tiistai 27. huhtikuuta 2010

when we meet

Tässä muutamia kuvia omasta kamerastani sekä Johannan ja Jonnan kameroista miitti-illalta - en oikein kunnostautunut kuvaajana sen kummemmin kuin missään muussakaan, paitsi tietenkin meidän tietokilpailujoukkueen, Charlie's Angelsin, palkinnon hyödyntämisessä ;)


Koska en kuulu oikeastaan koulukuntaan, joka esittelee muffinsseja, niin tämän kerran mäkin ajattelin kunnostautua siinä Jonnan ottamalla kuvalla.


Johanna ja voittoskumppa


Charlie's Angels


Toiset ne vaan näyttää luonnostaan aina hyviltä ja toisten täytyy sitten yrittää epätoivoisesti ottaa jotain ilmeitä siinä vieressä...


Mikko joutui töihin koko illaksi, kun tyttöporukka huomasi, kuinka upeita kiharoita hän onnistuu GHD:llä loihtimaan! Mullekin vähän käännettiin latvoja, jotta hiukset sopisivat nätimmin turbaanin alle - se aiheutti vaan tällaiselle hiustenlaittotumpelolle entistä pahemman GHD-kuumeen ja tarpeen saada se Tigin Rockaholic-lakka, jolla laineet pysyivät kauniina seuraavana päivänäkin.


Cheryllille tehdään unelmakiharoita


Laurapanda elikkä Blackbird


Mimmi ja Nelliina

Omasta mielestäni ilta oli huippu - joskin nyt baariin siirtyminen meni vähän hutihommaksi - toivottavasti kaikilla muillakin oli kivaa :) Harmi, etten ehtinyt juttelemaan useamman kanssa, mutta oli mukavaa tavata taas uusia ihmisiä, joiden elämää on tottunut seurailemaan vain ruudun takaa! Kiitos vielä MouMoulle, Sallalle ja Jonnalle :)

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihan mahtavaa ^^ Ja Mikko <3

    VastaaPoista
  2. maria m: Mikko oli kyllä kultaisin ikinä, kun jaksoi koko illan vääntää niitä kiharoita... :)

    VastaaPoista
  3. haha noi muffinsit :) mun sisko on tollanen, sillä on blogi täynnä leivonnaiskuvia, ja vois hyvin olla oma tunniste 'muffins' vielä siihen :D

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.