tiistai 30. maaliskuuta 2010

Arvonnan voittaja

Kiitos ensin ihan mielettömästi teille kaikille vastanneille! Oli ihana lukea pitkiä kommentteja siitä, miten suhtaudutte blogiini ja mikä on hyvää tai sitten taas parannettavaa. Moni toivoi ns. henkilökohtaisempia postauksia ja enemmän juttua omasta elämästäni - voin yrittää jokusen postauksen tehdä, mutta olen kait tottunut pitämään tietyn linjan. Sen sijaan toisella tavalla henkilökohtaisia postauksia - kuten vaikka jotain "tyylin kehittymistä" ja vanhoja kuvia minusta voin yrittää etsiä tänne iloksenne :) Suurin osa oli kuitenkin sitä mieltä, että blogi on hyvä tällaisenaa, joka on tietenkin ihaninta kuulla. Pidemmittä jorinoitta kuitenkin itse asiaan...

Jälleen vanhaa ystävääni random.org:ia käyttäen sain arvonnalle voittajan, joka löytyy kommentista nro 76. Kommentin on jättänyt "Kaislaaa", jonka jättämään mailiosoitteeseen lähtee nyt mailia! Jos hän ei vastaa, niin uusi voittaja arvotaan perjantaina :)

kaislaaa says:
25.03.2010 at 15:12 (Edit)
Mun mielestä sun blogisi on toiminu tosi hyvin vaikka me lukijat ei ollakkaan saatu kauheesti toivoa mitään. Tykkään erityisesti sun tyylistä ja siitä lifestyle- osiosta, kun joskus niitä muotijuttuja on vähän liikaa. Mutta sekin kuuluu suhun että seuraat niin tiivisti kaikki catwalk-jutut että ei niitä kauheesti muuttelemaankaan:)
Ehkä olisi vielä kivoja postauksia sellatteet joissa esittelet vaikka sun kotia, tai parhaimpia vaatteita. Tai kerrot sun normaalista päivästä, vähänniinku Päivä Auroran kanssa – tyylisesti:)
Olis muutenki kiva tietää vähän enemmän sun elämästä, koska aika paljon vaan keskittyy vaatteisiin ja muotiin, kun kaikki tietää et kuitenkin oot paljon enemmän !


Onnea Kaisla! Max Factorin pussi lastattuna meikeillä lähtee sinne suuntaan :>

2 kommenttia:

  1. Hassua kuinka joillekin on niin tärkeää lukea toisen henkilökohtaisesta elämästä, mielestäni tämän blogin paras puoli on juuri se muodinläheisyys! :) Ja onhan Auroran Henkarit sentään ensisijaisesti muotiblogi, ei hömppä-lifestyle-blogi.

    VastaaPoista
  2. Huh joo ei todellakaan mitään lifestyle-juttuja tänne enempää, tähänastinen linja on hyvä! Suomessa on varmaankin alle 10 ns.oikeaa muotiblogia, pidäthän tämänkin jatkossa yhtenä niistä :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.