tiistai 4. toukokuuta 2010

Crochet

Tässä pieni yksityiskohta viikonlopun rentoiluasustani. Kävimme sunnuntaina syömässä Kurvin Monte Etnassa - epäilyttävästä sijainnistaan huolimatta rafla oli keskustaan sijoittautuneen Vespan tasoa. Mun sinisimpukka-mustekala-jättikatkarapu -pastassa oli paljon täytettä sen pelkän pastan sijaan, toisin kuin viimeksi suht samaa pöperöä tilatessani eräässä toisessa ravintolassa. Alkupalaksi nautitut valkosipulietanat ja bruschettat olivat myös kehumisen arvoisia, mutta yksi hauskin asia ravintolassa oli yllättäen sen sijainti. Mikäpä sen mukavampaa kuin istuskella vapun jälkeisenä sunnuntaina raukeana sohvalla, nauttia hyvää ateriaa ja tarkkailla alhaalla kulkevia ihmisiä! Mielelläni suuntaan ko. paikkaan uudelleen.

virkattu liivi/crochet waistcoat GinaTricot

Kuitenkin, takaisin vaatteisiin: jossain vaiheessa kevättä aina iskee into pukea tuo virkattu pitsiliivi päälle ja muutenkin muuntatua astetta rennommaksi kesähipiksi. Asiaa tietty edesauttaa myös se, että esimerkiksi Zara on melko täynnä virkattua pitsiä. Jotenkin unohdin metsästää sitä kaipaamaani kissaprinttimekkoa kun jäin hipelöimään ohuita pitsikoristeisia kesämekkoja. Jaa-a, tuleekohan musta sitten kokokesähippi tällä kertaa ;)

4 kommenttia:

 1. Nice :) Virkatut bikinit olis kans ihanat.. eBaystä saa mittatilaustyönä :D Meinasin viime kesänä tilata, mutta jäi.. Olis kyllä kiva ite osata tehdä sellaiset..

  VastaaPoista
 2. christa: Ne olisivat huikeat! En osaa kans itse virkata ollenkaan :D Olisi hyödyllinen taito tällaisina hetkinä...

  VastaaPoista
 3. Nyt ei ole tarkoitus tosiaankaan olla mikään pilkunviilaaja tms. Mutta, onko tuo liivi tosiaankin virkattu? Näyttää kuvissa kudotulta nimittäin. Saattaapi tosin olla, että kuvasta ei vaan saa selvää.

  VastaaPoista
 4. kati: Voi apua, en minä tiedä, eikä sillä oo mulle mitään väliäkään... :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.