maanantai 3. toukokuuta 2010

Arkipäivä

Vaikka lapsena tulikin aprikoitua monesti sitä, että miten sitä sitten osaa käydä töissä vanhempana (silloin termi lieni vanhana/aikuisena, joista kumpaakaan en tunnusta täysin nyt olevani), niin töissä suurin osa mun päivistä kuluu. Vaikka juuri KuuKuussa nautitun lounaan yli totesinkin, ettei mun blogissa ole ollenkaan lifestyle-juttuja, niin menköön nyt sitten tänään sekin sitten ministi kerran. Tällaisia ne mun arkipäivät suurinpiirtein noin kolmen kuvan avulla ovat :)

hitusen sekainen työpisteeni


viitta/cape Zara, farkkutakki ja shortsit/denim jacket and shorts 2nd hand, laukku/bag MiuMiu, aurinkolasit/sunglasses GinaTricot

Meillä ei ole töissä kummempaa pukeutumiskoodia, jos asiakaspalavereja ei ole. Kyseessä on muutenkin mediatoimisto, jossa pukeutuminen on hieman rennompaa - siksi voin pomppia töihin usein vaikka nahkahaalari päällä, jos siltä tuntuu :)


KuuKuu

Tällä viikolla on superkiire töissä ja sellaisen pienen G:llä alkavan koulujutun kanssa... inspiraatio on jossain aivan tiessään tuon viimeksimainitun kohdalla. Tosin olen venaillut kyseistä inspiraatiota tulevaksi jo varmaankin useamman kuukauden, eikä ole kuulunut - onkohan sellaista olemassakaan? :D

9 kommenttia:

 1. Äh, gradu on pakollinen paha, tuskin sen tekemisestä kukaan nauttii.. Tietty jos saa aiheekseen jonkun oikeasti mielenkiintoisen, niin saattaa hieman enemmän olla motivaatiota. Mutta itse en ainakaan pysty kuvittelemaan mitään niin mielenkiintoista, että intopiukassa vääntäisin sitä :D Tsemppiä siihen kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu ja hauska postaus :)

  VastaaPoista
 3. Gradun tekoon tulee inspiraatio ehkä kaks kertaa vuodessa ja sillonkin se kestää about vartin :) Omani sain tehtyä kun vaan päätin deadlinen ja kirjoitin ns. väkisin.. Mutta se tunne, kun saa valmiin gradun kirjapainosta, on aika mahtava, sen voimalla toivottavasti jaksat ahertaa!

  VastaaPoista
 4. Sini määritteli sen inspiraation määrän aika hyvin ;-)

  Jep, se on pakko vääntää väkisin, mieti kuitenkin joku aivan ihana palkinto itsellesi niin että sinulla on päämäärä. Broidi lupasi itselleen että ei osta uutta autoa ennen kun gradu on valmis vaikka hänellä työssä käyvänä oli varaa parempaan kuin 90-luvun rämään Renaultiin..

  Mullakin gradun valmiiksi saaminen oli todella kiven takana, mutta onneksi se on nyt takanapäin. Vaikka en viihtynyt koulussani niin niitä valmistujaisjuhlia oli aivan ihana juhlia :-)

  VastaaPoista
 5. annana: Noo, mä oon itse valinnut aiheeni, mutta silti tuntuu tökkivän... Kyllä tämä tästä, kummasti edistyy kun kirjoittaa väkisin vaan. Kiitos tsemppaamisesta! :)

  nyrha: Kiitos kiltti! :)

  sini: Hahahha täysin totta! Viimeksi mulla taisi olla "graduflow" helmikuussa, kesti ehkä 1,5h. :D Olen asettanut itselleni henkisen dediksen, mutta se on vasta ensi jouluna. Pitäisiköhän ehkä vähän lähentää sitä? :D

  anna n: Todellakin :D Äiti ja isä jo droppailevat palkintoehdotuksia, mutta jotenkin silti olen niin hirveän laiska... Valmistujaisjuhlat ovat niin ihana ajatus, että ehkä tämä tästä, kun vaan istun alas ja kirjoitan! :)

  VastaaPoista
 6. Mistä toka kuva on otettu? :) Näyttää todella tutulta, mutta en vaan saa päähäni paikkaa!

  VastaaPoista
 7. isa: Thank you!

  maija: Töölössä, Museokadulla :)

  VastaaPoista
 8. Paras blogi Suomessa :)

  Seuraatko miss Pandoraa? Ja mediatoimisto heratti huomioni, missa mediatoimistossa olet toissa?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.