keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kaksi uutta

Tässä pari juttua, jotka olen kahminut kaappiini kevättä odottelemaan. Tarvitsin sen Zaran kuparinvärisen silkkipaidan lisäksi vielä toisen samantyylisen - oikeastaan tämä on vielä löysempi linjoiltaan kuin Zaran tapaus. Eikä nyt ihan tarkalleen ole silkkiäkään, mutta lilan sävyinen harmaa viehätti jo värinä niin paljon, että tämä oli hankittava. Hintaa 29,90€ ja ostospaikkana mikäs muu kuin H&M.
paita

Toinen uusi ihastukseni on egyptiläinen koru, jonka tilasin eBaysta. Maksoi $16,50 eli 12,20€. Näitä on muuten jäljellä vielä, täällä samalla myyjällä.
koru

Mun piti kertoa vain näistä kahdesta, mutta suosikkiblogejani selatessa törmäsin Columbinen blogissa kuvaan Mangon kengistä, jotka ovat lähestulkoon juuri sellaiset, kuin tahtoisin itselleni. Yhdet puukengät itseasiassa odottavat mua postissa, mutta ne ovat kyllä aika erilaiset kuin nämä. Eikai kenkiä voi olla liikaa...? ;)
mango1

Onko joku nähnyt tällaisia Suomen Mangoissa?

Something that I've aready bought (H&M shirt 29,90€ and Egyptian necklace $16,50) and something that I crave: wooden clogs from Mango.

8 kommenttia:

 1. Hei, testasin juuri hetki sitten tilata Mangon nettikaupasta kenkiä. Tulivat erittäin nopeasti suoraan kotiovelle/työpaikalle (DHL) toimitettuna alle viikon sisään ja kulut jotain 5 euron kieppeillä. Sisällä oli lisäksi bonuksena kangaskassi. Ja mikä parasta - jos tuotteisiin ei ole tyytyväinen, voi ne palauttaa lähimpään kotimaan Mangoon. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, onpa hienoja ostoksia :) Toi silkkipaita on kyllä upea!

  VastaaPoista
 3. Just sattumalta huomasin, että tollaset kengät MUSTANA olis nelly.comissa, ei näytä kyllä olevan ton värisenä. :(

  VastaaPoista
 4. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/mango-766/sandal-mule-c-766035-14/

  Tässä linkki Nellyssä oleviin kenkiin : )
  xx

  VastaaPoista
 5. moikka, mulla on ollu toi hm paita ehkä 1 kk ja meni riki jo parin keran jalkeen, so hold on to your receipt!!

  VastaaPoista
 6. vinkkinä muuten, että zarasta saa melkeen samanlaisia kenkiä..!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.