sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Weekend

Tulin juuri lempparikaupungistani Turusta, jossa kävin pyörähtämässä viikonloppuna ystäviäni moikkaamassa. Turkuun saavuin eilen melko kepein varustein - shortsit vaihtuivat nopsaan farkkuihin, ennen kuin saatoin edes ajatella kaupungille pyörähtämään lähtemistä. Illalla kokoonnuimme opiskelukavereideni kanssa viettämään tapas-iltaa ja päädyimme jälleen kerran Blankoon. Pitäisi varmaan pistää jossain vaiheessa rutiinit uusiksi, kun Blankossa yli puolet porukasta on kohta naamatuttuja...


viitta/cape Zara, kengät/shoes eBay, laukku/bag vintage Chanel, hanskat/gloves GinaTricot, huivi/scarf H&M Herr, t-paita/t-shirt Acne, pu-shortsit/pleather shorts GinaTricot

Jotenkin sain itseni vihdoin irroitettua Pistoleista ja kiskaistua jalkaan jotkin muut kengät - tosin tällä kertaa Helsingin kadut lupailivat liikoja ja innostuin valitsemaan kenkärivistöstäni yhdet korkeimmista ja ehkä huterimmista koroista. Turussa kenkiä odottikin jälleen loskalammikot. Onneksi olin normaalitilannetta kaukaa viisaampi, ja olin pakannut mukaan myös nuo ensimmäisenä mainitut ;)


Silmät sattuivat kiinni kuvassa, mutta koska kuvat on otettu melko aikaisin lauantaiaamuna kahden tunnin ajon jälkeen, tämä on kuva voittaa ne muut, joissa koitin siristellä silmiäni auki :)

Nyt harkitsen pikku torkkujen ja gradunkirjoittelun välillä, tämä on sitten vaikea valinta...

This outfit I wore yesterday in Turku, where I was visiting my friends for this weekend. Now I'm just super tired, but I've got to tell you that it'll take a bit more time until you can easily walk in 13cm heels out there. Luckily I had some suspects beforehand and I packed my Acne Pistols with me. Great decision, I must say...

26 kommenttia:

 1. oon miettiny et ketä muistutat, vähän sen facebookin doppelgänger-viikon henkeen, ja päädyin tossa torstaina the officea kattellessani siihen, et näytät ihan sarjan pam beeslyltä (eli näyttelijä jenna fischer) ! naamapiirteet on jotenki samat miinus pamin hirvee puolipermis ja villatakkiunivormu :D ota tää kohteliaisuutena. siinä on kyllä söpö nainen.

  VastaaPoista
 2. Hahahaa no hyvä, et joku tykkää Turusta ! Mä melkeen vihaan tätä kaupunkia: in the middle of nowhere eikä täällä ikinä melkeen tapahtu mitään :p, mut onneks on kaverit jotka helpottaa tätä ahdistusta :D

  VastaaPoista
 3. Näytät siltä kun olisit jossain Pariisin muotiviikoilla... tausta paljastaa vaan totuuden :DD

  VastaaPoista
 4. Oi Aurora! Ihana asukokonaisuus ja ihanat värit, käy hyvin yhteen ja rakastan tuota sun viittaa. Olet ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava asu! Tykkään ihan hurjana, ihanan naisellista! :) Olen näköjään myös ollut väärässä viitoista, vihdoinkin kuva, jossa kantaja näyttää enemmän muodikkaalta naiselta, eikä punahilkalta! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava asu, ja tää on paljo sanottu mun suusta, kun en nimittäin beigestä oikeen välitä. Jotenki se vaan toisille passaa niin hirmu hyvin. Itelle ei ollenkaan. Eli ehkä siis oikeammin sanottuna en tykkää beigestä itteni päällä :)

  VastaaPoista
 7. Tää asukokonaisuus on superihana, Aurora! Me likeyyyy :)

  VastaaPoista
 8. oooh kuinka jumalaisen kaunis olet ja vaatteet jälleen kerran nappivalinta! Asun 10 metrin päässä tuosta kohtaa missä noi kuvat on otettu ja toivon aina että törmäisin sinuun Turussa, vieläkään ei ole lykästänyt haha.

  VastaaPoista
 9. Näytät upeelta! :)
  Erittäin tyylikäs asu.

  VastaaPoista
 10. Aivan täydellinen asukokonaisuus! ;)

  VastaaPoista
 11. Noi kengät mulle! Ihastuin noihin.

  VastaaPoista
 12. Me ei muuten koskaan päästy tapaspöydän äärestä kaupunkiin asti vaan tapasteltiin kahteen asti ja todettiin että eipä paljon järkeä enää lähteä liikenteeseen :D

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä ois kiva tietää, millainen olit teininä! Tee joku semmonen menneisyyspostaus jooko ? :)

  VastaaPoista
 14. Asukokonaisuutesi JÄLLEEN nappivalinta! Ihanan klassinen, shortseja tuovat pientä räväkkyyttä nahkahanskojen ja kenkien ohella :)
  Ja edellisen ehdottama "menneisyyspostaus" kyllä kuulostaisi hauskalta, vaikka itse en tiedä uskaltaisinko esim omia teinikuviani kaivella ;)

  VastaaPoista
 15. Aurora, mitä mieltä olet suunnitellusta pääsykoeuudistuksesta, eli pääsykokeiden lakkauttamisesta / niiden arvon vähentämisestä? Tuli tämä vain mieleen, kun siitä on puhetta muutamassa muussa blogissa ollut.

  VastaaPoista
 16. Ihana asu oikeesti en kestä ku oot nii täydellisesti pukeutuva:D

  VastaaPoista
 17. Oikeastaan oon pitänyt mielipiteeni - etenkin poliittiset sellaiset - kokonaan poissa blogistani, mutta lyhkäisesti olen asiasta sitä mieltä, ettei sitä pitäisi toteuttaa. Jo nyt osalla yliopistoaloista on huomattava määrä huippupapereilla hakijoita (esim oikis, lääkis), joiden hyvät paperit otetaan mielestäni tarpeeksi hyvin huomioon haun yhteispistemäärässä. Uudistus kai veisi pahimmassa tapauksessa siihen, ettei joku, olla olisi esim. palava into oikeustieteelliseen, pääsisi koskaan sisään, mikäli olisi mokannut yo-kokeessa. Hakijat eivät siis olisi periaatteellisestikaan enää samalla linjalla uuteen oppilaitokseen siirtymisen kynnyksellä, karkeasti voisi tässä vaiheessa viitata vieläpä lukioiden todisteltuihin tasoeroihin. Yo-kokeet voi toki uusia, mutta en koe sitä kovin kannustettavaksi tai tehokkaaksi toiminnaksi. Kuten muuallakin on todettu, niin pääsykoekirjojen sisältö ja ainakin oikiksen pänttäystyyli antaa hakijalle jo jonkinmoista kuvaa siitä, millaista opiskelu tulee olemaan itse tiedekunnassa. Ainakaan mulla ei ollut kovin hyvää käsitystä, paljosta opinto-ohjauksesta huolimatta, siitä, mitä ns. oikeasti tuleman pitää ja mikä ala olisi minulle paras. Vasta pyrkiessä tajuaa edes vähän, minkätyylistä puuhaa edessä odottaa, jos sattuu pääsylippu napsahtamaan.

  En asiaan ole erityisesti perehtynyt, mutta paremman tiedon puutteessa mielipide on tuo. Tätä enemmin kannattaisin jonkinlaisia soveltuvuustestejä - esimerkiksi oikiksessa pieni osa ihmisistä on hyvin epäsosiaalisia, normaaliinkaan vuorovaikutukseen kykenemättömiä, mutta ulkoapänttääminen sujuu. En näe juurikaan järkeä siinä, että kallis koulutus maksetaan alalle sopimattomalle henkilölle, jolla ei ole kapasiteettia tehdä alan töitä päivääkään. Tämä nyt tietysti on vain ääriesimerkki, mutta tietyillä aloilla motivaatio- ja soveltuvuustestit olisivat enemmän tarpeen kuin paperikilpailun kiristäminen entisestään.

  VastaaPoista
 18. Todella tyylikäs asu ja kaunis tyttö!!

  VastaaPoista
 19. Ihana asu! Värit ja materiaalit sopusoinnussa ja jotenkin vaan tosi tyylikäs. :)

  VastaaPoista
 20. Hei Aurora! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt taitaa olla eka kerta kun kommentoin ;) Mutta ihan pakko sanoa, että olet oikeasti ihan mielettömän tyylikäs! Tykkään klassisesta tyylistäsi, nämä kuvat kelpuuttaisin melkein vaikka mihin kansainväliseen lehteen. :D Jatka samaan malliin! Olet yksi lemppareistani, Nelliinan lisäksi =)

  VastaaPoista
 21. Upea asu kaikessa kokonaisuudessaan ja MITKÄ korot :O <33 Taisi tuo viitta olla yksi sun parhaimmista tän talven ostoksista, sopii sulle ihan älyttömän hyvin ja tekee asusta tosi elegantin! :)

  Ainiin ja tuo Demin haastattelu on ihana, kuvittelin sut ihan erilaiseksi (siis hyvällä tavalla) mutta olitkin ihan sitten toisenlainen vaikkakin sekin tosi hyvällä tavalla! :D Hyvä selitys, heh. Turhaan pelkäsit ääntäs jossain postauksessa, se on tosi nätti ja oot vielä hurmaavampi "livenä" kuin teksteissä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.