keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Chanel tatuointina?

Puhuin jo aiemmin hinkumisestani Chanelin feikkitatskojen perään ja tässä sitten pohditaan taas. Mitä enemmän kyseisiä kuviointeja esitteleviä kuvia katselen, sitä ihastuneempi ajatukseen olen. Tämän kuvan löysin ModeManista (kyllä, tykkään pysyä kärryillä myös miesten muodissa). Voisin tämän avulla yrittää perustella mahdollista feikkitatuointihankintaani ehkä hitusen paremmin myös poikaystävälleni. Tai vielä villimpää, ujuttaa osan kustannuksistakin? Hei, voimme ostaa sen puoliksi? ;)Faktaa joka tapauksessa on, että nämä juuri niin täydellisen muotoiset, kapoisen hienostuneet korumaiset kuviot maksavat arkilta $75 ylöspäin. Kuulostaa hullulta, tai suorastaan idioottimaiselta, verrattuna siihen, että kyseessä ovat kuitenkin vain siirtotatuoinnit - sellaiset, joita joskus lapsena saattoi saada Hubbabubban tai tikkareiden mukana. Ehkä tässä vaiheessa on pakko myöntää, että olen hyvän markkinoinnin uhri. En voi nimittäin tässä kohdalla ihan pokkana väittää, että maksan laadusta, kuten yleensä perustelen budjettini ylittäviä ostoksia. Sitä paitsi, miten siirtotatuoinnin laatu edes määriteltäisiin?

Mitä mieltä olette, tatuoinnit feikkihankintalistalle vai mahdollisimman kauas sieltä?

Täsmentääkseni, ettei kaikki Chanelin tekemä todellakaan ole automaattisesti hienoa... Segway-fail. ;)

29 kommenttia:

 1. Enpä tiedä, muuten vaan vai johonkin tilaisuuteen? Rakastan henk. koht. over the top pukeutumista silloin kun siihen on jotenkin vapaammat kädet. Aio itse vetää jotain ihan överiä Kaaplitehtaan laserpointia (whiteout-teema) varten 17.4. Siihen Chanel tautoinnit olisivat melkein pliisuja ;-P

  VastaaPoista
 2. Todella upeitahan noi on, mutta silti ihan järkyttävän hintaista, oli se Chanelia tai sitten ei. Melkeinpä mielummin hankkisi ihan oikean tatuoinnin johon idean ottaisi noista feikeistä. Se ainakin kestää, mutta toki feikkitatuoinnit ovat se "turvallisempi" vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Tuo menee minusta jo vähän naurettavan merkkipalvonnan puolelle :D Siis onhan nuo kauniita, mutta ainut mikä noissa maksaa on Chanelin logo ja minusta logon hinta on tässä aivan naurettavan suuri.

  VastaaPoista
 4. anteeks mut toihan on aivan MAUTTOMUUDEN HUIPPU. ei millään tasolla ees kauniita/omaperäisiä/cooleja noi tatskat, vaan suoraan vantaan onnelan vessaväeltä poimittuja. mä en kyl haksahtais tollaseen törkeeseen mainontaan.

  VastaaPoista
 5. hahah nauroin segway-failille!! kiitos päivänpiristyksestä!

  VastaaPoista
 6. anna n: Siis ihan muuten vaan pidettäväksi – johonkin yksinkertaiseen juhla-asuun toisivat toki myös paljon mielenkiintoa :) Joo, tuollaisissa juhlissa eivät varmaan paljoa “erikoisuudellaan” erottuisi :>

  pääsky: Se on kyllä siinä ja siinä… Toisaalta en arvosta yhtään esimerkiksi Chanelin kynsilakkoja, joten luulisin, etten ole ihan merkkisokea. Tiedä sitten, mikä näissä tatuoinneissa niin viehättää :D

  kivaa: No onhan toi ihan hullu hinta feikkitatuoinneista, jotka tuskin kestävät mitään suihkuakaan. Aitoa en halua ottaa, mutta noiden hinnat nähdessäni aloin suunnittelemaan jotain kuulakärkikynä DIY-versiota :D no vitsi vitsi

  nelly: ahahah eikä kuolen nauruun, “vantaan onnelan vessaväki” :’D Mä taidan olla ainoa, joka on jotenkin onnistunut aivopesemään itse itsensä siitä, kuinka ihanan hienostuneen chic nuo tatuoinnit ovat…

  eevi: Ei kestä :D

  VastaaPoista
 7. Ite en kyl tuhlais mihinkään tommoseen, mikä kuitenki kuluu pois alle viikossa ?

  VastaaPoista
 8. Henkilökohtaisesti en Chanelista piittaa juuri yhtään, mutta idea leikkitatskoista on kutkuttanut mua siitä asti kun nämä näin :D! Saakohan niitä purukumeja vielä jostain missä oli kaikkia hauskoja tatskoja mukana... Ois vähän halvempia ainakin ku nuo Chanelin versiot :)

  Onko kukaan kuullut mitään näistä käytössä? Kuluuko ne oikeesti yhtä nopeaan pois vai voisko ne olla jopa "laadukkaampia"?

  Ja lisättäköön vielä että tuohon hintaan saa melkeen jo oikean tatskan :D!!! Joskin hyvin pienen sellaisen... Mutta saa silti!

  VastaaPoista
 9. Tuo herran olkapäässä oleva "tatuointi" olisi kaunis esimerkiksi jonkun juhlapuvun kanssa. Itse voisin sijoittaa sen ajatuksissani keskellä yläselkää. =) Tosin, itse suostuisin tuollaisista maksamaan korkeintaan sen pari euroa, joten en kannata. ;)

  VastaaPoista
 10. Ootko kuullut, että feikkitatskoja voi tehdä itse? Teet vaan sabluunan kontaktimuovista ja leikattuasi sabluunan liimaat sen haluamaasi kohtaan iholle ja tuputtelet värin vedenkestävällä meikkivärillä, esim. eyeliner tai ripsiväri. Lopuksi vaan muovi pois iholta ja tsadaa! Kuva on valmis.
  Suosittelen em. tekniikkaa sen sijaan, että maksaisit melkein satasen jostain noin turhasta, minkä voi tehdä itsekin... Chanelin logo ei ole edes vaikea tehdä. Ja jos olet niitä ihmisiä, jotka ei ole käsistään niin käteviä niin laita joku näppäräsorminen kaveri sabluunantekohommiin. (Tosin tässä puuhassa on vaikea epäonnistua, sabluunan tekoa voi harjoitella ennen toteutusta.)

  VastaaPoista
 11. kyl segway kelpais! :D


  http://michaelbradleyblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Hullun kalliita ku voi kulua jo päivässä ihan rumaksi :DD
  En maksaisi edes vitosta :D

  VastaaPoista
 13. Hah hah, aika järkyttävän hintaista. Aika tappi saa olla jos noista maksaa :) Mut kokeile vaikka tuota jonkun sabluunaideaa, se voisi olla ihan hauska. Voit vaikka ostaa ihan erikseen sit parilla eurolla sellaisen ihotussin, jonka väri pysyy kuivuttuaan muutaman päivän vaikka hankaisi ja kävisi suihkussa. Itsellä oli sellainen teininä ja tehtiin sabluunoilla feikkitatskoja ja usein meni ihan täydestä pari ekaa päivää :)

  VastaaPoista
 14. Sarah Jessica Parkerilla oli se söpö feikkitatuointi ranteessa Oscareissa, siitä pidin mutta vaikea kuvitella kellään muulla moista :)

  VastaaPoista
 15. ootko sattunut vilkaisemaan give wings to my life/style -blogia? tää tyyppi otti juuri chanel-tatskan.
  ihan kiva ajatus, mutta on se silti hyvin jäätävä kuva, ellei ole neiti Chanel itse.

  VastaaPoista
 16. Komppaan ylläolevia. Ihan kivan näköisiä joo mutta ei todellakaan hintansa arvoisia. Näin sitä saadaan ihmisiä rahastettua kun keksitään joku uusi trendi ja yhdistetään siihen vielä joku muotitalon nimi.

  Pärjäät varmasti aivan loistavasti ilmankin :)

  VastaaPoista
 17. 5 inch and upin Sandralla oli Chanelin tatskat sukulaisensa häissä ja näyttivät minusta upeilta, kun ei muita koruja ollut. Jos ei sulla ole mitään isoa vastaavaa tilaisuutta tulossa, niin malttaisin mieleni näissä ja hommaisin vaikka kivan kenkäparin sen sijaan. :)

  VastaaPoista
 18. mä voisin muutaman tommosen feikki chanel tatska juttuja hommata, ihan kokeilu mielessä :--) ja sitten toinen juttu ois chanel pyörä !

  VastaaPoista
 19. Heh, minulle nuo kyllä huutelee aika isolla äänellä fäshön victimiä! Eipä silti, kyllähän ihon tilapäinen koristaminen on ihan kiva juttu - mutta kääntyisin itse todennäköisimmin taitavan hennatatuoijan puoleen. Nuo liimattavat muovisuikaleet eivät IRL sulaudu ihoon ollenkaan kauniisti (ja repeilevät pois todella rumasti), vaikka kuvissa efekti saattaa näyttää ihan toimivalta.

  VastaaPoista
 20. Kuulakärkikynällä piirrettynä tuo voisikin toimia, jos siihen päälle liimailisi itse muutaman strassin. Mutta jotenkin minusta tuntuu, että uutuusarvoltaan se(kin) on jo hieman passé. Koska se olikaan kun blogeissa kierteli kuva siitä hemmosta, joka oli tehnyt paperipussista feikkichanelin mustalla tussilla koristelemalla?

  VastaaPoista
 21. Hahha, no enpä ole hullumpaa nähnyt tai kuullut vähään aikaan. Tatskoissa siistiä on juuri se viehätys, että joku on ottanut jonkin kuvan ihoon ikuisiksi ajoiksi, ainakin yleensä jonkin itselleen hyvin merkittävän sellaisen. Feikkitatskat on lässyversio oikeista, siksihän lapsetkin niillä leikkivät. Sanoisin että jos ei ole munaa ottaa oikeaa tatskaa niin pitäytyköön koruissa. Itsellä on vasta yksi tatuointi, mutta toinen on tulossa, lääniä kyllä riittää :D

  VastaaPoista
 22. Mitä ihmettä, oon pitänyt sua jotenkin niin järkevänä ihmisenä kaikin puolin, mutta tää feikkitatuointi -homma ei tosiaankaan kuulosta järkevältä :D Ei mene ainakaan mun jakeluun. Mun mielestä ois jotenkin noloa, tyyliin "hei oot ottanu kivan uuden tatskan!" "ei ku se on ihan feikki vaan"

  En tiedä, ehkä oon vaan niin viimeisen päälle tatskaihminen että tällainen pöyristyttää :D ja hintakin vielä!

  VastaaPoista
 23. ÄääääähhhhhhhhääääääääähhhhmitäMITÄMITÄMITÄMITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMMMMMMMM-----MMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHTTTTTTTTTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHääääääääähmitä.
  No voi Matti morjens. :D Chanel-Segway-FFFFAAAAAAAAAAIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

  VastaaPoista
 24. 75 dollaria feikkitatuoinnista? Ei kuulosta hyvältä, oli Chanelin tatska tai ei.

  VastaaPoista
 25. mun mielestä toi segway on just huippu :--D

  VastaaPoista
 26. Chanel segway :D Ei jeesus näyttää ihan jonkun mummon rollaattorilta.. Seuraavaksi kai chanel crocksit ? (hope not)

  VastaaPoista
 27. Haluaisin irti ton laukun tosta segwaystä.. *drool*
  Ja ainiin, tatskat.. Idea on kiva; siirtotatskatekniikkaa ei kait ole muotimaailmassa näkynyt ennen..? Ainakaan näin..? Joten thumbs up! :) Mutta lohkeamisvaaran takia en hankkisi itselleni.. Yritän kerrankin kommentoida lyhyesti, pidemmät omat pohdinnat tästä voisin säästää omaan blogiin, minne ne kuuluukin :)

  VastaaPoista
 28. NOPE!
  Nää on samaa sarjaa, kuin ne naamalle liimattavat höyhenviritykset, mitä (muistaakseni) Lancome tarjoili muutama vuosi sitten. Hyviä kuvissa ja käytännössä tasan hirveet.

  VastaaPoista
 29. Hei!

  Kyllä on ostamisen arvoisia! paketissa on 50 tatuointia eli se on suunnilleen euron per tautointi eli ei paha! Ostin enemmän kun yhden paketin ja olen ihan rakastunut! ne pysyvät monta päivää ja moni niitä on ihastellut! Voihan niitä helposti verrata meikkiin tai voiteeseen joka ei myöskään ole ikuinen... ainakin tatuoinnit näkyvät ja kruunaavat asun.. sitäpäitsi voisit laittaa kuvia ne päällä blogissasi... :) SO YES GET THEM!!!!

  käy katsomassa blogiani missä minulla on tauoinnit käytössä :)

  love, Sandra

  http://5inchandup.blogspot.com/

  mun hää postissä niitä oli sekä jalassa että ranteessa... :)

  http://5inchandup.blogspot.com/2010/03/and-bride-wore-wang.html

  sainko ylipuhuttua??? :)
  PUSS

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.