maanantai 19. huhtikuuta 2010

Maksisunnuntai

Tätä nykyä tekisi mieli kirjoittaa suureen osaan asupostauksista, ettei mitään erityistä. En oikein tiedä itsekään, mitä sillä haen. Ainoa looginen selitys asialle lienee se, etten ole suuremmin miettinyt asujani nyt. Toisinaan kun otan oikein aikaa asun kokoamiselle, tavallaan hauskuutan itseäni kokeilemalla kaikenlaista, mutta nyt en jaksa enkä tunnu ehtivänkään. Argh I miss it.

Tässä sunnuntaina kuvattu juuri yllä kuvailtu asukyhäelmä, joka perustuu mukavuuteen. Maksimekko on ihanan pehmeä ja helppo, puukengät taas ovat mahtavat kävellä. Väsymys paistaa kasvoilta, mutta syytän siitä jälleen yhtä Blankossa vietettyä Turun iltaa...

mokkabiker/suede biker Just Female, mekko/dress Acne, ympyrähuivi/circle scarf GinaTricot

Olen tajunnut tarvitsevani suuren konjakinvärisen clutchin. Tai ainakin jonkinmoisen ruskean clutchin. En ole vaan nähnyt sellaista missään. Paljon muutakin on hankintalistalla, jonka pistin hetkeksi jäihin jokin aika sitten.


kengät/shoes Jeffrey Campbell, laukku/bag Mulberry

Pistin ostoslistani jäihin siis sen takia, että meidän piti lähteä eilen Berliiniin. Kaikkien huulilla olevan tulivuorenpurkauksen takia lento ei lähtenytkään. En ole ehtinyt hehkuttaa reissua täällä blogissakaan sen paremmin kuin omassa päässänikään, onneksi. Ei harmita niin paljoa, vaikkakin kerran keväisen Berliinin kokeneena olisin kyllä hinkunut takaisin!


Onneksi saimme lennot siirrettyä määräämättömäksi ajaksi eteenpäin ja hotellistakin saadaan rahat takaisin. Eikä se nyt näin päin niin kurjaa olekaan kuin niillä, jotka ovat tällä hetkellä poissa Suomesta. Olen tajuttoman väsynyt, joten taidan mennä ottamaan päiväunet... kofeiiniriippuvaiselle kahvin loppuminen aiheuttaa näköjään samantasoisen mielenjärkytyksen kuin loman peruuntuminen.

11 kommenttia:

 1. Kaunis olet kuten aina:) Mekko pukee sinua tosi hyvin ja asu on taas jälleen kerran kaikin puolin tosi tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Ois kiva saada joskus esittely kaikista sun noista merkkilaukuista :)
  Toi mekko sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan samat fiilikset! Jotenkin ei vaan ajatus luista blogitekstien kanssa, eikä asujakaan jaksa miettiä sen pidemmälle. Tuntuu, että kaikki on jo nähty, sanottu ja aukikirjoitettu. Oiskohan tää jotain kevätväsymystä, en tiedä. Ihana asu anyways! Kuvia on kuitenkin kiva katsella, vaikkei tekstiä olisikaan. Tsemppiä ja harmi, että teidän matka peruuntui!

  VastaaPoista
 4. Voi harmi matkan kanssa! Mä jännitän pääsenkö Italiaan ens maanantaina vai en..?
  Vaikka olet väsynyt niin kiva vaatetus kuitenkin - tosi hyvä oivallus se jättihuivi - jännästi volyymia vähän ylhäämmällä.

  VastaaPoista
 5. Konjakin värisiä laukkuja kannattaa katsastaa Mangosta jos ei mitään merkki-merkkiä etsi! :)

  VastaaPoista
 6. Ostin itse aivan ihanan, suuren "kirjekuori" laukun Tampereen Spirit storesta. väri on konjakki ja se on antiikkinahkaa. Merkki oli frees & company.

  VastaaPoista
 7. Sanko sanoa että nyt näyttää mekko paljon paremalta ilman pitkää päälla!! Mielestäni näyttää lyhyt jakku paljon sopusuhtasemalta!!

  VastaaPoista
 8. Your striped dress is awesome! Cool look!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 9. En oo aiemmin vielä nähny yhtään maksimekkoa, joka ois musta hyvännäkönen, mutta nyt mun on pakko luovuttaa ja sanoo, että toi sun maksimekko on tajuttoman hieno! Jyväskylässä oon Spirit Storesta ite ainakin konjakin värisiä clutcheja bongaillu :)

  VastaaPoista
 10. zanah: Thank you! :)

  nennu: Oi kiitos ihana! Mekko on kyllä vaatinut totuttelemista, mutta nykyään oon itseki sitä mieltä, että tuo ehkä jopa saattaa pukea mua :>

  tannttu: Mulla on joskus sellainen ollutkin, mutta ehkä voisi ottaa uusiksi jossain vaiheessa :) Kiitos!

  anna-maria: Kiitti :) Se on varmasti kevätväsymystä, en keksi muutakaan selitystä tälle... tosin kohta on kesä, ainakin kokemuksen mukaan kevätväsymys häviää kesän kynnyksellä kuin taikaiskusta! :D

  anna n: Haha, jättihuivi oli olosuhteiden pakosta tuossa, mutta tosiaan, näin jälkeenpäin katsottuna se tosiaan tuo mielenkiintoisuutta asuun :) Toivottavasti pääset, eiköhän tuhkat kohta lopu...

  aino: Kiitos! :)

  iris: En etsi mitään erityistä merkkiä, joten kiitos vinkistä! :)

  karoliina: Kuulostaapa hyvältä, täytyy käydä tsekkaamassa siis Spirit Storekin!

  guillaume: Kiitos :) Mun mielestä tuohon sopii kyllä pitkäkin päälle, mutta pitäisi sitten olla kai korot jalassa myös :>

  melissa: Thank you!

  katjuskeli: Oi kiitos! Mä tykkään tosta mekosta aina vaan enemmän, mitä enemmän sitä pidän :) Mun täytyy siis käydä vilkaisemassa Spirit Store!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.