keskiviikko 5. toukokuuta 2010

basic picks to my wardrobe

Mitä ehdin kaupungilla aamupäivällä puolisen tuntia pyörähtää, niin ostin itselleni pari peruspalatäydennystä vaatekaappiini. Tässä kaksi kesätäydennystäni. Ensimmäinen etnoprinttinen paita/mekko on H&M:sta, maksoi peräti 4,95€ :D

Toisena ovat nudenväriset shortsit GinaTricotista, joista sai maksaa vähän enemmän, mutta jotka varmaan tulevat tarpeeseen kesällä. Kaikesta luulottelustani huolimatta shortsivarastoni on vähäinen, vaikka tiedän jo valmiiksi, että shortsit ovat mun lempparikesävaate. Siksi nudenväriseen kesäpukemistoon tarvittiin ehdottomasti nudeshortsit :) Kävisivät muuten loistavasti kombosta nuo shortsit ja tuo paita!

Two recent buys from H&M (ethnic print t-shirt-dress) and GinaTricot (nude coloured shorts). I'm quite lost with my wardrobe right now, don't know what to wear, to keep and what to ditch...

8 kommenttia:

 1. nuo shortsit on saatava! miksei ne ole osuneet minun silmiini ginassa :-o täytyy käydä metsästämässä, nuo on ehdottoman pakko saada kevääksi/kesäksi!

  VastaaPoista
 2. Sekä paita että shortsit on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Aurora oot ihana! jatka samaan malliin niinkuin tähänkin asti, sun blogisi jaksaa aina kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Mä ostin ton saman paidan! Ja ginassa houkutteli maastokuosiset shortsit, jotka maksoi muistaakseni 14,90. Täytyy käydä hakemassa.

  VastaaPoista
 5. Eee, inhoen Ginaa, koska ainakin Turun liikkeessä on ahdasta, sotkuista ja meluista (taustamusiikki), mutta nudet shortsit olisi hakusessa. Oiskohan Zarassa, sinne on tosin aina yhtä vaarallista mennä "vain katselemaan." :D

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Oon itse ihaillut noita shortseja jo alkukeväästä, mutta kun kokeilin niitä, näkyi kalsarit läpi. :S en oo vielä ostanut niitä, kun en keksinyt ratkaisua tohon ongelmaan -> eli en jaksa vaihtaa koko alusvaatevalikoimaani kesäksi nuden väriseksi. harmi!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat nuo nudet shortsit <3 Tämä tyttö kiitää heti huomenna Gina Tricotiin :) Kiva blogi sulla ja ihana tyyli!

  Nimim. Uusi lukija

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.