perjantai 12. maaliskuuta 2010

Basically casual

Tässä eilisen asu, jolla käväisin kaupungilla. Tänään mennään yhtä tavallisella asukokonaisuudella - joskin takki saa vaihtua jälleen villakankaaseen ja sukkikset farkkuihin. Juuri kun pääsin juhlimasta kesän tuloa, niin tänään otti ja satoi lunta.
12032010

armytakki/army jacket 2nd hand, hame/skirt H&M, t-paita/t-shirt Acne, kengät/shoes Acne, laukku/bag A.Wang, rannekorut/bracelets Indiska&COS, lippis/cap from Tokyo

Oon näköjään vihdoin kahden vuoden bloggaamisen jälkeen oppinut tuon muotibloggariposen jaloille, se tuli kaiken lisäksi aivan luonnostaan ainoaan julkaisukelpoiseen kuvaan. En oo ihan varma kannattiko omaksua. ;) Nyt lähden lukemaan koululle, adios.

9 kommenttia:

 1. toi takki on aivan yli hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu, sopivasti toisiinsa nähden erilaisia asioita, tykkään!

  VastaaPoista
 3. UPEA asu! Tykkään kaikesta:)

  VastaaPoista
 4. Hei. Olisin ihan aiheen vierestä kysellyt kun katsoin vanhoja postauksiasi. Mistä olet Louis ghost tuolin ostanut ja paljon se maksoi? Hintoja ku vertailee niin eri sisustusliikkeissä vaihtelee aikalailla.

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
 5. ninnii: Kiitos! Se oli kyllä yllättävän hyvä ostos :>

  joy: Kiitos!! :)

  annana: Oi kiitos :)

  johanna: Ostin sen Kartellin omasta liikkeestä, olisiko maksanut jotain 235 euroa. Stockalla voi olla edullisempi, en osaa sanoa. :)

  VastaaPoista
 6. nyt täytyy sanoa, että IHANA ASU! ihanin vähään aikaan=) (johtuu varmaankin siitä, että rakastan armyn vihreetä takkia yhdistettynä tollaseen raitaan) :)

  VastaaPoista
 7. möy: Kiitos! Armyvihreä takki tulee satavarmasti näkymään täällä usein tänä keväänä! :)

  VastaaPoista
 8. Tämä asukokonaisuus on yksi parhaistasi. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.