torstai 11. maaliskuuta 2010

Get the style.

Edelleen jatkan tätä suosikkikevätvärieni pakkosyöttöä teille ja kyhäsin huvikseni kollaasin Miroslava Duman ihanan asukokonaisuuden ympärille. Aivan vastaavia vaatteita en mistään perusputiikeista löytänyt, mutta tässä tyylillisesti ja värimaailmallisesti matchaava budjettiversio neidin asusta.
miroslava

ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: housut Asos, viitta Zara, kengät Asos, vyö Asos, aurinkolasit Asos, toppi Nelly, toppi GinaTricot, housut GinaTricot, vyö Asos

Toivottavasti teihin ainakin alkavat jo pian kolahtaa nämä kevätvärit, sillä tällä nude-beige-ruskea -linjalla tullaan varmaan etenemään tasaisen varmasti pienin hairahduksin koko kevät. Kaduilla näkyy asvaltti miltei kokonaan täällä Helsingissä ja aurinko paistaa, vihdoinkin. Lasken jo päiviä siihen, jolloin voin vetäistä taas kunnon korkkarit jalkaan :)

Copy Miroslava's style by these items: trousers Asos, cape Zara, shoes Asos, belt Asos, sunglasses Asos, top Nelly, top GinaTricot, trousers GinaTricot, belt Asos

9 kommenttia:

 1. Minun puolestani voit jatkaa suosikkikevätväriesi pakkosyöttöä juuri niin kauan kuin haluat; sattuvat olemaan myös omia lemppareitani. Olen yrittänyt löytää kuvan mukaisia housuja jo pidemmän aikaa, mutta vielä en ole onnistunut.

  Korkkarikelejä odotellessa... itse lähdin tänään kotoa kumppareissa. Huoh. Joskus tyyli on vain pakko hylätä käytännöllisyyden nimissä.

  VastaaPoista
 2. aih.love the style!

  p.s.löysin vastikään kirpparilta aikas kopio aurinkolasit noista ruskeista:)

  VastaaPoista
 3. Mä löysin itelleni nettikirpparilta saman tyyliset housut ku tossa kuvassa !
  Antaa tulla vaan, istekkään en oikeastaan muun värisiä vaatteita nyt ole ostanu, paitsi tietysti perus mustaa mistä en luovu ;)

  Mistä ne sun army kuosiset shortsit oikein on ? Ja onko niissä korkea vyötärö.

  Kiitos taas :)

  VastaaPoista
 4. ihan vaan jotta palauttaisin sekä sinut, että itseni takaisin maanpinnalle niistä keväthaaveista, ajattelin kertoa että ensiviikoksi on taas luvattu niitä pakkasia!! se siitä keväästä... rrr

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään kaikista kollaasin vaatteista ja asusteista erikseen, mutta tuo Miroslavan asu tuo pelottavasti mieleen äitini tyylin vuodelta 1988, eli ei kiitos, oli kuinka muodikasta tahansa! Clubmasterit on ihan ykköset, en malta odottaa että pääsen käyttämään niitä!

  VastaaPoista
 6. Mäkin oon viime aikoina inspiroitunut Chloén kevätmallistosta ja ruskeista sävyistä. Kauhea metsästys kaupoissa käynnissä :)

  VastaaPoista
 7. LOVE her, as I love your blog. I've linked you on mine. :)

  xx

  VastaaPoista
 8. Nuo MD:n housut on ihanan väriset! Olen yrittänyt metsästää tuon väristä boleroa jo jonkin aikaa kevättä varten :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.