lauantai 10. huhtikuuta 2010

Sifonkia, kiitos.

Viimeisimpiä mielenkiinnonkohteitani on ohut musta sifonki. Tai tarkemmin ottaen hieman epäsymmetrinen musta sifonki melkein pitkässä hameessa. Keskipituisessa tai vähän sitä pidemmässä hameessa. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota asiaan Stylesightings-sivulla tuon alla olevan kuvan vuoksi ja sittemmin se on pyörinyt mielessäni tiuhaan. Mariannen blogissa törmäsin myös aiheeseen, hänen mekkonsa on Fifth Avenue Shoe Repairin.


Usein lähden uusien innostusten perässä suoraan eBay:hin tai toisena vaihtoehtona kirppikselle. Niinpä tässäkin on jälleen yksi sellainen vaate, jota taitaa ensisijaisesti olla helpompi etsiä kirppikseltä ja sitten ehkä harkita uuden hankkimista - tällä kertaa sentään siis tiedän, että sellainenkin vaihtoehto on, kai. En syventynyt lukemaan, onko tuo Mariannen FASR-mekko sittenkin vanha... Ei tästä varmasti vaatekaapin suursuosikkia tulisi, mutta on mielestäni ehdottomasti kokeilun arvoinen juttu. Olenko ainoa, jota ohut liehuhelma viehättää?

9 kommenttia:

 1. http://shop.shoerepair.se/en/product/502/chiffon-dress <- taitaa olla tuo mekko? Katselin sitä eilen Tukholmassa ja ihan mielettömän hieno! Harmi vain, että tuo hinta + polyesteri materiaalina ei oikein houkuttele. Mutta tuli kyllä sellaset fiilikset että tuollainen mielenkiintoisen mallinen ohut liehukesifonkimekko olisi mitä ihanin juttu tänä kesänä :)

  VastaaPoista
 2. It's length, NOT lenght. So not classy.

  VastaaPoista
 3. Mulla on joskus teininä ollut tuollainen hame - nyt tekisi mieli taas! Ihme ja kumma kun lukioajan jutut ovat taas alkaneet viehättää.

  VastaaPoista
 4. Hinta on kyllä huikea + en taida tykätä rimpsuista tuossa edessä :P Joku samantyylisellä helmalla on kyllä hakusessa!

  VastaaPoista
 5. En koe tarvetta olla classy

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluaisin! Ah, onnekas sinä, kun voit vaan kaivaa sen vanhan käyttöön, mä joudun lähtemään kirppiksille :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään! Tulee niin naisellinen olo, kun pitää jotain kauniisti laskeutuvaa, ohuesta kankaasta tehtyä mekkoa.. ;)

  VastaaPoista
 8. Mulla on tontyyppinen vintage-ihanuus... harmi vaan, että vyötäröltä aivan älyttömän pieni, noin numeroa 32, vaikka väittääkin olevansa 36. Noh, ennenvanhaan naiset oli vyötäröltä tosi kapoisia. Pitäänee nostaa hampaat naulaan, että sais sen joskus päällensäkin:(

  VastaaPoista
 9. Ihanaltahan tuo tuppaa näyttämään.♥ :S

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.