maanantai 15. helmikuuta 2010

Zara online shop?

Tämä on varmasti vanha uutinen monelle, mutta taisin unohtaa kertoa täällä, että luin jutun, joka mukaan Zara avaa nettikaupan ensi kesän lopulla. Ensi syksyn mallistot ovat sitten saatavilla sieltä, vaikka asuisi paikkakunnalla, jossa Zaraa ei ole!
zaraonline
Kauppa avautuu näillä näkymin vain Euroopan maihin ensiksi, mutta kerrankin ollaan sillä puolella, joka saa nauttia ensimmäisenä uudesta jutusta eikä siellä about vikassa aallossa ...terveisiä Topshopille ;) Tässä yksi piristävä asia sitten ensi syksyn kynnyksellä, kun ne (vielä puhkeamattomat!) lehdet alkavat jo tippua. :D

EDIT: Noniin, tulihan se joy spoiler sieltä ja nettikauppa ei tulekaan heti tänne pohjoiseen näillä näkymin. Pahoitteluni turhasta iloitsemisesta :/

Spanish fashion store Zara opens an online shop in the beginning of next autumn. Old news, yes, but forgot to publish it here...

19 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! IHANAA! jeejeejeejee!

  VastaaPoista
 2. Uusi uutinen minulle ! Mutta siis aivan mahtavaa täytyy kyllä sanoa!: ) Tätä on niin odotettu.

  VastaaPoista
 3. Haistat kyllä nää uskomattomat uutiset!! Oo. Entäpä se Monki ja Weekday - tiedät varmaan tarkempaa ajankohtaa niiden avautumiselle? Toukokuussa ilmeisesti.

  VastaaPoista
 4. On aivan mahtavaa :) tätä on odotettu. Ja olinkin aivan täpinöissäni kun tästä kuulin!

  VastaaPoista
 5. Tosta en ollukaan kuullu! :o Huippu juttu!

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava uutinen! Niin monet kerrat olen kironnut, ettei tästä piskuisesta kylästä nimeltä Tampere löydy Zaraa. Tämän uutisen jälkeen sitä ei enää tarvitakkaan. ;)

  VastaaPoista
 7. ihanaa! tuo zara kun on sadan kilometrin päässä turussa niin ei ihan joka päivä pääse haistelemaan ihanuuksia :--)

  ainoa miinus on se, ettei zaran sivut ikinä lataa koneellani? aina vaan pyörii se nk.rulla näytössä että ladataan. alan vähän ihmettelemään, kun kaikki muut kuitenkin toimivat.

  VastaaPoista
 8. Esimerkiksi Tamperelaisille tämä on todella hyvä uutinen. En voi mitenkään ymmärtää miksi siellä ei ole Zaran liikettä. Asuin Tampereella monen monta vuotta, ja kaupungin vaatevalikoima oli muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta käsittämättömän surkea.

  Itse Helsingissä asuvana en todennäköisesti tule nettikaupasta mitään tilaamaan, sillä en voi ostaa ko. kaupasta kenkiä lukuunottamatta mitään kokeilematta. Lisäksi mun mielestä osa Zarassa käymisen mukavuutta on nimenomaan niiden vaatteiden hypistely ja kiertely. :) Useimmiten poistun liikkeestä tyhjin käsin, mutta tyytyväisenä.

  VastaaPoista
 9. saan kai huudella vinkkiä heartbeatsille täällä sivullasi -viimeisimmän flashin lataaminen taitaa auttaa! -Ainakin itselläni auttoi. Minä olin muuten kuullut, että verkkokauppa aukeaisi nyt jo keväällä? Tosin tämä on tosi vanhaa tietoa, eli aikataulu on saattanut muuttua jo moneen kertaan. Huippuhomma, jokatapauksessa! -Ihan näin Helsinkiläisellekin, joka ei vain jaksa ryysiä jonoissa :)

  VastaaPoista
 10. vitu jees!!!!!!!! aina ei jaksa kävellä 600 m lähimpään zaraan vaikka postikin on kauempana!!!

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa ihan hyvältä näin helsinkiläisenkin näkökulmasta, kun Zarassa on monesti uutuuksista peruskoot samantien loppu. Musta tuntuu vaan että Zarassa kokojen vaihtelu on vähän suurempaa tuotteiden välillä kuin muissa liikkeissä, mikä tuo omat ongelmansa nettiosteluun.

  VastaaPoista
 12. On kyllä mukava uutinen, vaikka en oikein mitään vahvistettua tietoa löytänyt mistään silloin kun ekan kerran kuulin asiasta - ei Zaran sivuilla, ei Zaran Facebookissa ym. Vaikka ajankohtakin mainittiin monessa blogissa ja lehdessä (syksy). Mutta koska siitä kirjoitellaan niin monessa paikassa, pakko uskoa :-)

  VastaaPoista
 13. Jippii, jee, mahtavaa! Tämä tyttö on ainakin ihan onnensa kukkuloilla tämän uutisen kuultuaan. :)

  VastaaPoista
 14. Höh, mieletön pettymys! Miksi ihmeessä Zara ei voi kertoa asiasta missään julkisesti kunnolla, kun nyt sitten nettikauppaa on rummutettu ympäri Pohjoismaitakin ja se ei tulekaan? Viitaten juuri siihen, että kukaan ei ole missään, Zaran sivuilla tms, nähnyt virallista "press releasea" tästä, mutta kaikkialla asiasta tunnutaan kuitenkin tietävän.

  VastaaPoista
 15. ilonpilaaja on englanniksi spoilsport, joy spoiler ei tarkoita mitään. ei oo tarkoitus olla mitenkään töykeä, jäi vaan häiritsemään tämä! :)

  VastaaPoista
 16. Suomalaisessa käytössä oon kuullut joy spoileria enempi, tarkoituksenahan on vain saada ajatus perille :)

  VastaaPoista
 17. Tampereella kuului ensin "Jeeee!" ja sitten "Voi räkä" :(

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.