perjantai 16. huhtikuuta 2010

Getting closer and closer...

...nimittäin Monkin ja Weekdayn avajaiset täällä pääkaupungissamme Helsingissä. Tämä ei varsinaisesti siis ole mikään uutinen enää, mutta päätin käydä etukäteen kurkistamassa oikein ajan kanssa Monkin ja Weekdayn valikoimiin. Tässä kauppojen auetessa rekeissä roikkuvista valikoimista valittuja paloja hintoineen!Erityisesti tykkään ylläolevista paloista tuosta oikean alakulman topista, joka näyttää rypytetyltä silkiltä.

Alla enemmän printtiä - mallistossa oli hyvin paljon raitaa ja kukkaa, joita ei tässä ole vain kuvattuna - ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niitä siellä olisi yllin kyllin! Ensimmäisen kuvan toppi remmeineen on ihanan sekavan näköinen!Leopardiwedgeille en löytänyt hintaa ja oikeastaan unohdin ne kuvata showroomilla, joten korjasin ne mukaan kollaasiin Weekdayn nettisivuilta. Tässäkin kollaasissa siis muut tuotteet Monkin, mutta wedget tosiaan Weekdayn.

Monkin mustaa maksimekkoa on hehkutettu paljon ruotsalaisissa blogeissa. Hinnan puolesta se voisi kyllä päästä täydentämään munkin maksimekkokokoelmaa, joka koostuu tällä hetkellä vain yhdestä mekosta...


Alla sitten on muutama Weekdayn tuote, joista ykkönen on tietenkin järjettömän kaunis hapsutakki. Hintaa tällä oli pari kymppiä vähemmän kuin Monkin vastaavalla, mutta rokkihenkeä sitäkin enemmän!


Sellaista on tulossa, ainakin itse odotan innolla liikkeiden avautumista!

12 kommenttia:

 1. Tota Monkin maksia oon kans ihaillu Monkin nettisivuilla..siellä ei vain lue mitä materiaalia se on :( En tiiä kelpaako.. Mutta ulkonäön puolesta oh yes!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan kanssa ihan fiiliksissä kauppojen aukeemisesta (tosin ahdistaa ajatella sitä ryysistä mikä kaupoissa on ekat vkot...). Monkin maksimekko, tuo ns.silkkitoppi ja muutama muu ihanuus on ollut jo kauan hankinta-listalla, tosin ruotsin matka puuttuu vielä :--) Ja nuo weekdayn leowedget ihan mahdit! joudun ehkä perumaan sanani,etten ikinä tule ostamaan leopardikenkiä...

  VastaaPoista
 3. Mulla niin menee paljon rahaa tonne, jos edes menen liikkeeseen :D Pitääpi siis pysytellä kaukana tai suunnistaa tietyn vaatteen luo ja pois :D

  VastaaPoista
 4. Oliko weekdayssa farkkuja? toivottavasti kaikkia vaatteita ei viedä alta heti ekana päivänä!

  VastaaPoista
 5. Uusia liikkeitä on aina mahtava saada tänne pohjolaan, can't wait! Vaatteet on ihania, vaikka itse kirjottelenkin enempi sisustuspainotteisesti omaa blogia =)

  VastaaPoista
 6. noi salihousujen näköset oli mun suosikit :) mä en muistanutkaan että noilla hapsutakeilla oli noin paljon hintaa. onneks huusin jo omani briteistä :)

  VastaaPoista
 7. Onko tietoa että milloin ne avajaiset tarkalleen on?

  VastaaPoista
 8. christa: se olis kyllä kiva lisä sen mun raidallisen maksin rinnalle, ei ehkä vaatisi niin paljoa yhdistelyltä...

  elina: Never say never ;> Mua kanssa ahdistaa ryysis, siksi aina skippaan Hullut Päivätkin :)

  tannttu: Sama! Pitäisi säästääkin jossain vaiheessa :D

  peps: En sattunut muuten katsomaan, mutta kai siellä kaiken järjen mukaan on :> Eiköhän niitä tule sitten nopsasti lisää,jos heti menevät...

  sort of pink: Niinpä!! tuntuu heti paljon skandinaavisemmalta ;)

  irene: Mun mielestä noi hapsutakit oli melkein edullisia :D Oon ehkä nähnyt nyt vaan liikaa liian kalliita nahkatakkeja :>

  mimi: Toukokuun 19.päivä :)

  VastaaPoista
 9. toi maksimekko on musta ihanan simppeli, pakko hommata kesäks:)

  VastaaPoista
 10. Näyttää hyvältä! Vois alkaa hiljalleen säästellä rahaa, jos kävisin sit kaappaamassa omaan vaatekaappiini muutaman vaatteen... Ihme ettei kys. kaupat oo aiemmin Suomeen tullu! Odotan tosi innolla avajaisia!

  VastaaPoista
 11. nojaa ei näyttäny mun silmään kovin hyvältä. eipä tukholmassa vieraillessanikaan mitään mullistavaa löytynyt. noh aina ei onnistaa.

  VastaaPoista
 12. Oliko weekdayssa farkkuja? toivottavasti kaikkia vaatteita ei viedä alta heti ekana päivänä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.