maanantai 5. huhtikuuta 2010

Gray day I felt like

Niin meni harmaissa säissä iloinen pääsiäinen, mutta vihdoin kuitenkin tuntuu siltä, että kevät on täällä! Ensimmäiselle matkalleen pääsivät nimittäin vihdoin mun puukengät, jotka hinkuivat ensimmäiseksi keväistä kukkamekkoa seurakseen. Kukkamekon kaivelin äidin kaapista viikonloppuna, sieltä lähti paljon muutakin pukemisen arvoista mukaan. Joskus lapsilleen säästämisestä on siis hyötyäkin ;)


takki/jacket 2nd hand (Paris), mekko äidin vanha/dress mom's old, laukku/bag MiuMiu, hanskat/gloves MQ Stockholm, kengät/shoes Jeffrey Campbell

Noilla kengillä on ihana kävellä, kun niissä on valmiiksi kumi-insertit pohjassa. Eivät kolise tai luista vanhaan kunnon hollannikastyyliin, vaan käyttäytyvät kuten muutkin kengät.


Tänään käytiin tosiaan hotkaisemassa vielä pääsiäisateria - näiden kaikkien suklaamunien ja karkkien kaksinkäsin ahtamisen jälkeen alkaa tuntua siltä, että paluu arkeen ei ole pahaksi. Pidin pari blogitonta päivää - jotenkin tuntuu loogiselta olla koskematta blogiin silloin, kun nököttää vanhempiensa helmoissa pyjama-asussa toisiaan seuraavat kahvimukilliset kädessä. Muoti ei ole ns. ajatusten top kympissä ;)


My first official spring outfit (well the weather really hasn't given any chance before these days...), my new clogs from Jeffrey Campbell on. Even though one would think otherwise, they are actually extremely comfy. Rubber soles eliminate the noisy sound you'd expect to hear and they are as good as any other shoes. Finally the spring is here, almost...

10 kommenttia:

 1. Hyvä pitää vähän lomaa blogista välillä, ansaitsen sen!
  Pääsiäisähkyterkuin Ninnis

  VastaaPoista
 2. Kaikki järkevät käyttää tommosta ihanaa takkia, tervetuloa kerhoon ♥.
  + nättinä olet taas !

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät noi kengät in action. :) Laitahan joskus kuvaa mitä kaikkea äitisi kaapista kaivoit. ;)

  VastaaPoista
 4. vaikuttaa täydelliseltä toi alta vilahtava mekko <: toivottavasti näkee tarkempaa kuvaa siitä joskus !

  VastaaPoista
 5. Moi! Katsoin sen teidän Aleksi13 pätkän, ja kivoja vaatteita olitte löytäneet. Itsekin alennusmyynnistä on jotain tarttunut mukaan sieltä.
  Videon alussa oli outoa kun sanoit "moi, mä oon Aurora". Koska en usko, että olen koskaan kuullut toisen Auroran esittelevän itseään, ja sä vaan sanoit Aurora aivan eri tavalla kun minä:) outoa!

  VastaaPoista
 6. Just came across your blog!

  It is lovely! You have amazing style! I am so following you now!

  colormenana.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Maastonvihreä ja kukkakuosi toimivat aina ;) Puukengillekin alan pikkuhiljaa lämmetä! :o

  VastaaPoista
 8. OMG! Your clogs are to die for! I want them!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 9. Miten noi kengät näyttää liian isoilta sulle?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.