tiistai 23. maaliskuuta 2010

They haunt me

Vuosi sitten se oli vain idea korvan takana, mutta kuten mulle tyypillistä, ennemmin tai myöhemmin niiden ideoiden taltioimisen jälkeen ollaan tekemisissä pakkomielteen kanssa. Siispä tällä hetkellä tarvitsen ehdottomasti maitokahvin/tryffelin väriset leveälahkeiset housut, joita voin kääriä aavistuksen lahkeista niin, että asun kengät eivät jää yhtään muun asun rinnalla pimentoon.
lahkeet

Kollaasissa parhaat housut ovat ehdottomasti nuo Lotta Volkovan (vasemmalla ylhäällä) tai Miroslava Duman (Volkovan vieressä) housut, mutta vaaleammatkin kävisivät. Kaapissanihan on yhdet H&M:n vanhat chinot, mutta niissä ei ole makuuni tarpeeksi korkea vyötärö. Tässä sitä taas ollaan - olen kehittänyt pakkomielteen leveälahkeiset housut + ohuet nilkkasukat + puupohjaiset sandaalit -yhdistelmästä, joten ei tässä varmaankaan auta muuta kuin lähteä kirpparikierrokselle. Ainakaan omien näköhavaintojeni mukaan en ole huomannut "edes" Zarassa tarpeeksi leveälahkeisia housuja.

I'm truly obsessed to wide-legged trousers. Guess it's about a time for next flea market tour...

kuvat: style.com, vogue.it, hanneli.carousel.no

6 kommenttia:

 1. Kamalalta näyttää, mutta enköhän itse metsästä samanlaisia parin kuukauden päästä...olen vähän hidas syttymään.. ;D

  Ja eilen olin kirpulla etsimässä kukka-vaatteita, että kiitos vaan siitä sun kukkableiserikuvasta! Myös ns. junttikuosit viehättää mua tällä hetkellä kauheesti (eli ns. ysärikuosit, mitä räikeämpi sen parempi..) onkohan tää vakavaa :D

  VastaaPoista
 2. annana: Eikä näytä :D Ysäri on juuri mahtava, olet ihan oikeilla jäljillä! Toivottavasti löysit kukkavaatteita, mullekin kelpaisi useampi kaappiin :)

  VastaaPoista
 3. juuri tämmöisiä täälläkin etsitään! pistähän vinkkiä jos kaupoissa tai netissä törmäät! :)

  VastaaPoista
 4. jenrii: Ehdottomasti laitan! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on vähän samaa sarjaa, ruskeat villakangashousut, en kauheasti innostunut talvella niitä käyttämään ja kohta on jo liian kuuma :D

  VastaaPoista
 6. Psst, Zarassa näin juuri tänään aika läheltä liippaavat pöksyt :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.