansa uffissa tai vintage puodissa niin sellanen löytyy.

  VastaaPoista
 6. Burberry- henkisten sukkien metsästäminen on osoittautunut mullekin aika haastavaksi tehtäväksi... Toivottavasti noi on kivat :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.