perjantai 5. helmikuuta 2010

Työpäivän asu

Tänäänkin olen vielä ollut aivan väsynyt muotiviikosta, mutta raahauduin sentään töihin. Soitin sinne hotelliimme niiden takkien takia ja he lähettävät ne Suomeen. Huh. Vaati kyllä vähän kaverin patistelua siihen soittoon - edelleen mulla on vähän kynnystä soittaa ns. outoihin paikkoihin. Jotenkin oli melkein helpompi ajatella, et "no, nehän olivat ihan edullisia ja kaikkea, viittiikö sitä nyt soittaakaan"... Tässä päivän asu, jolla kävin duunissa tänään. Sain vasta työpaikalla tietää, että tänään otetaan työkäyttöön kasvokuvat kaikista, joten tietty olis ollut kiva meikata vähän sitä ennen :)
päivän

faux fur/tekoturkis 2nd hand, villatakki/cardigan Tiger of Sweden, t-paita/t-shirt Monki, farkkushotsit/denim shorts Weekday, kengät/shoes Acne, hanskat/gloves MQ Stockholm, kassi/bag Dagmar

Hyvin ruotsalaispainotteinen asu tänään, vahingossa. Eilen huitelin väsyneenä kaupungilla se Zaran viitta päälläni, kun joku vanha siististipukeutunut mies pysäytti mut. Ensin olin vähän ärtynyt, mutta kun hän sanoi pysäyttäneensä mut sanoakseen vain, että vilken kvinna!, niin sulin kyllä hymyyn. Joskus väsyneen päivän piristys tulee sieltä, mistä sitä vähiten osaa odottaa. ;)

This is how I looked like today. I was just too tired to think about anything else than just a cosy outfit - which turned out to be very Swedish if observed by the labels ;) I left two of my jackets to our hotel in Stockholm. Like my winter jacket. I guess it'll be very furry week this week ;D

14 kommenttia:

 1. Oiiijj, sööttiä! Mun päivä pelastui kerran sillä, että eräs vanhempi siisti herra pysähtyi kadulla puuskahtaakseen arvostavasti, että "Onpa ihanat hiukset...!". Tuollaisia kohteliaisuuksia lisää :) Ihailen rohkeuttasi pukeutumisessa, hieno tyyli, kannat vaatteesi todella upeasti!

  VastaaPoista
 2. Olipa ihanan yllättävä komplimentti! Jotenkin sitä harvemmin odottaa kaduilla pysäyttelijöiltä vain puhtaita kehuja ilman taka-ajatuksia, ja sellaisten saaminen tuntuu ihan superkivalta :).

  VastaaPoista
 3. Muakin aina pelottaa soittaa kaikkiin outoihin paikkoihin! Sitten kun puhelu on ohi niin yleensä vaan naurattaa että mitä ihmettä mä tätäkin stressasin :)

  VastaaPoista
 4. heh mäkin panikoin aina kun jonnekin outoon paikkaan pitäis soittaa. En tajua, mikä siitä tekee niin vaikeeta kun muuten en mitenkään ujo ole, mutta joku noissa puhelimissa on vaan niin inhottavaa :) Ehkä tän takia oon jo puoltoista vuotta ollut aikeissa soittaa hammaslääkäriin, mutten oo vieläkään saanut aikaseks. Eihän sillä oo niin väliä, että viisaudenhampaita aina välillä kolottaa... :)

  VastaaPoista
 5. Kummastuttaa että joku viittii oleilla tuolla lumessa ja pakkasessa ohuissa sukkiksissa, shortseissa, takki auki, ilman pipoa ja epälämpimät hanskat kädessä vaan näyttääkseen hyvältä, pyhpyh.

  VastaaPoista
 6. Eiks ollu! :D Mun mielestä ihmisten pitäisi enemmän ilahduttaa toistensa päivää tuolla tavoin, osaisimpa itsekin olla noin välitön! :)

  VastaaPoista
 7. Oli tosiaan :> Joo, ensinhän itsekin ylös katsahtamatta ajattelin vain, että "mitä tuo juoppo tuolla huutelee"...

  VastaaPoista
 8. Niinpä! Siinä on joku kynnys, en vaan tosiaan tajua miksi, ainahan se itse asian selvittäminen kuitenkin hoituu helposti :D

  VastaaPoista
 9. Hahhahah, no mä oon vetkutellut hammaslääkärin kanssa jotakuinkin 3 vuotta :D Mutta se ei kai johdu soittopelosta, vaan lähinnä siitä, etten todellakaan halua hampaitani porattavan..

  VastaaPoista
 10. Joo, eihän se takki tosiaan ole auki vaan tuon kuvan vuoksi, jotta paita näkyisi. Meillä täällä Helsingissä oli eilen about -1°C.

  VastaaPoista
 11. Love the faux fur coat! I want one like that!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 12. Ihana 'vilken kvinna' :D Joskus ventovieraat voivat todella pelastaa päivän :) tai sitten ihan kamalaa..tosta vain tuli mieleen miten se yks (nå ehkä et ole törmännyt tähän, mutta mahdollista on) kerjäläisnainen, joka ahdistelle Aleksanterinkadulla Kämpin ulkopuolella! Mua niin ahdistaa se..se tulee aina (se on AINA siinä) sanomaan 'rouva, rouva!!' ja AINA kun hennesin ohi kävelee.. Tuijottaa ja tulee lähelle :P creepy..

  VastaaPoista
 13. Love the layering of the outfit, lovely

  xx
  FashionCloud

  VastaaPoista
 14. mistä toi huivi on ?? ihana asu :) ja varsinkin tuo huivi

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.