tiistai 23. maaliskuuta 2010

jännää

Tänään osallistuin yhteen superkivaan juttuun, nimittäin kahden Kallion lukiolaisen kouluprojektiin, joka on muotoa radiohaastattelu. Oma haastatteluni käsittee muotibloggaamista, vähän mua ja muuta - koko juttu tulee ulos vähän isommassa muotibloggaamista koskevassa paketissa pääsiäisen jälkeen. Olen vähitellen vissiin pääsemässä tästä oman äänen kuulemiskammosta, mutta silti jännittää, josko ääni oli ihan kamalan jännittynyt ja sitä myöten kamala nasaaliääni :D
rytmi
Yllä haastattelijatytöt Miranda ja Laura ja alla minä peruskiirevaatteissani eli armeijatakissa, Indiskan huivissa ja Chanel olalla. Jos teitä kiinnostaa, niin vinkkailen tästä sitten uudelleen lähempänä itse ajankohtaa! :)

Tämän päivän puolella vielä Kello Viiden Tee -arvonnan voittaja, stay in touch...

9 kommenttia:

 1. Hei tuli mieleen, että tunnetko koskaan extrapaineita pukeutumisen suhteen, kun sua haastatellaan bloggaamiseen liittyen tai olet jossain tilaisuudessa, jossa paikalla on muitakin bloggareita? Tarkoitan, että tuleeko sellanen fiilis että nyt on oltava erikoisen tyylikäs kun on kerran muotibloggaaja? Kiva blogi :)

  VastaaPoista
 2. Moi, halusin vaan sanoa, että sulla on ihan käsittämättömän kauniit kasvot (ja hiukset sopii niihin tosi hyvin)! Voisin painella sun kuvan kanssa Rolf Nordströmin pakeille :D Ja kiitos blogista, sulla on inspiroivia asuja, vaikka kaikki ei omaan tyyliini ihan istuisikaan... mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Sä näytät NIIIIIIIIIn Mi Grönlundilta! levottomat kolmosessa sen jotkut asutkin muistutti mun mielestä sun mahd. bisneslookkia :D

  VastaaPoista
 4. En tiedä, oonko tän asian suhteen jo myöhässä, jos näitä enää ei Zarasta löydykkään, mut ajattelin kysäistä, että minkä hintanen se sun viittas on? Oon niin iskenyt silmäni siihen ja se tupsahtelee netistä tasaisin väliajoin esille erinäisissä yhteyksissä et pakkohan tässä se on kohta hankkia (jos vaikka rahat riittäis köhköh). Vai tiedätkö muuta paikkaa, mistä vois samantyyppisiä viittoja löytää Helsingissä?

  VastaaPoista
 5. Jee Miranda on mun hyvän ystävän tyttö...toivottavasti tulee hyvä juttu.

  VastaaPoista
 6. ansku: Hih, ei ole :) Tänäänkin luotin vain perusasuuni, kun oli kiire :) Kiireettömämpinä aamuina ehdin pohtia pidempään ja kasata enemmän kokeilevaa asukokonaisuutta, kuten esim. blogimiitteihinkin ehtii miettiä jotain mielenkiintoista päälle. Sinänsä mitään paineita ei ole kyllä! Kiitos paljon!

  hanna: Hahah, oi ei kiitos ihana! :D Näytän eri kulmissa ihan erilaiselta, mutta kommenttisi ilahdutti kyllä mielettömästi juuri tänään rumuuspäivästä kärsivää mua :)

  laura: Joovai? :D Mi Grönlund on kyllä ihan mielettömän kaunis, kiitos kiltti kohteliaisuudesta :>

  kivaa: Ää, ostin viitan Zaran alennusmyynneistä :P Se maksoi silloin vissiin 59 euroa. Ainakin Lacostella on samanlainen, jos ihan samaa Zaran versiota ei enää löydykään...

  absolut 40+: Ah, Suomi on pieni! Tytöt osasivat kyllä asettaa hyviä kysymyksiä :)

  VastaaPoista
 7. kello viiden tee wtf??? vähä liian hienostunutta meikän makuujeeeee

  VastaaPoista
 8. Haaah pöh hyvät kaverit, eikä oo paljastanut tämmösiä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.