sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Hunter + ParajumpersOltiin torstaina työpäivän jälkeen Hunterin ja Parajumpersin syysmallistoihin tutustumassa Johannan kanssa. Puitteet olivat ainakin huikeat, en muista että missään muilla pressipäivillä olisi otettu kuvia tällaiseen hollywood-tyyliin! Kiva joutua mallien ja Johannan kanssa samaan kuvaan skumppapunoitus kasvoilla. Jotenkin olo ei ollut mikään edustavin...Tulin suoraan töistä, joten mun oma asu oli ihan mitäänsanomaton. Soviteltiin Parajumpersin syysmalliston paksuja untuvatakkeja, joista tuo kuvassa oleva oli eniten mun mieleen. Lisäksi Hunterilta on tulossa syksyksi kiilakorkokumpparit (!!), ottaisin nuo matalat samantien!

Olen aiemmin ollut ihastunut sellaisiin Hunterin mustiin krokokumppareihin, mutta toisaalta hopeiset olisivat aika makeat myös. En edes omista minkäänlaisia kumisaappaita, koska en ole löytänyt tarpeeksi tyylikkäitä, mutta Hunterit täyttävät kyllä kriteerit . Laitetaan ostoslistalle :)

18 kommenttia:

 1. en eka meinannu spotata sua tost ekasta kuvasta mut eksä ookki toi keskellä oleva? :DD

  VastaaPoista
 2. :D:D joo, oon toi keskellä joka näyttää 10-vuotiaalta :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat saappaat! Onko tietoa, koska tulisivat myyntiin? Myös kauppoihin Suomeen vai vaan nettikauppaan? En ainakaan itse onnistunut vielä löytämään nettisivuilta. Ja entäs hinnat? Erityisesti nuo nilkkurit kuumottavat. Aijaijaijai!

  VastaaPoista
 4. Kiilakorkokumpparit! Olen täällä aivan rakastuneena...<33<3

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköisiä noi takit myös! Tiedätkö missä hintaluokissa liikutaan?

  VastaaPoista
 6. Hopeisista kumppareista tuli mieleen että olit joskus kiinnostunut hopeisista herrainkengistä, mulla olis tuollaiset tyhjänpanttina http://www.flickr.com/photos/47418144@N03/4652608959/ on kyllä enemmänkin tyttömäiset kuin herrain-, koko tiukahko 38 (?), nahkaa, vanhat, jotain kulumaa. Maksoin noista jotain 7-8 euroa, sillä möisin.

  VastaaPoista
 7. aa parajumpers tulee vihdoin Suomeen, ne on ollu nyt pari vuotta Norjassa "it talvitakki" jos sellaista nyt voi olla :D Himokalliita ainakin täällä mutta niin on kyllä kaikki muukin, ehkä ne on vähän edullisempia Suomessa, muuten voi olla aika huonoa myynti..:)

  VastaaPoista
 8. Niin mäkin!! Tarviin ne, tai ainakin haluun! ;)

  VastaaPoista
 9. Nuo kiilakorot vai? Voin kysyä tuolta firmalta, mutta varmaan elo-syyskuussa, kun muukin syysmallisto rynnii kauppoihin :) Hinnat ovat varmaan jotain 100e kieppeillä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos tarjouksesta, mutta mun jalankoko on naurettava 36 :P 37:tkin on aina liian isoja :/ Ovat kyllä kivat kengät nuo!

  VastaaPoista
 11. Noi on jotain 500e takkeja, about siis samoissa hinnoissa kuin muutkin tuon tapaiset laadukkaat takit :)

  VastaaPoista
 12. Joo, niin he sanoivat tuolla :) Ovat tosiaan jonkin verran hintavia, mutta käsittääkseni se korreloi suoraan laatuun :)

  VastaaPoista
 13. ite ostin pari vuotta sitten samantyyliset matalavartiset kiilakorkokumpparit kirppikselta EUROLLA! oon ihan rakastunut niihin ja todellakin piristävät sadepäivää!:)

  VastaaPoista
 14. mulla on pienoinen metsästyspulma juuri näiden kyseessä olevien ihanien buutsien suhteen: mistä niitä löytää Helsingistä? oon nettikauppoja katsellut ja Brandosilta ovat omat koot loppu ja muutenkin mieluummin kokeilisin kumppareita omaan jalkaan ennen tilaamista. osaatko siis vinkata hieman mistä kantsis etsiä :)?

  VastaaPoista
 15. Hej tiedätkö minne kauppoihin noita takkeja tulee? (:

  VastaaPoista
 16. Onko mitään uutta tietoa saappaista? Zio:n tuli myyntiin Hunterin saappaita, mutta vain perusmallia. Muuallakaan ei ole osunut silmiin niin mietin että mahtaako niitä päästä missään Suomessa kokeilemaan. Edelleen vaivaavat nuo lyhyet kiilakorkosaappaati mieltä! :)

  VastaaPoista
 17. Minäkin kyselisin, että onko tietoa mihin kauppoihin noita tulee tai mistä niitä voisi täältä Suomesta vielä löytää (tuntuvat olevan aika loppuunmyyty)?

  VastaaPoista
 18. Mä en osaa vastata tähän, mutta kannattaa varmaan kysellä tuolta DayOne Promotionsista, joka tuo saappaita maahan! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.