tiistai 27. huhtikuuta 2010

get the look

Selailin katumuotisivustoja tuossa inspiraatiopulassani ja osuin Stylesightingsiin, josta nappasin tämän kuvan koneelleni. Keräilin siihen ympärille huvikseni hyvin samanlaisia vaatekappaleita, joista samanmoisen asun voisi rakentaa. Joten olkaa hyvä, tässä tämän blogin ensimmäinen get the look -postaus :)

Tuollainen raidallinen villatakki ei tekisi huonoa munkaan vaatekaapissa, sillä mulla on myös päiviä, jolloin raidallinen jakkuni tuntuu liian skarpilta. Silloin tarvittaisiin apuun tuollainen raitaneuletakki.

Pitäisi lähteä tästä kaupunkia kohti kipittelemään, mutta laiskuus on taas saanut niskaotteen musta. Täytynee siis kerätä voimia jokunen tunti... samalla voisin etsiä kalenteriani, joka on hukassa. Olen aivan paniikissa ja sekaisin ilman sitä, en muista mitään, mitä olen luvannut ja mitä milloinkin tapahtuu. Tällaisella ihmisellä pitäisi olla kai kalenteri kaulanauhassa roikkumassa!

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Syster Retrolla on nyt blogi, vielä hieman kehitysvaiheessa mutta viittä vaille valmis. Olisi kivaa jos kävisit katsomassa! Siellä tulee olemaan behind-the-scenes kuvia, inspiraatiokuvauksia jossa käytämme vaatteita shopista, uutisia, sneak peek uutuustuotteista ja paljon muuta :). Anteeksi markkinointipuheesta :P

  http://systerretro.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. taisin myydä kirppiksellä paljon tota nellyn neuletta muistuttavan villatakin:( eih. voiku se löytys vielä jostain kaapinperältä

  VastaaPoista
 3. hui itellä tulis kyllä kans hätä jos kalenteri katoais. tämmösiä postauksia saa tulla enemmänki :)

  VastaaPoista
 4. Saman tyylisiä kenkiä myy myös Halonen (ainakin Oulussa) ja maksavat 35e :) Sieltä omani hain ja vapuksi olisi tarkoitus ne jalkaan pukea!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.