sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Double spets

Tänään illalla, kuten eilenkin, huitelen kaksoispitsiasussa. Eilisestä asusta ei valitettavasti ole kuvaa ja tämä on ainoa onnistunut kuva tämänpäiväisestä asusta, mutta pointti on siis pitsihousujen ja pitsipaidan yhdistelmässä.

huivi + farkkutakki/scarf + denim jacket 2nd hand, pitsipaita ja pitsihousut/lace shirt and lace trousers H&M, laukku/bag A. Wang

Nyt jatkan sunnuntailöysäilyä, saatan harkita urheilemista - mutta tuskin toteuttaa - ja varmasti syön jäätelöä kaakaojauheella maustettuna roppakaupalla. Hyvää sunnuntaita teillekin :)

4 kommenttia:

 1. Arvaa mitä - tuli ihan mieletön kesäfiilis tuosta kuvasta! Ihanaa, että kesä on vihdoinkin täällä. Kaunis valo, lempeät kesäillat, mansikat, aurinko ja (toivottavasti) helle :)

  Ja kiitos muistutuksesta, mullakin on pari Asoksen pitsimekkoa vaatekaapin uumenissa, jotka pitää ehdottomasti ottaa käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Toi huivihomma on ihana (asu myös)! Haha toi kaakaojauhe-juttu, tekeeköhän moni niin?? Minä ainakin! Toinen hyvä juttu on laittaa murojen (maidolla syötynä) sekaan (tai oikeestaan päälle) kaakaojauhetta :D En jaksa odottaa aamua..saan postia ;D Se yks siis tuli jo..ja oli IHANA..mutta tätä jäävää versiota odotan eri innolla :)) Ja sitten illalla Pariisiin...

  VastaaPoista
 3. My god I LOVE your headpiece !!! I WANT IT ♥

  Mon Mode Blog

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.