keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Gårdagens outfit

Tällaista mulla oli päällä eilen siellä Lindexillä. En oikein ehtinyt suunnittelemaan mitään asua, joten repäisin kaapista vain jotain ja heitin päälle. Jakkua tosin olin vähän suunnitellut pitävänikin... Tässä kirpparijakussa on mahtavan massiiviset olkapäät, jotka korostuvat erityisesti, koska jakku on kaikkiaan niin lyhyt. Kuvissa jakku on vähän rypyssä, koska kuvat napattiin vasta saapuessani kotiin.


En tiedä oletteko huomanneet, mutta kävin jälleen luottokampaajallani värjäyttämässä juurikasvun viime viikon lopulla :) Olen oikeastaan aivan supertyytyväinen väriin tällä hetkellä, se on jotakin luonnollisen tuhkanharmaablondin ja beigen väliltä. Pituutta en antanut juurikaan napsaista, koska kesällä on "kiva" olla pitkähiuksinen. Tosin en ihan voi allekirjoittaa tuota ajatellen sitä vähemmän ihanaa niskahikeä kuumina päivinä...


pitsihousut/lace trousers H&M, jakku/jacket 2nd hand, clutch MQ Stockholm, t-paita/t-shirt GinaTricot, puukengät/clogs Jeffrey Campbell, aurinkolasit/sunglasses Asos

Seuraavassa kuvassa erityisesti korostuvat jakun muhkeat olkapäätoppaukset...Puukengät muuten aiheuttivat pienen hiertymän jalkaan, koska ovat ehkä jotakuinkin hieman alle numeron liian suuret (katsokaapa kantapäätä). En halunnut myöntää sitä itselleni ostaessani niitä, vaikka numero 37 on aina, ihan aina, riippumatta itsepetokseni onnistumisesta, mulle liian iso... Onneksi noita voi käyttää myös ja pääasiallisesti sukkien kanssa.

This is what I wore yesterday. I didn't have time to plan any outfit so I just took these out of my closet and and wore them. This was the first time I actually wore my clogs without socks - and maybe even the last time. They're a bit too big for me (half a size or so), so it caused a wound to my left foot. Ouch. I have to admit I'm actually so shallow that I knew that they're too big when I bought them but I bought them anyway... :D

19 kommenttia:

 1. Tukan uudistus on noteerattu ainakin täällä, hirmu onnistunut vaalea sävy! Sopii sulle hyvin :) Kesällä on kivaa olla paitsi pitkätukkainen, myös vaalea, niin ei haittaa vaikka aurinko haalistaa!

  VastaaPoista
 2. Hiuksesi näyttävät hyvällä tavalla värjäämättömiltä. Kaunis ja luonnollinen sävy!
  Ja tuo jakku... ah <3

  VastaaPoista
 3. Lunnollinen sävy hiuksissasi, pidän siitä. Hiertymiin ja erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn suosittelen Compeedin ennaltaehkäisevää geelipuikkoa ja jälkihoitoon "tekoiholaastareita"! Love your shoes *kuolaamista*!

  <3Ninnis

  ninniksenblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Vau onnistunut outfit !!!

  VastaaPoista
 5. Ihana jakku, tykkään väristä ja napit on kivat. Ja hiuksetkin on nätit, käy sulle ihanasti :)

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäänä taas!
  Nuo varpaiden lakat on super söötit!

  VastaaPoista
 7. Ootko kokeillu sitä Compeedin rakonestopuikkoa? Ite löysin sen muutama kesä sitte, ja siitä lähtien sitä pitää aina olla kesällä saatavilla. Jos tietää jo etukäteen, mistä kenkä saattaa hangata, niin tuota ku sivelee siihen kohtaan, niin ei pitäs rakkoa tulla. Mulla on toiminu paremmin ku hyvin, pieni hinta siitä ettei tarvi kärvistellä verillä olevien jalkojen kans. Mää aina oon heti ehottamasa tuota kaikille, joita rakot vaivaa, ja kaikki on tähän mennesä vaan kysyny että jaa mikäs se semmonen on :D

  VastaaPoista
 8. Ei tuota asua voi kyllä sanoa kaapista repäistyksi, kiva yhdistelmä ja pidän jakun väristä. Tasapainottuu kivasti kenkien puunosan kanssa kaiken mustan seassa.

  Yhdyn Majaynan kommenttiin, suosittelen Compeedin rakonestopuikkoa jo ennakkoon käytettäväksi mahdollisten rakkojen ehkäisemiseksi ja jälkihoitoon samaisen lafkan "tekoiholaastareita".

  <3Ninnis

  ninniksenblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Osta noiden kenkien sisään sellaset geelipäkiäpohjalliset niin ne pienenee just sen puolinumeroa :)

  VastaaPoista
 10. Amazing outfit! I especially love these clogs!

  VastaaPoista
 11. Kiitti, se oli (ylläri :D) myös tavoite :) Jakku oli aika löytö, Turun kirppikset <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos! :) Aurinko haalistaa mun hiuksia aina kyllä, mutta tällä kertaa en jaksanut odotella sitä juurikasvuni kanssa. Ei tosiaan haittaa, kunhan tummentaa sit ihoa myös ;)

  VastaaPoista
 13. Hmm, en ole kokeillut, mutta pitää varmasti kokeilla tämän suosittelupuheen jälkeen ;) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 14. Hih, kiitos! Ne oli pakko lakata vaan äkkiä jollain, kun olivat niin rumat :D

  VastaaPoista
 15. Kiitti! :) Jakun väri on kyllä täydellinen, ja kultanapit tuovat kivan lisän!

  VastaaPoista
 16. Thanks! The clogs are perfect summer shoes :)

  VastaaPoista
 17. Ah, toinen hyvä vinkki, kiitos! Lieneeköhän vain, ettei sellainen sovi sandaaleihin? :P

  VastaaPoista
 18. Haha, mutta se on vaan reväisty :D Rakonestopuikko meni nyt viimeistään ostoslistalle :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.