perjantai 2. huhtikuuta 2010

Uninspired by the moment

Joskus iskee hirveä inspiraationpuute. Silloin ainoa asia, joka on tehtävissä, on kerätä inspiroivia muotikuvia ympäri internetiä ja vaikkapa ladata ne tänne teidän katseltavaksenne. Oikeastaan ainoa päähänpinttymä pidemmältä ajalta, joka nyt pyörii päässäni, on nuo Chanelin feikkitatuoinnit. Niiden tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä, mutta muhun ne iskevät. Täytynee metsästää eBaysta.

En ehkä ala pukeutua röyhelöön, mutta tavallaan kaiken rokki-grunge-whatevertyylin jälkeen tekisi mieli kiskoa hedelmillä koristettu kukkahattu päähän. Noin kirjaimellisesti siis, kuvainnollisesti toivottavasti säästyn siltä.

Hyvää pääsiäistä! Palaan ylihuomenna Helsinkiin, mutta nyt aion nauttia vanhempien jääkaapin antimista ja mättää suklaamunia. Palaillaan myöhemmin :)

PS. Ennen kuin joku kysyy, niin noi luurankosukat ovat Nasty Galista.

17 kommenttia:

 1. Muistaisikko mistä toi oikeen alakulman kuva on?

  VastaaPoista
 2. hyvää pääsiäistä sinullekin! :D pidä hauskaa!

  VastaaPoista
 3. Minä pidän myös Chanelin feikkitatuoinneista. :) Kollaasista mieluisin kuva on tuo, jossa mallilla on raitajakku. Tuollaiset college-chino-housut olisivat niin hienot!

  VastaaPoista
 4. Moi hei kertoisitko vielä mistä tilasit dr martens-kenkäsi?

  VastaaPoista
 5. ihanan inspiroivia kuvia! tuli sellainen olo että pitääpä itsekin ostaa uusia lehtiä ja leikellä innostavia kuvia esille :D
  oon odottanut että zaraan tulisi tosta raitaisesta givenchy-jakusta kopio..

  VastaaPoista
 6. Kiva tämmönen kollaasi vaihteeks.

  VastaaPoista
 7. Mistä tuo khakin värinen takki on? Tossa alarivillä:)

  VastaaPoista
 8. Moi Aurora!

  Oot jossain aikasemmassa postauksessa maininnut aiheen, mutta en millään jaksaisi penkoa kaikkia läpi, joten voitko suositella jotain hyviä suutareita Helsingissä? Missä saisi (halvalla) vaihdettua korkolaput kenkiin?? Tai mun tapauksessa, LISÄTTYÄ...

  VastaaPoista
 9. Ja vielä siis yks tämmönen ärsy 'mistä' kysymys. Toi chanel tatskakuva... mistäspäin tommonen kuva mahtaa olla kaivettu? :-)

  VastaaPoista
 10. välillä pääsee juuri näin käymään ja sillon muotikuvien etsiminen on aina hyvä ratkaisu:D mulla tuli kyllä nyt viikonloppuna kauhea inspiraatioaalto pitkästä aikaa :D

  VastaaPoista
 11. Toi kuva on US Harpers Bazaarista, takista en osaa sanoa :)

  VastaaPoista
 12. wish i remembered, mutta ei. Jostain, mun inspiraatiokansiosta se tähän löytyi :P

  VastaaPoista
 13. Topshopista alennusmyynneistä :)

  VastaaPoista
 14. Apua, en muista... :/

  VastaaPoista
 15. Tykkään itse Kinaporin suutarista, se on kurvissa ennen Teollisuuskadun ylittävää siltaa. Maksaa muistaakseni 9e! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.