torstai 11. maaliskuuta 2010

Selected & A21

Oltiin eilen käymässä nopsaan Selectedin järjestämissä pippaloissa Aleksanterinkadun liikkeessä. Tarjoilussa oli mukana drinkkibaari A21. Tässä muutamia sekalaisia kuvia sieltä...

selected

Mun asussa ei ollut paljon kuvattavaa - joku idea siinä oli alunperin, mutta sitten vaihtelin osia niin paljon ennen lähtöä, että asusta tuli outo sekamelska. Ei hyvällä tavalla outo. :D

selected5

Söpö Essi!

IMG_7420

selected2

Key Items:eistä eniten pidin tästä ylläolevasta takista, jonka pinta oli ihanan tuntuista nahkaa ja kauniisti kulutettu. Mallista ja vetoketjuista en sen sijaan ole ihan varma, allekirjoitanko ne, mutta vetoketjujen vetimet ovat tavallaan rumankivat.

selected3

Petra koitti samaista takkia. Petralle nyt yleensä ottaen sopii ihan kaikki, joten tästä ei ollut mun harkinnoille hyötyä :) Harmikseni en muista tuon hintaa, mutta varmaan jossain parinsadan kieppeillä ainakin pyöritään. Viimeisenä toppi, jota fiilistelin jo Bestsellerin showroomilla aikaisemmin. Siinä on kaksi ohutta kerrosta, joissa molemmissa on edessä hakaset. Hinta 39,95.

selected1

Nyt lähden kipittelemään keskustaa kohti, kuullaan myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Näin noita takkeja Selectedillä, eikä hinta ollut kuin n. 130€ muistaakseni. Ei todellakaan paha, koska takki on kuitenkin aitoa nahkaa.

  VastaaPoista
 2. Asiaan liittymätön kysymys, mutta muistaakseni sinulla on Topshopin pinkit solkikorkkarit? Vastaako niiden koko hyvin ns. normaalia kokoa? Olen aivan rakastunut ko. kenkiin mutta tietenkään ne eivät ole enää nettikaupassa saatavilla. Nyt olisi kuitenkin tilaisuus hankkia kengät, tosin yhtä kokoa normaalia kokoani isompina, joten harkitsen tässä kovasti kannattaako moinen ja siksi kaipaisin vinkkiä. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. toi toppi on kiva, onneks meillä on lahessakin nykyää selected! bongasin sut tänään muuten city-lehdestä :)

  VastaaPoista
 4. nina: Ah, sepä hyvä! Sillä hinnalla voisi tulla ostettuakin :)

  searsons: Joo, on mulla :) Niiden koko on 36, vastaa siis ihan omaani. Vähän mulla on taipumusta akuankkajalkaan, jonka takia ne eivät ole maailman istuvimmat, koska ovat sen verran kapoiset. Toivottavasti saat ne, anteeksi myöhäinen vastaus! :)

  tiiku: Se on! Toisin kuin City-lehden kuva ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.