perjantai 16. huhtikuuta 2010

Intiaanitakki

Eilen käytiin Johannan kanssa Ruutu-Rouvassa ja kiertämässä vähän kirppareita, joista Iso-Roban UFFista löytyi tällainen hapsutakki. Tavallaan hapsutakin himoaminen ei ole muuttunut vuoden takaisesta, mutta jäänyt ostamatta syystä tai toisesta. Tällä hapsutakilla oli kyllä kokoa ja näköä, piristyksen tuovat edessä olevat inkkarikoristeet.


Takana inkkarikoristehelmeä oli sitten vähän enemmän alareunassa. Takin väri on jokseenkin täydellinen ja hapsutukset jatkuvat Weekdayn takin tapaan selkään asti. Takki oli tosin vähän iso, mutta niin hauska, että jäi mieleen.


Inkkarikoristeet ovat oikeastaan kiva piriste, joka erottaa takin muista samankaltaisista, mutta silti ehkä vähän rajut. Toisekseen taas olen yrittänyt karsia yhtä pahettani, nimittäin liian suurien vaatteiden ostamista, minimiin, joten tämä ei oikeastaan edesauttaisi sitä asiaa. Mutta mutta, pitäisiköhän silti käydä hakemassa vajaan viidenkympin arvoinen mokkatakki pois UFFista pyörimästä...kun se on niin edullinenkin.

I tested a fringed jacket at UFF flea market yesterday, I've been after something like this for a year. There's something why I'm not sure about this jacket, it may be that the jacket is a bit too large or the funny but kinda odd indian-vibe details. I don't know, maybe I should go for an indian summer? ;)

18 kommenttia:

 1. Käy ihmeessä nappaamassa itelles tuo ihanuus :-) Näyttää oikein hyvältä sun päälläs!

  VastaaPoista
 2. Hui, mä jo ajattelin taas että onpa kallis liian isosta takista. Ei tuo kyllä ainakaan kuvissa näytä liian isolta! En tiedä miltä sitten luonnossa tia sivusta. Mutta niin, vääränkokoinen, käyttämättömäksi jäävä vaate on kaikkein kallein ostos. Niin kai sitä sanotaan :)

  VastaaPoista
 3. hieno takki on, mutta eikö istuvat vaatteet ole aina kannattavampi ostos jos ei sitten liian suuren kokonsa vuoksi tulekkaan käytettyä? :)

  VastaaPoista
 4. vai että 50 euroa on sinusta vähän? johan on.... paljon se on käytetystä takista!

  VastaaPoista
 5. jennifer: Kiitos! Näissä se kyllä vaikuttaa paljon paremmalta kuin eilen.. tai sitten se on nukutun yön harkinta takana :>

  nellen: Ei näytäkään! Näissä se tosiaan näyttää hyvältä, ehkä se ei sittenkään ollut iso ;D mitä itsepetosta :D

  caro: No joo, mut toisaalta, käytän jonkun verran itse asiassa mulle isoja vaatteita, ei se siis käyttämättä jäisi :)

  liisa: No eikö se nyt ole aika vähän nahkatakista?

  VastaaPoista
 6. Mulla on sama pahe, että ostan usein vähän liian isoja vaatteita. Jos oikein paljon himottaa joku ja se on liian iso, ostan sen silti :D Joskus taas arvioin katselu hetkellä oman kokoni väärin, ja sovituskopissa se muodoton kolttu näyttää hyvältä, kotona itkettää :D

  VastaaPoista
 7. Mä laittaisin mieluummin vähän enemmän rahaa ja hankkisin täydellisen...Varsinkin kun vastaavia (hienompia) sai vähän päälle satasella jos oikein muistan..?:)

  VastaaPoista
 8. Osta ihmeessä! Toi on uniikki vintage kappale! Se weekdayn takki tulee nimittäin varmasti näkymään kaikilla keillä ei oo varaa acnen hapsutakkiin.
  Osta :) ps. ei paha hinta nahkatakista ja persoonalliset koristeet.

  VastaaPoista
 9. Mitä kokoa oot tilannut asokselta? Paidasta/housuista? Luulen olevani suunnilleen sun kokoinen ja mietin, että tilaatko 10 vai mitä? Sizechart on niiden sivuilla jokseenkin arveluttava, niin ois kiva kuulla pikemminkin kokemusta.

  VastaaPoista
 10. Ei ainakaan minusta näytä liian isolta. Tosi upea takki :--)

  VastaaPoista
 11. annyal: Mulla on just toi sama :) Onneksi liian isoja voi aina pienentää, toisin päin ei toimisi…

  annana: Joo, Monkissa ja Weekdayssa oli pari tosi hyvää versiota, ehkä pitää sitten odottaa. Tosin tuo olisi erikoinen eikä samaa tulisi kaduilla vastaan!

  s: Acnen olisi kyllä hieno, mutta huhhuh sitä hintaa tosiaan :D Persoonallisuus onkin yksi suurimmista syistä, miksi ostaisin juuri tuon :)

  s: Mä oon siellä yleensä 8 ja joskus 10, 8 vastaa usein Suomen 34-36-kokoja :)

  eveliina: Ei se tuossa näytä...takana vaan on oikeasti aika runsaasti tilaa :P

  VastaaPoista
 12. oi ihana, osta osta!:DD juoksisin itse ostamaan tuon jos en asuisi 500 km päässä UFFista:D

  VastaaPoista
 13. Aivan ihan tuo takki! Olen rakastunut, jo pari vuotta sitten itseasiassa, kaikkiin ihme hapsu- ja inkkarijuttuihin. Vähän melkein harmittaa että talvi väistyy, kun en voi enää käyttää ihania minnetonka pocahontaskenkiä!:)

  VastaaPoista
 14. Itse en ostaisi. En edes tykkää koko takista, musta se on kitch ja ruma. Ja on törkeän hintainenkin, se ei ole kuitenkaan uusi takki. Ja jos se ei edes ole sopiva. Mitä teet liian isolla rotsilla, et yhtään mitään! Enkä tietenkään sano tätä kaikkea loukatakseni sua tai mitään muuta tyhmää, sen varmasti tiedätkin vaan halusin vaan kertoa oman mielipiteeni :)

  VastaaPoista
 15. Hmm. Ei toi edes näytä isolta. Juu, hae pois vaan, sopii sulle. :) (On mun mielipiteeni)

  VastaaPoista
 16. Ostaisin. Siis koko on aika suhteellinen käsite..kun muodissa ollaan liikuttu napapaitojen ja oversize-vaatteiden välillä puolin ja toisin. Jos vaate miellyttää silmää, ihan sama onko se iso. Ostan joskus tahallaan liian isoja ja väärinkäytän (väärinpuen?) niitä, se on kivaa :) Mutta siis jos oot hapsutakkia halunnut, niin suosittelen tota. Punkt slut. ;)

  VastaaPoista
 17. hehe eikä, mäkin bongasin ton ja päätin että käyn hakemassa jos joku outbiddaa mut ebayssa tollasesta samantyylisestä. voitin onneksi sen kisan :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.