keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Affordable Luxury by Ewa Larsson

Olimme tänään Anna-Marian ja Nelliinan kanssa tutustumassa Lindexin Affordable Luxury -mallistoon Aleksin Lindexin ennakkoillassa. Mallisto tulee myyntiin siis huomenna 26.5. Mallisto oli kyllä täysin mun makuun epäsymmetristen leikkausten, yksinkertaisuutensa, mielenkiintoisten yksityiskohtien ja mustavalkoisen värityksensäkin puolesta. Saimme valita jokusen vaatteen mallistosta omaksi, se oli ehdotus jonka otin riemusta kiljuen vastaan :)Sovitin muunmuassa mustaa, epäsymmetristä toppia, joka loppujen lopuksi lähti kassan kautta kotiinkin...
Tällaista muuta sieltä kotiin raahasin. Toppi tosiaan lähti kahdessa värissä mukaan. Se on aivan mielettömän ihana, kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, jos noita olisi jäljellä! :)

Tämä mekko oli vähän vaikea kuvattava, mutta toivottavasti suttuinen peilikuva vähän selventää, millaisesta selänpaljastajasta on kyse. Se ei ihan ole ominaisinta minua - joka tykkään pukeutua vähän itselleni isoihin vaatteisiin - mutta olen kaivannut jotain vähän menevämpää pikkumustaa kaappiini. Pitää vaan vähän treenata selkää tuohon, tai vaikkapa edes aloittaa urheilu... Tosi hyvä ostaa mekkoja, joita ei ihan-vielä-voi pitää :DTässä vielä se aiemmin kuvassa esiintynyt toppi kahdessa värissä. Tuon vaalean kaunis vesivärikuviointi oli liian herkullinen kauppaan jätettäväksi. Mitäs tykkäätte?

Jos muuten noista joku kolahti, niin kannattaa käydä ihmeessä tsekkaamassa Lindexin Indiedays-brändisivu, jossa voi voittaa lahjakortteja Lindexille :)

14 kommenttia:

 1. they're look great ill let my mother and sister know about these

  VastaaPoista
 2. mitkä noi sun mustat farkut on? mulla on ollut jo kauan mielessä, että tarvisin juuri tollaset, mutta eipä ole kävellyt vastaan. :)
  tosi kivoja kyllä noi lindexinkin uudet vaatteet!

  VastaaPoista
 3. Ne ei itse asiassa ole farkut, vaan pitsihousut, jotka ovat vähän huonosti kuvattavat :D Mäkin tarvitsisin mustat farkut, ihan sellaiset perus, mut kun ei niitä koskaan jaksa sovitella ja ostaa :P

  VastaaPoista
 4. Kävin kattelemassa tuota mallistoa tänään ja oli kyllä aika surkea. Odotukset oli korkeammalla. Ei hirveen käytännöllisesti suunniteltuja. Himoitsin yhtä perusmustaa mekkoa. Kaupassa kun sovitin niin oli tehty ihan liian painavaksi ja raskaaksi alushameen takia. Istuvuus ei oikein napannut muissa vaatteissa. HM:llä paljon laadukkaampia vaatteita ja halvempia.

  VastaaPoista
 5. Näin sut tuolla lindexillä :) ja noi ostokset on mahtavat, varsinkin tuo toppi missä on avonainen selkä<3

  VastaaPoista
 6. Oon aina pitäny sua suht tuhtina tyttönä, mutta jösses sullahan on aivan mahti kroppa tuossa peilikuvassa! ehkä tää mun harhaluuloni on niemenomaan tullut siitä sun tavasta pukeutua hieman väljempiin vaatteisiin. Miksi et esittelle enemmän varttasi? :)

  VastaaPoista
 7. Olisit tullut moikkaan! :) Toi on ihan huippu just se mekko...

  VastaaPoista
 8. Noi on mun mielestä ihanan muotoisia, siksi kai niihin niin ihastuin :) Jotkut jutut eivät yhtään iskeneet, mutta mukana oli kyllä helmiäkin :)

  VastaaPoista
 9. Hahhaha apua, tuhti tyttö :D En oikein pidä vartalonmyötäisistä vaatteista, vaan viihdyn hyvin niissä vähän liian isoissa vaatteissa :)

  VastaaPoista
 10. Nettikauppa on ainakin tyhjentynyt tosi nopeaa. Toi vaalea printti on kyllä ihana!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 11. Kata, vitsailetko? Sun kommentti osoittaa todella huonoa arvostelukykyä ja pinnallista typeryyttä.

  VastaaPoista
 12. No voihan hyvät hyssykät! Kerääppäs ittes :D Toi mun kommentti nyt ei hirveen vakava sävyltään ollut. Aika ylimielisen analyysin vetäsit.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.