sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Vårsolen

Kuka on niin hölmö, että lähtee kevätauringon huumaamana herkillä silmillään ilman aurinkolaseja ulos? No minä. Särmikkäät kissalasit olisivat vieläpä sopineet asuun sekä mikä tärkeintä, helpottaneet ikävää silmien siristelyä. Olen kai vihdoin ymmärtänyt aurinkolasien välttämättömyyden, sillä vielä jokunen vuosi sitten tuskailin niiden ärsyttävyyttä - unohtamista, laukusta etsimistä, jatkuvaa pukemista ja riisumista.


mokkabiker/suede biker Just Female, laukku/bag Alexander Wang, t-paita/t-shirt H&M, vyö/belt 2nd hand, rannekoru/bracelet Indiska, kynsilakka/nail polish Essie Chinchilly

Kävelylle mukaan pääsivät jälleen puukengät, joista on kovaa vauhtia tulossa mun lempparikengät tänä keväänä ja buumi jatkuu varmasti myös kesällä. Olen tavallaan vähän saanut yliannostuksen tuosta laukusta, mutta ehkä tässä vähitellen pääsen jälleen sen makuun.


housut/trousers Soaked in Luxury, puukengät/clogs Jeffrey Campbell

Mielestäni puukengät sopivat täydellisesti porkkanahousujen ja paksuhkojen sukkien pariksi, eivätkä ole näillä säillä edes mitenkään kylmät pitää. Kuten aiemmin jo totesin, kengät ovat mahtavat kävellä - paremmat kuin useimmat muut korkokenkäni. Niissä on monta senttiä platopohjaa päkiän alla, joten kantapää ei kohoa siihen nähden kuitenkaan niin ylös 13,5cm korosta huolimatta :)

Here's a fashion blogger who forgot her sunglasses home on the one of the first really sunny days in Helsinki. My eyes reacted immetiadly when I stepped out from the front door but I was probably too lazy to turn back... The wang-ish cat eye sunglasses I've got would've fit the outfit perfectly and what's more important, prevented my eyes from watering :) I'm so in love with my clogs. They're comfy and eye catching, is there better features for a shoe anyway?

16 kommenttia:

 1. Ooi, tuo asu on kaikkea sitä mitä itsekkin haluasin tällähetkellä ! Mokkabikeri ja puukengät ovat vielä ainakin toistaiseksi ostoslistalla, mutta toivottavasti ei kauaa :)

  VastaaPoista
 2. You're so cute and the first pic is fab!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 3. hui ko oot pitkän näkönen noissa housuissa

  VastaaPoista
 4. ooh sun jalat näyttää NIIN pitkiltä!

  VastaaPoista
 5. täydellinen asu! osaat valita aina tosi tyylikkäitä kokonaisuuksia :)

  VastaaPoista
 6. ai että mä tykkään sun tyylistä! se on niin persoonallinen!
  ois kiva nähä joskus sellanen postaus, mis oot laittanu sun hiuksia erilailla, tai vaikka sun tuttu tjn!
  olis kiva nähä esim miltä sellanen sivuletti näyttäis sulla, mikä alkaa ihan ylhäältä tai jotkut kikkurat :)

  VastaaPoista
 7. Saanen udella, millä putkella nämä kuvat on napsaistu? ENsimmäinen kuva varsinkin on aivan täydellisesti tarkentunut :-)

  Ja niin, asu on aivan mahtava, lyhyt biker täydentää hyvin porkkanahousujen korkeaa vyötäröä :-)

  VastaaPoista
 8. Kiva ilmestys olet ollut siellä katukuvassa ! :)

  VastaaPoista
 9. Rakastan tässä postauksessa ihan kaikkea!
  Kuvat ovat niin laadultaan, sommitelultaan kuin kuvattavankin osalta ihan täydellisiä. Asusta nyt lienee turha edes mainita että se on ihan mieletön! ah. pakahdun.

  VastaaPoista
 10. aivan iiiiiiiiiihana asu! voisiks tulla pukemaan mutkin yhtä nätiks?

  VastaaPoista
 11. Kirjoitin sulle pitkän ja ylistävän kommentin, mutta se katosi bittiavaruuteen :( Lyhyesti: kirjoitan ekaa kertaa, ja tykkään hurjasti blogistasi. Kokeilet koko ajan jotain uutta, vaikka tyylisi onkin melko trendikäs. Et pelkää, jos vaate ei aina imartele (ketä pappahousut imartelee? mutta tykkään silti miltä ne näyttää). Miu Miun laukkusi on aarre. Näin sut stadissa joku kerta, ja olit kivan oloinen livenäkin :)

  Tsekkaa uusi blogini, jos siltä tuntuu:

  http://thesecretsofpretty.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Mahtava asu! :) Kaikessa ytimekkyydessään :D

  VastaaPoista
 13. Hei jos kyllästyt ni voit lahjoittaa sen mulle! :)
  Omistan vaa sen halpis gina-version :D

  VastaaPoista
 14. Oi, olet kaunis :) noi pappahousut on ihan mahdit :D

  VastaaPoista
 15. Gorgeous outfit!!!

  xx Alex
  www.hypeed.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.