torstai 1. huhtikuuta 2010

Dagens detail

Tänään on kaikkiaan hirveä kiire, kun olen vielä töissä ja sen jälkeen juoksemassa junaan ja toimittamassa miljoona pikkujuttua siinä juoksureitillä, mutta tässä päivän asun sijaan nyt päivän yksityiskohta - tai puolikas asu, however. :)

Asu ei kokonaisuudessaan ole mikään kummoinen, pääpointit näkyvät tuossa. Kaivoin siis kaapistani keskisiniset farkut ja kääräisin lahkeet, jolloin kengät pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Toivottavasti ehdin kirjoittamaan illalla lisää, mutta vannomaan en voi mennä, sen verran tiukalle tämä itseaiheutettu kiire vetää...

9 kommenttia:

 1. yritin rokata samaa tyylii tänään mutta ei se vain onnistunut :D ton värinen farkku ei vaan sovi mulle.. mutta sulle sopii hyvin! ja noi kengät on niin ihanat.

  VastaaPoista
 2. Oot ollu taas ihana näky siellä katukuvassa! Joskus tee semmonen postaus, että laitat just sun lempparit päälle, tai annat meidän antaa aiheita ja kokoot asun niitten mukaan. Äh, näitä mun älyvapaita ideoita.

  VastaaPoista
 3. Looking good :-)
  Ihanaa kun ei tarvi aamulla kääntyä enää pelkän toppatakin suuntaan, trenssiin en ole vielä uskaltautunut, mutta villakangastakissa sentään mäkin olin liikenteessä.

  VastaaPoista
 4. Tollaset käärityt lahkeet näyttää aina niin hyviltä kuvissa, itse en uskalla... ongelma on kai siinä että ne vaativat korkokenkiä, ja jos kuitenkin laitan korkkareita jalkaan en halua arkisia housuja vaan vedän mielummin päälle jonkun mekon.

  Vai pitäskö kuitenki kokeilla?

  VastaaPoista
 5. virtual fifi: Kiitos!

  anne: Luulen, että se on tottumiskysymys, anna keskisiniselle aikaa! ;)

  saara: Kuulostaa tosi hyvältä postausidealta, lähtee ehdottomasti toteutuslistalle jossain muodossa! Kiitti! :)

  anna n: Itse olen viilettänyt pitkässä villakangastakissa (ja turkkitakissa tietty) koko talven, joten se tuntui jo liian lämpimältä valinnalta tänään, kun aurinko paistoi ja ihanaa... Oon varmaan melko lämminverinen :D

  fager dam: Mutta sittenhän farkut+korkkarit yhdistelmä on jotain uutta ja kivaa! Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemista! :)

  VastaaPoista
 6. Wow! I love this outfit sooooo much! Great!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 7. Oi, näyttääpä kivalta! Kengät ja laukku ihastuttavat, toi hanska-kello yhdistelmä puree myös lujaa ;-) Onnistut kyllä aina olemaan tosi tyylikäs, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 8. Hirmu herkulliset kengät sulla tässä asussa. Muutenkin bueno yhdistelmä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.