torstai 25. maaliskuuta 2010

light inspis

Ihan ensiksi on pakko kiittää teitä ahkerasta kommentoinnista tuohon edelliseen arvontapostaukseen, ette tiedäkään kuinka tärkeä mulle on tietää, miltä blogi vaikuttaa ulospäin ja millä tavalla se on hyvä/se voisi olla parempi! Kiitos tuhannesti siis :) Itse kun tätä vaan kirjoittelee, ei tule aina miettineeksi, millaisen kokonaisuuden tästä on saanutkaan aikaan...

Tässä pikainen kevätinspiraatio - ylläri ylläri olen todella ihastunut nudeväreihin tänä keväänä jälleen. Oikeastaan todella pelkistetyt asut (kuten Hannelin asu kuvassa vasemmalla) ovat alkaneet kiehtoa mua. Tälle keväälle tarvitsisin ehdottomasti eleettömän LBED:n eli Little Beige Dressin, koska beige/greige/vaaleanruskea sattuu olemaan se mielestäni muodikkain pätkä väriskaalasta tällä hetkellä.
inspiratioo Harkinnassa on siis tuo kuvassa oleva Asoksen hiekanvärinen mekko (toinen oikealta). Vieressä siinä on Acnen mekko, mutta tällä hätää en pysty kyllä paria sataa mekkoon laittamaan. Samalla voisin tilata nuo parit aurinkolasit - isot kissansilmän muotoiset ja kunnon ysäri-ihmeet irroitettavilla aurinkosuojilla. Äidillä oli tällaiset joskus kun olin pieni. Toivottavasti sillä ei enää ole, ainakaan käytössä :D

kuvat: asos.com, facehunter.blogspot.com, hanneli.carousel.no, stylesightings.com

8 kommenttia:

 1. Hannelin asu on tosiaan kaunis! Tykkään rentouden lisäksi siitä, miten on yhdistelty erilaisia beigen ja nuden sävyjä niin, että ne pelaavat yhteen tosi hyvin!

  Kissansilmä lasit on myös upeat, ostin itselleni saman tyyliset (beiget sangat, mutta mustat linssit) pari viikkoa sitten glitteristä :-) Niistä on kuvaakin mun blogin puolella, jos itseäsi sattuisi kiinnostamaan :-)

  VastaaPoista
 2. Hyrr, ihan kylmää ajatus, parisataa mekosta! Aurinkolasit ei oikein iske, ite tykkään vähä erityylisistä :-). Mut isot linssit ne olla pitää! Beige värinä ei myöskään oikein iske...

  VastaaPoista
 3. Itsellänikin on nyt kevään tullen ehdottommasti beigeä mielessä. Beige jakku löytyy, mutta housut ja mekko puuttuvat.
  Vero Modan Very -malistossa on ihana itseäni kiehtova pikkubeige. Jotenkin vaan tällaisena blondina talven jälkeen kalpeana on vaan hankala löytää se oikea itselle sopiva nuden sävy, jossa ei ihan sulaudu yhdeksi köntiksi. Ehkä se voisi olla juuri joku tuollainen hiekansävy...

  VastaaPoista
 4. Ei sarkastisesti vain oikeasti, on ihana jos ihmiset kattovat, että on nakuna, mutta se olikin beige mekko <3 Arskat on kivat, mutta mulle on pahasti jäänyt merkkiaurinkolasivaihe päälle. Mutta siis ysärihomma on kiva..oon muuten miettinyt kans laseihin (varsinkin pyöreisiin) kaulahihnan hankkimista :D Olis niin ihana <3 (join pari lasia viiniä, siksi niin päläpälä)

  VastaaPoista
 5. Hihi, tuo kuvan punasävy-raidallinen takki =)

  VastaaPoista
 6. mulla on ollut tosi vahvat epäilykset koko beigeä asua kohtaa, johtuen siitä ettei katukuvassa ole näkynyt Hannelin asun kaltaisia tyyliluomuksia ! Todella toimiva osu yhdistäessä useampaa hiekan sävyä :)

  VastaaPoista
 7. mä just tilasin tuon asoksen mekon pari päivää sitten! se on kyllä ainakin kuvissa tosi kiva:)

  VastaaPoista
 8. ihania vaatteita:) oon itekkin tykästynyt kaikkiin vaaleansävyisiin vaatteisiin nyt keväällä:)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.