tiistai 9. maaliskuuta 2010

dressed to welcome spring

Vihdoin otettiin pari kuvaa rakkaasta mekostani! Epäilyksistäni huolimatta totesin, että ihan hyvin se sopii tällaiselle normaalipainoiselle ja lyhyehkölle ihmisellekin. Itse asiassa se tietystä kulmasta katsottuna jopa pidentää mua. Mekko on ihanan ohut ja pehmeä, tekisi mieli pitää sitä yllä jatkuvasti kotonakin. Jotenkin tosin tuntuu hassulta liikkua ympäriinsä näin pitkän helman kanssa, joten sitä tulee jatkuvasti nosteltua. Pätkäisin päättelemätöntä helmaa jo vähän omaan pituuteeni sopivaksi, mutta ilmeisesti pitäisi raaskia napsia vielä pari senttiä lisää pois...

dresslove

takki/jacket 2nd hand, laukku/bag A.Wang, mekko/dress Acne, kengät/shoes Zara, hanskat/gloves MQ Stockholm, rannekoru/bracelet Indiska

Tässä toisessa kuvassa mekko on ilman takkia. Painotan, olen normaalipainoinen ihminen suht lyhyessä varressa (165cm), joten toivottavasti kukaan ei ole kuvitellut mitään muuta, että omaisin supermallimitat tai mitään hassua ja järkyttyisi tästä. Tältä mekko kuitenkin näyttää yhdessä kulmassa kävellessäni. Yritettiin lähteä taiteelliselle linjalle, mutta se nyt oli vähän kaukaa haettua kuvilta, jotka sijoittuvat porraskäytäväämme :)
dresslove1

Täytyy tosin myöntää, että pitkä mekko on kuin onkin myös melko armoton, joskaan ei niin ankara kuin aikaisemmin ajattelin. Toivottavasti saan hankittua kesään mennessä myös sen kuuluisan kesäkunnon tämän mekon avulla ;)

PS. Osa kommenteista, mukana myös mun vastauskommentit, ovat jostain teknisestä viasta johtuen joutuneet bittien taivaaseen. Uusi yritys piakkoin...

There's me, wearing my new Acne dress. I'm in love. I actually think that it makes me look taller. I try to convince myself that even people with normal body can really wear this dress... ;)

25 kommenttia:

 1. Ihana ! näyttää julmetun hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Muakin aina kiehtoo maximekot, mutta jotenkin pelkään, että tuntisin itseni teennäiseksi kokopitkässä. Mutta maybe someday mäkin vielä uskallan!

  VastaaPoista
 3. Älähän, Aurora, höpsi. Näytät oikein kauniilta (ja sirolta) tuossa mekossa. :)

  VastaaPoista
 4. tuo mekko on aivan ihana! tahtoo kans maximekon ja heti! :(

  VastaaPoista
 5. vau! tuohan on ihan mieletön ja oman maksimekon hankintahalu jatkaa kasvua :--) erityisen iso bonus nuo pystyraidat.

  VastaaPoista
 6. Cool! Itse en osaisi ikinä pitää tuollaista, mutta sinä kannatt asusi aina upealla tavalla. : )

  VastaaPoista
 7. Olet mahtavat ja rohkea vaatevalinnoissasi!
  äläkä höpötä siellä mallinmitoista,tuo toimii päälläsi loistavasti!:)
  u rock!

  VastaaPoista
 8. Näytät upealta tossa mekossa!
  Niin kuin muutkin sanovat: toimii päälläs loistavasti! :)

  VastaaPoista
 9. Onpas hyvännäköinen mekko! Antaa kyllä ihan uuden näkökulman aiheeseen kokopitkä hame, tähän asti olen kuvitellut niiden olevan kamalia samettirytkyjä... :) Ja kyllä, yllättävän hyvin se sopii vaikka ootkin lyhyempi!

  VastaaPoista
 10. judy and the dream of horses10. maaliskuuta 2010 klo 3.30

  Sulla on ihana naisellinen vartalo! Ite oon 173 ja aika laiha ja poikamainen vartaloltani ja oisin paljon mieluummin ton vartaloinen! Näyttää hyvältä sulla tuo! :)

  VastaaPoista
 11. Raidallinen maxi näyttää mielstäni paremmalta sinun päälläsi kuin mallien päällä. Tuot siihen sopivasti muotoa ja se laskeutuu kauniisti. Mallien yllä se on minusta näyttänyt vain roikkuvalta yöpaidalta.
  Ja hei, olet kyllä rohkea ja hoikka nainen!

  VastaaPoista
 12. Näytät tyrmäävän hyvältä! Maximekko tuo nätisti ja "linjaa rikkomatta" naiskehon kaaret esiin. Upea! Voi kun tulis kesä ja pääsis kaivamaan oman maxinsa esiin..

  VastaaPoista
 13. Kiva mekko, mutta pitääkö Acnen mekkoa itse lähteä vielä nyrhimään..iiks, kuulostaa meikäläisen korviin pelottavalta :D

  VastaaPoista
 14. mun niin tekis mieli lähtee kuvaa sua ton mekon kanssa!

  VastaaPoista
 15. Arvasin oikein, näyttää upealta! :)

  VastaaPoista
 16. Mallien päällä toi mekko ei mun mielestä näyttäny yhtään hyvältä, mutta sun päällä se on upea!

  VastaaPoista
 17. Tuo rannekoru on myös upea :)

  VastaaPoista
 18. Hah, näytät joltain kassialmalta :D Siis oikeesti...kato ny joskus hyvänen aika mitä puet päälles -__-

  VastaaPoista
 19. Vau, näytät tosi hyvältä tuossa mekossa! Aivan upea!

  VastaaPoista
 20. Todella hyvännäköinen mekko! Näytät seksikkäältä.. ;) Rohkea valinta, raidat pukevat sua.

  VastaaPoista
 21. saat tuon mekon näyttämään niiin hyvältä!

  VastaaPoista
 22. Hei hölmöliini, näytät upealta, pois turha vaatimattomuus!! Naisellinen vartalo on paras, ja ihana toi koko asuyhdistelmä!
  Sä halusit ne Burberryn korkkarit, voi että mä haluan ne Fendit!!! <3

  VastaaPoista
 23. upea mekko, tai oikeastaan enemmänkin, että mekko näyttää upealle sinun päälläsi! olen tyyliltäni aivan erilainen kuin sinä ja useimpia vaatteita en voisi kuvitella itse käyttäväni, vaikka mielenkiinnolla seurailenkin blogiasi. olen näiden nilkkapituisten mekkojen kanssa ollut arka, juuri siitä syystä että pääni sisällä nämä näyttävät hyvälle vai superpitkän ja supersuperlaihan ihmisen päällä. mut todistit pointin vääräksi, näyttää hyvälle, erittäin hyvälle!

  VastaaPoista
 24. En läcker klänning på en vacker Aurora! Hälsningar från Winter Wonderland = Turku. Knus og klem, Malenami

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.