maanantai 8. maaliskuuta 2010

Showroom part 2.

Olen jotenkin todella jäljessä nyt kaikessa tässä bloggaamisessa, mutta tässä toinen osa Bestsellerin showroomilta. Luvassa niittejä, raitaa ja parit ihanat housut! ;)

Ensimmäisenä Selected Femmen niittitaskufarkut, täydellisessä harmaan sävyssä. Olen etsinyt tuon sävyisiä farkkuja kauan, koska ainoat, viisi vuotta vanhat Cheap Mondayni ovat sanomassa sopparia irti. Hintaa noilla on 79,95€ ja kaupoissa ne ovat tässä kuussa, jolleivät jo ole.

showroom

showroom

Olen ollut pitkään aivan myyty pienille, kovapintaisille laukuille, eikä tämä ole siinä suhteessa mikään poikkeus. Mustilla jalokivimuotoon hiotuilla palasilla koristeltu pieni niitticlutch maksaa 49,95€ ja sitä saa Selected Femmestä.

showroom2

Seuraavassa kollaasissa esiintyvät parhaat raidalliset vaatteet showroomilta. Vaatteet ovat Onlyn ja Objectin. Raidallisessa bleiserissä on aika paljon ralph laurenmaisuutta, vai mitä.
showroom4

Piristävä punaraidallinen vaihtoehto kaikille sinivalko- tai mustavalkoraidallisille versioille. Hihattoman toppi/mekon leikkaus muistuttaa etäisesti Acneani, tässä se siis vain kesäisemmässä kuosissa, eli lyhyellä helmalla ja hihattomana :)

showroom3

Ratsastushousut ovat Vero Modan ja ne ovat kaupoissa kesäkuussa. Mulla on hirveä tarve kaikille ruskeille, oliivinvärisille, beigeille ja jopa vihreille housuille juuri nyt. Sellaiset pelastaisivat mun vaatekaapin kaikissa suhteissa, tai ainakin päivittäisivät asun kuin asun! Viimeiset housut ovat Selectedin huippukalliit silkkihousut solmuvärjäyksellä. Aivan ihanat. Jos tänä keväänä eivät kukkahousut eksy kaappiini, niin toisena vaihtoehtona ovat jonkinlaiset kuviohousut. Esimerkiksi tie dyet :)

7 kommenttia:

 1. Harvinaisen rumia vaatteita... Tai sitten oon vaan liian nirso :D Ainakin niitit alkaa pikkuhiljaa tulla korvista ulos.

  VastaaPoista
 2. Öh, no niitithän tunnetusti muakin kyllästyttävät, mutta eivät ne vaatteesta sentään rumaa tee :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on ihana tuo Selected Femmen niitticlutch!

  VastaaPoista
 4. hihi, susta oli kiva juttu Turkulaisessa city lehdessä ;) leikkasin talteen :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä alkaa niitit ja muu ylimääräinen romu olemaan jo aikansa elänyt! Itse jätin ne taakseni jo puoli vuotta sitten mutta hyvä niin jos jotkuta muuta ne innostavat...

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aurora hirveesti, että oot nähny vaivaa ja viittiny kuvailla tuolla showroomilla vähän tarkemminki noita vaatteita. Monissa blogeissa kun näky vaan yleiskuvia vaaterekeistä, joista nyt ei sinänsä ollu mitään iloa, joten kiitos sulle näistä tarkemmista esittelyistä, vaikka ne vähän myöhässä tuleekin ni ei haittaa yhtään! :)

  VastaaPoista
 7. christina: Se on :)

  H: Haha, juttu oli kiva, kuva ihan hirveä :D

  ninni: No jollekulle niitit voivat olla ihan sitä ominta, elämäntavastakin riippuvaa tyyliä eikä vain trendijuttu.

  kiana: Ole hyvä! Itse en näe järkeä showroomilla vierailussa, jos siitä ei jää mitään muuta käteen kuin muisto macaronsien mausta ;) Sitä varten siellä ollaan, että katsastetaan tulevan kauden vaatteita :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.