torstai 8. huhtikuuta 2010

Classical day

Jennin tavoin olen minäkin innostunut trenssistä näin kevään korvilla ja se onkin vilkkunut asukuvissa tiuhaan. Trenssi on hankittu viime vuonna eBaysta ja on merkkiä GAP. Muiden tavoin myös haaveilen Burberryn samantapaisesta, joskin tummemman beigestä trenssistä, mutta sellaisen hankinta ei kuitenkaan ole ihan vielä ajankohtaista, vaan tämä korvike passaa hyvin parempaan rahaa keräillessä. Jos on Burberryyn luottaminen, trenssi + ylipolvensaappaat on uusi klassikko, joten tänään mennään mulle harvinaisen klassisella linjalla.


trenssi/trench GAP (eBay), laukku/bag vintage Chanel, ylipolvensaappaat/OTK-boots Topshop, suosikkihanskat/favourite gloves MQ Stockholm

Jos tarkkaan kuvaa katselee, niin voi huomata ranteessani uudehkon kellon, jonka sain Friis&Companylta. Iso, maskuliininen kello on keikkunut suosikkilistallani jo iät ja ajat, joten kultainen katseenkiinnittäjä tuli vähän kuin tilauksesta. Nyt teen vielä pari tuntia töitä ja sitten lähden keskustaan moikkaamaan Ainoa :)

I'm sporting a classic theme today - trench+Chanel+big watch. According to Burberry the combination of otk-boots and trench is a new classic. Who to trust if not Burberry? ;)

15 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi hanskat ja saappaat antavat klassiseen asuun mukavasti särmää. Mulla on saappaita myöten samanlainen asukokonaisuus kaapissa, joten taidanpa häpeilemättömästi kopioida joku päivä. Tosin mun chanel on punainen.

  VastaaPoista
 2. Go try it! Punainen Chanel tuo kyllä enemmän mielenkiintoa tuohon asuun :)

  VastaaPoista
 3. me oltiin johannan kanssa ratikassa ihan intoina tuosta kellosta, tuli mullekin kuin tilauksesta kun olen samanlaista etsiskellyt :)

  VastaaPoista
 4. Aito ja oikea Burberry kelpaisi kyllä meikäläisellekin. :) Mutta tuo Gapin trenssi on myös tosi nätti! Ja kuten Lindakin totesi, nuo ajohanskat antavat hauskaa särmää muuten klassiseen asuun. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu! Pidän tyylistäsi, omaan silmääni vetoaa etenkin se miten luot onnistuneita kontroverssiasetelmia, kuten tässäkin ajattomassa tyylissä nuo särmikkäät nahkahansikkaat. Kuvasi ovat laadukkaita ja tunnelmaltaan raikkaita. Muuten, haluaisin kysyä erästä asiaa - ja ymmärrän kyllä, mikäli et halua vastata, ei paineita siitä - missä päin Helsingin-asuntosi sijaitsee? Ulkokuvien perusteella sanoisin, että Töölössä tai Kalliossa, mutta en voi varmuudella julistaa. Olen vain itse kalliolaisena vaivannut päätäni tällä, enkö muka tunnista kotikaupunkiani...:D

  VastaaPoista
 6. Aivan upea asu!! Ihanan klassinen, toisaalta myös trendikäs!! :))

  VastaaPoista
 7. Oii, sun trenssi on kyllä hieno! Oon ettinut just tuon tyylistä, siis sellaista vähän kalvakan väristä, jossa olis neutraalin näköiset napit. Toistaiseksi ei ole napannut. Pitäis varmaan alkaa tonkia eBayta, Asosta ja muita nettikauppoja vähän tarkemmin :--)

  VastaaPoista
 8. Ihana asu - klassinen on aina yhtä kaunis! :-)

  VastaaPoista
 9. Love this outfit!!!! beautiful trench coat!!

  VastaaPoista
 10. Ihana trenssi, mukavan värinen ja saappaat on kivat. Ja kaunis sinä :)

  VastaaPoista
 11. irene: Se on kyllä tosi kiva! :)

  jenni: Ostetaan puoliks? ;D Ajohanskat on mun favouritet nykyään :)

  aino: Kiitos kaunis! :) Asun Kalliossa ja olen töissä Töölössä, tämä kuva on otettu työpaikan lähellä, siksi ehkä vähän sekoittaa ;)

  soofia: Kiitos! :)

  emma: Kiitos! Mä taas päinvastoin etsin tummempinappista, mutta sitten "tyydyin" tuohon, kun oli suht edullinen :)

  sanna: Klassiseen voi aina luottaa ;) Kiitos!

  isa: Thank you! :)

  nennu: Oi kiitos kiltti! :>

  VastaaPoista
 12. hmm olenkohan nyt ainoa jonka mielestä toi takki ei näytä hyvältä päälläsi ja ei imartele ollenkaan sinua? lihottaa kymmenen kiloa ja itse takki näyttää lähinnä ryppyiseltä ja halvalta.
  anteeksi jo valmiiksi..

  VastaaPoista
 13. moimoi: Takki on kieltämättä ryppyinen, pitäisi kai silittää.

  VastaaPoista
 14. Burberryn klassikko irtoaa ensi viikolla HP:ltä hintaan 269 €, sinne siis! Itselläni on kaksikin mustaa Tigerin trenssiä, joten vaalea trenssi voisi olla hyvinkin tervetullut vaatekaappiini.

  VastaaPoista
 15. angela: Tuo taitaa olla se sama kiiltävämpipintainen sadetakkiversio, joka niillä oli kai viime vuonnakin myynnissä, ei siis se oikea klassikkotrenssi :P

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.