maanantai 29. maaliskuuta 2010

nopsa

Oon juuri lähdössä töihin, mutta vilkaiskaa vaikkapa sillä aikaa klippi Demi-tv:stä, jossa olin viime viikolla tai ehkä sitä edellisenä haastateltavana. Joka tapauksessa juttu on ulkona nyt, kuvaa klikkaamalla perille :)

Haha miten voi olla et mun toinen kulmakarva on paljon alempana kuin toinen :D Onneks nypin ne eilen, kun ne on näyttäneet tolta :D

9 kommenttia:

 1. Vitsit oonkin jo pari päivää kattonut, että demin sivupalkissa on jotain ihan sun pään näköistä. Mut sit aina on löytynyt joku kiinnostava keskustelu ja oon unohtanut klikata sitä sun päätä. Mut joo, olit se sinä. Oot söpö.

  Ja siis minähän en demitä!

  VastaaPoista
 2. Ihana nähdä sua elävällä kuvallakin, eikä aina vain valokuvissa! :) Tää on I-H-A-N-A-!!!! :D

  VastaaPoista
 3. Hei noloa myöntää, mutta sillon kun toi video tuli demiin, katoin sen ja päätimpä tulla sun blogia tutkailee. Ja eipäs siinä muutaku olin ihan myyty ja nyt seuraan sun juttujas päivä päivältä :--).
  Tommoset haastattelut siis kannattaa !

  Mistä ne muuten keksi just sua sitte haastatella? :o

  VastaaPoista
 4. heidi: Kiitos! <3

  pala: Hahhahah, niin vissiin et ;) Olin joo. Näytän aika hassulle videolla omasta mielestäni. On jotenkin todella outoa katsoa itseäni videolta...

  stiina: Hhahahah oon niin jäätävä tossa :D

  saara: Oi ihana! Loistavaa, että tykkäät :> Noi vaan otti yhteyttä ja kysyi, josko haluaisin tulla mukaan haastikseen :)

  VastaaPoista
 5. Olet ihana! Tää video antoi susta tosi "symppiksen" kuvan, jollaista kuvista ei useinkaan saa koska niissä yleensä olet hieman vakavamman näköinen. Hyvä video, hienoa kun oot niin onnellisen ja iloisen oloinen!

  VastaaPoista
 6. Kiva pätkä! Kiinnitin huomiota siihen, että hymyilet koko ajan :) Blogikuvissa tunnetusti pidät vähän vakavampaa naamaa, joka on OK tietenkin..mutta tästä sain epätotisemman kuvan susta :D

  VastaaPoista
 7. Olipas tosi kiva katsoa toi haastattelu =) Oon tykännyt susta aina muotibloggaajana eniten, mutta nyt oli kiva nähdä että oot tosi valloittava persoona ihan noin "luonnossakin"!

  VastaaPoista
 8. tää video oli ihana, oot tosi symppis! monista muotibloggaajista saa sellasen ihmeellisen hihittelevän/pinnallisen/epäaidon kuvan videoista, mutta sä ja esim. pupulandian jenni (jota on myös haastateltu demiin :D) ootte ihanan aidon olosia videolla!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.