tiistai 23. helmikuuta 2010

True hunters collect heads

unique
Tällaista stailausta nähtiin Topshop Uniquen f/w 2010 -näytöksessä Lontoon muotiviikolla. Muuten mallisto ei ollut kovin kummoinen, mutta stailauksesta annan kyllä 10+! Turkiksia on nähty noin joka toisessa näytöksessä nyt käynnissä olevilla muotiviikoilla, mutta Topshopilla on pokkaa olla rohkeasti erilainen tämänkin suhteen. Jos lähdetään leikkimään metsästäjämeiningilla, niin tehdään se sitten kunnolla :)

EDIT: Topshopin tapauksessa ei siis ole kyse oikeista turkiksista, vaan tekoturkiksista.

Pitää näyttää teille vielä jo menneeltä NYC Fashion Weekiltä mun yksi lemppari, nimittäin Proenza Schouler. Mallisto on mun mielestä yksinkertaisesti mahtava! Givenchyn sytyttämä graafisten printtien himo ei mussa ota laantuakseen ja tällä linjalla mennään myös PS:n näytöksessä. Mallistossa on juuri sopiva ripaus klassisuutta sekoitettuna mielenkiintoisiin kuvioihin ja yksityiskohtiin.
proenzaschouler

Yllä parhaita paloja näytöksestä. Ihastuin erityisesti takkeihin, vekkeihin, erikoisen värisiin turkissomisteisiin ja noihin flirttaileviin stay-upeihin. Kengistä ja laukuista kaipaisin tarkempia kuvia, ne näyttävät myös todella herkullisilta! Sotkuinen tukka keskijakauksella ja tummaa huulipunaa, tämän talven kuumin look ei ole siis vanha ensi syksynäkään. Tänään muuten tulee Burberry Prorsumin näytös, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Tänään kello 16.00 (eli 18.00 meillä), live show näkyy täällä.

kuvat: style.com

11 kommenttia:

 1. sääli että noista turkiksista edelleen vouhotetaan, eikö ne vois jättää jo omaan arvoonsa. olipa miten siistejä, niin silti ehdottoman väärin. oksettavaa.

  VastaaPoista
 2. Mä haluan noin hirvensarvet aamun ruuhkabussiin.

  VastaaPoista
 3. Tässä puhutaan hieman huolimattomasti turkiksista ja Topshopista samassa lauseessa... Topshop kun on mukana Fur Free Retailer ohjelmassa, jolloin he sitoutuvat olemaan käyttämättä aitoa turkista missään tuotteissaan ja osoittavat näin tekemällä että voit olla yyber cool tekemättä sitä elämän kustannuksella.

  VastaaPoista
 4. Turkikset näyttää hyvältä, mutta en itseni päälle osaisi kuvitella tekoturkistakaan. Proenzan näytös näyttää tosi hyvältä, upeat noi mekit ja hiukset!

  VastaaPoista
 5. Oon ihan samaa mieltä kuin norppi.

  VastaaPoista
 6. voisiko blogisi käydä enää yhtään tylsemmäksi. auroran henkarit=auroran googlaamat näytöskuvat? jep, poistan blogilistalta.

  VastaaPoista
 7. Proenza Schouler on ollut kovin munkin mieleen, makeita värejä ja muotoja!
  Hyvä otsikko btw ja mukavaa sisältöä blogissa. Kai postaat jotain Burberry Prorsumista, mä oon fani, mutta live-juttu meni ohi. Pitää hakea kuvia sitten jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 8. Oho, ompas näyttävä tuo Topshopin mallisto!

  VastaaPoista
 9. norppi: Topshopin turkikset ovat tekoturkista, niistä vouhottaminen lienee hieman eettisempää kuin yleinen turkisvouhotus ;)

  linda: Hahhahahah :'D Se olis hyvä!

  anonyymi: Korjasin varmuuden vuoksi "edit"-kohdan tuohon :)

  sofia: Proenza on kyllä yksi parhaista :)

  tannttu: :)

  huoh: Kyllä voisi, mutta jos ei meno miellytä, niin asiaa kannattaisi yrittää korjata ehdottamalla muunlaista sisältöä eikä yrittämällä uhkailla jollain mulle yhdentekevällä asialla. Näytöskuvia ei myöskään ole googlattu, ne ovat style.com:sta, suosittelen!

  anna n: Kiitos! Postaan varmasti, kunhan saan kuvat käsiini :)

  sirpa: Se on tähän mennessä hienoiten stailattu näytös muotiviikoilla! :)

  VastaaPoista
 10. hah, uhkaillut sinulle yhdentekevällä asialla? se ei ollut uhkailua, ennakoin vastauksesi olevan jotain "ei oo pakko lukee jos ei miellytä", joten vastasin otin siihen kantaa jo etukäteen. luulin että kommentistani ilmeni se, että MIKÄ TAHANSA sisältö olisi tervetullutta näytöksiä lukuunottamatta.
  kiitti vinkistä, beib! ;p

  VastaaPoista
 11. Käytännössä tapasi ilmaista asia etukäteen käy lähinnä uhkailusta (ts. etukäteiskommentointi asiaan, jota ei ole todettu), ymmärsit sitten mitä tarkoitan tai et. Mulle sen sijaan on yhdentekevää, kuinka monta tilaajaa Auroran henkareilla on Blogilistalla, enkä tule kaipaamaan lukijaa, joka ei ole blogistani kiinnostunut. Lisäksi, "voisiko käydä enää yhtään tylsemmäksi" -lausahduksesta ensisijainen johtopäätös on tietty se, että suuri osa sisällöstä on tylsää, jolloin tullaan taas tuohon alkuasetelmaan. Oleppa hyvä ja ota tästä toinen vinkki vielä: muotoile kommenttisi vastedes paremmin, niin sinuakin ymmärretään.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.